Фицата издуха Азис и Криско

Филип Аврамов е първият победител в "Като две капки вода"
Обновена: 10 мар 2015 10:43 | 10 мар 2015 09:20, Александър Попов
41

Ненчо Балабанов откри шоуто. Снимка: Като две капки вода/Нова тв

Шумно рекламираните певци Азис и Криско останаха на заден план в първата надпревара на шоуто "Като две капки вода". Те бяха пометени от изпълнението на актьора Филип Аврамов, който направи уникално изпълнение на корейския рапър Сай и заслужено грабна първата междинна награда от 1000 лева. Той ще ги дари за климатици в детска градина.

Журито пък прати в средата на класирането Азис, а гост-съдията Станимир Гъмов дори му писа тройка. Въплъщението на фолкпевеца като Лили Иванова обаче допадна зрителите, които му дадоха десетка и така го пратиха на второ място в класирането след Фицата.

Определено актьорите се отличиха повече от певците. Маца вдигна на крака всички с изпълнение на Шърли Беси, а Ненчо Балабанов даде заявка за челните позции с изпълнение на Прея. Той не пропусна възможността да влезе и в другия си популярен образ, този на Бойко Борисов.

Криско определено не направи най-добрия старт в образа на Питбул и за изненада на зрителите имаше по-малко "въздух" при пеенето от Ненчо и Фицата, а последния дори не спря да подскача на сцената.

Видимо притеснена от своя дебют бе и тв водещата Джуджи, която имаше сложната задача да влезе в кожата на Йорданка Христова. Засега тя е на последно място, но със сигурност спечели доста симпатии и заради факта, че тя никога не е била на голяма сцена, за разлика от останалите участници.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
от Джуди нищо не става ама нали няма пари да се *** и тя в шоуто че да вземе някой тлъст хонорар за участието й
8
21
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
васко -азис вън от шоуто
7
9
 
24
 
! Отговори
тия пък преди 9 години
забавления от шепа хора за шепа хора. Ето тоя определен кръг, който постоянно се изявява във всевъзможни предавания и взаимно се подпомагат с пари под формата на уж печалба, изобщо не са наясно как точно протича основния живот в държавата ни. Напълно заблудени хорица, за съжаление с прекалено много пари и излишък от самочувствие, защото на практика не умеят нищо. Защо да не си се забавляват помежду си като си организират всякакви подобни партита като "две капки вода" или "вип брадър"...
6
7
 
21
 
! Отговори
Иван преди 9 години
Пир по време на чума.
5
32
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
няма да гледам предаването защото Азис е там
4
21
 
21
 
! Отговори
Елемаг преди 9 години
Азис слага всички в джоба си.Не знам какво прави тука.
3
3
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Рачков вече прекалено мнго се *** изглежда много си е повярвал
2
9
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
на Азис мястото му въобще не е в това шоу отвратителен е аКриско се държи като малко разглезено хлапе на което всичко му епозволено
1
14
 
17
 
! Отговори
мечо грух преди 9 години
Маца живее до нас в Банишора и често я виждам. Има страхотно тяло за секс тази, от тези жени е, че само като я видиш и за нищо друго не можеш да мислиш. Блазе му на този, който я опъва