Стратегът Ваня Джаферович спечели "Сървайвър Камбоджа"

Футболистът получи голямата награда – чек за 100 000 лева
16 дек 2014 09:50, Красимир Ангелов
73
Стратегът Ваня Джаферович спечели "Сървайвър Камбоджа"
Снимка: Булфото

Футболистът Ваня Джаферович спечели "Сървайвър Камбоджа", след като събра най-много гласове от журито във финала на играта.

Бившият капитан на футболния Берое, който преди 2 години прекрати кариерата си заради тежка контузия, получи 5 от общо 10-те гласа на журито и изпревари Светлин Занев (събрал 3 гласа) и  Димитър Димитров – Митко, който остана с 2 гласа.

За Джаферович глусаваха певецът Крум Сираков, еколожката Йорданка Николова – Йори, плувкинята Дамяна Матева, неврохирургът Емануил Манев и бившият футболист на "Левски" Светослав Бърканичков. За Занев своя глас дадоха Надежда Прокопиева – Надя, Антон Агонцев и лекоатлетката Ива Пранджева. Митко пък получи един глас от зрителите на предаването и един от Станислав Илиев - Финдо.

"Последният оцелял" получи чек за 100 000 лева от Павел Станчев, изпълнителен директор на bTV и продуцента на играта Евтим Милошев. Най-симпатичен на зрителите пък стана Димитър Димитров, който получи специална награда от плувеца Петър Стойчев.

"Като бивш футболист съм участвал в много колективни победи, но индивидуална такава никога не ми се е случвала", сподели веднага след финала  Джаферович.

"Моята цел и моята игра беше най-много социална. Аз съм опитал от самото начало да разбера какви са хората в племето, какви са им отношенията, намерих хора, с които да играя и не съм ги предал от началото на играта“, допълни бившият футболист, който в момента е маркетингов директор в "Берое".

"Гордея се най-много със стратегическата игра, която направих. Аз знаех къде искам да започна и къде искам да свърша", заяви още Джаферович.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


73
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
1
 
4
 
! Отговори
а преди 9 години
Преди две седмици в този сайт имаше снимка на сърбина като победител в тъпнята. Две седмици след като всичко е приключило Оважаемите и драги зрители засипваха с добре платени есемеси втв. Продуцентчетата потриваха доволно ръчички и още по-доволно брояха мъните, а прекараните балъци продължават да се плюнчат по кафенета и форуми.
13
1
 
13
 
! Отговори
Маркс преди 9 години
Часове преди вота на публиката блиц публикува резултатите от гласуването на журито и това, че гласуването със смси е безпредметно... След това Милошев започна да ни убеждава, че спечелила ценностната система... Бърканичков е един пълен наивник!
12
2
 
11
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
Ако не беше Йори нямаше да спечели, дали ще и даде половината от сумата?
11
27
 
10
 
! Отговори
атанас преди 9 години
Браво на г-н Джаферович. Определено показа една стратегическа и добре обмислена игра, каквато не бяхме гледали досега в Сървайвър. Заслужава си победата. Занев с поведението си не спечели нито публиката, нито журито. Мисля, че това е ценен урок за него.
10
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ИДОЛИТЕ В БЪЛГАРИЯ-МУТРИ,ЧАЛГА ПЕВИЦИ,ФУТБОЛИСТИ СПЕЧЕЛИХА ПЪРВЕНСТВОТО И ПО БТВ И НОВА/ВАНЯ И ТОШКО/ДА ЖИВЕЕ ПРОСТОТИЯТА
9
4
 
19
 
! Отговори
Маркс преди 9 години
Ако да си мишка е стратегия, то Ваня е ВЕЛИК СТРАТЕГ, САЛЮТИ!Занев- победителят на победителите! Велик, ВЕЛИК!Поздравявам и Пранджева, дълбоко съм респектиран, как тя гласува с омерзение накрая, но ударжа на думата си. Агонцев също с последното си гласуване, показа, че е човек на честта!
8
22
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ваня Джаферович, един е Ваня Джаферович! Оооо, Ваня Джаферовиииччч ;)
7
6
 
29
 
! Отговори
честит преди 9 години
Лично според мен Финдо заслужаваше. Но нямаше хъс. Занев не . Моето мнение. Показа хъс, беше най-силния, но МАМЕШЕ. Такива хора нямат место на финала. Митко трябваше да спечели.
6
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Подлярчето стигна до финала единствено благодарение на оная уФсъ Йорито. Инак, с трите си мижави победи, щеше да види финал през крив макарон. Питам се все пак защо Йори игра за него от начало до край - влюбена ли е, загубена ли е, платиха ли й?
5
5
 
20
 
! Отговори
честит преди 9 години
Забележете колко е верен коментар номер 2.Наистина у българина има един див нихилизъм и преклонение към чужденците. Напомням ви, че Биг Брадър един сезон го спечели едно македонче.Това. В Сървайвер чужденец, в ББ пияница. Такава ни е семката, гена и съдбата,
4
9
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ЖУРИ ОТ ПРОСТИ ХОРА ИЗБРА *** ПОБЕДИТЕЛ!
3
31
 
12
 
! Отговори
Берое преди 9 години
Браво, Ваня! Както винаги - ти беше сърцето в тази игра!
2
23
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Единствения, който игра с някаква мисъл... Само не мога да разбера, защо наш`те идеоте вкараха и зрителско гласуване. Правилата са ясни - журито избира победителя. Ако успееш да ги убедиш да гласуват за теб, добре. Ако не - да си.
1
9
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
чужденец ни спечели сезона чудно няма що.изпързаля сички *** шарани без един-двама