Напълно непознати ще се запознаят в деня на сватбата си

"Женени от пръв поглед" тръгва от 17 март по Нова тв
23 фев 2015 16:52,
2
Напълно непознати ще се запознаят в деня на сватбата си
Снимка: Нова телевизия

Риалити шоу, в което се напълно непознати се виждат за първи път в деня на сватбата си, тръгва в ефира на Нова телевизия.

„Женени от пръв поглед“ проследява семейния живот на три двойки, които са събрани от екип от експерти на принципа на професионалния matchmaking (търсене на идеалната половинка). Участниците никога не са се виждали, нямат представа какъв е избраният за тях партньор, не знаят дори името му до деня на тяхната сватба. Двойките не се състезават, не получават никаква награда, нито хонорари за участието си, единствената цел на всички е те действително да открият любовта и да останат заедно след края на експеримента.

Предаването идва от Дания, а за кратко време се превръща в хит в САЩ, Германия и други държави.

Участниците са обикновени мъже и жени с напрегнато ежедневие, които по една или друга причина не са успели да открият перфектния партньор. Готови са да поверят съдбата си в ръцете на специалистите, които да намерят идеалния кандидат за всеки от тях сред стотици претенденти, изцяло на базата строгите критерии на професионалния matchmaking.

Двойките сключват официален, действащ пред закона брак, а техните взаимоотношения следват естествения си ход. Приказката започва със сватба, продължава със сватбено пътешествие, след което идва ежедневието - двойките се събират под един покрив и започват да разкриват и най-дребните детайли от навици, характери и продпочитания. В продължение на 5 седмици се запознават с роднините и приятелите си, а всяко ново предизвикателство, което животът им поднася, ги приближава все повече до отговора на въпроса „Ще останат ли заедно?”.

Психолог, сексолог, двама matchmaking специалисти и духовен съветник са заложили на карта своя професионализъм, защото ако двойките се впускат в предизвикателството на живота си, то за специалистите предизвикателството е не по-малко и означава огромна професионална и лична отговорност. Затова самият формат предполага екипът на предаването да продължи да помага на двойките и след приключване на предаването.

Предаването обаче няма да е типичното риалити шоу, обясняват от екипа. То ще е много по-близо до научното - телевизионен експеримент, чиито характеристики най-много се покриват с документален сериал.

Първият епизод на предаването ще бъде излъчен на 17 март от 21 ч.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
BOIKO I ZEZKA SE VLUBIHA OT PRAV POGLED I VECE DALGO SA ZAEDNO V UPRAVLENIETO.