Фицата издуха Азис и Криско

Филип Аврамов е първият победител в "Като две капки вода"
Обновена: 10 мар 2015 10:43 | 10 мар 2015 09:20, Александър Попов
41

Нона Йотова тръгна несигурно като Индила. Снимка: Като две капки вода/Нова тв

Шумно рекламираните певци Азис и Криско останаха на заден план в първата надпревара на шоуто "Като две капки вода". Те бяха пометени от изпълнението на актьора Филип Аврамов, който направи уникално изпълнение на корейския рапър Сай и заслужено грабна първата междинна награда от 1000 лева. Той ще ги дари за климатици в детска градина.

Журито пък прати в средата на класирането Азис, а гост-съдията Станимир Гъмов дори му писа тройка. Въплъщението на фолкпевеца като Лили Иванова обаче допадна зрителите, които му дадоха десетка и така го пратиха на второ място в класирането след Фицата.

Определено актьорите се отличиха повече от певците. Маца вдигна на крака всички с изпълнение на Шърли Беси, а Ненчо Балабанов даде заявка за челните позции с изпълнение на Прея. Той не пропусна възможността да влезе и в другия си популярен образ, този на Бойко Борисов.

Криско определено не направи най-добрия старт в образа на Питбул и за изненада на зрителите имаше по-малко "въздух" при пеенето от Ненчо и Фицата, а последния дори не спря да подскача на сцената.

Видимо притеснена от своя дебют бе и тв водещата Джуджи, която имаше сложната задача да влезе в кожата на Йорданка Христова. Засега тя е на последно място, но със сигурност спечели доста симпатии и заради факта, че тя никога не е била на голяма сцена, за разлика от останалите участници.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
2
 
! Отговори
SNEJI преди 9 години
До ДончоСЪГЛАСНА СЪМ 100 ПРОЦЕНТА С ВАС.ТОЗИ ГЪМОВ НАПРАВО МИ ПАДНА В ОЧИТЕ.АЗИС НАИСТИНА СЕ СПРАВИ СУПЕР.
28
2
 
5
 
! Отговори
Христослава преди 9 години
За мен, най-слабото представяне беше на Нона. По-фалшиво пеене от певец не бях чувала! На Джужи може да й се прости. Най-вярното и правилно оценяване дадоха зрителите, както винаги. Разочарова ме Гъмов, а също и Хилда. От Фънки очаквах такива оценки. Представянето на Азис беше впечатляващо. Той наистина има талант. В същото време, изобщо не го понасям, както и жанра в който се изявява, но все пак не трябва да си затваряме очите пред таланта, и когато се налага - да го оценяваме по достойнство.
27
1
 
12
 
! Отговори
diavolcheto преди 9 години
Пак плюнки, а? Както обикновено! Вие нещо хубаво няма ли да кажете? Като, например, Маги направи един фантастичен Михаил Белчев, а Хилда - Камелия Тодорова. Не обичам поп фолк, но не мога да отрека, че Азис има прекрасен глас и се справи много добре с имитацията на Лили Иванова. Защото е просто невъзможно да имитираш Лили. Но той се постара. Нито Нона, нито Джуджи са си на мястото в това шоу. Но нека им дадем шанс. Лично за мен, най-дразнещите участници са Криско и Фънки!
26
1
 
8
 
! Отговори
Papardaka преди 9 години
О, скъпи Фънки, кога ще се качиш на кънки, с Криско да рапираш, неуморно без да спираш ! Че си много субективен, това те прави малко примитивен. С тези гривни на ушите, отваряй си добре очите, гледай и мисли, пък после разумно говори. Нищо, че си бил флотски музикант, а пък сега се правиш на педант. Карай Фънки не спирай, с Криско рапирай ! Така ще станеш по-известен и ще станеш малко по-свестен. У-у ля,ля,ля.
25
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
NOVA E ZAVLADENA SAMO S MAGARDIC I KOMPANIA/ RACKOV, MARIA, ZUEKA, GALA, DGUDGI, / I GOSPODARI NA EFIRA I TOVA SE VARTI POSTOIANNO , NECHTO NOVO I NOVI LICA SKORO NEMA LI DA SE PUSNAT...
24
5
 
19
 
! Отговори
атанас преди 9 години
Някои хора тук трябва да си изкарат бастуна от за**ика и да се опитат да се отпуснат малко. Шоуто е забавно и позитивно и ненапрягащо. На който не му е забавно да гледа, каквото си поиска, но аз имам чувството, че някои хора са оперирано от чувство за хумор и изпитват наслада единствено, ако сочно наплюят някое предаване.
23
1
 
8
 
! Отговори
БББ преди 9 години
С този регламент за гласуване Азис винаги ще е в първата тройка.
22
22
 
18
 
! Отговори
гладах предаването преди 9 години
Гледах предаването и няма да повторя.Лигавщините на водещите са нетърпими.Ако с простотии ще изпълва времето Халваджиян ще загуби.Рачков и Зуека са изтъркани водещи.Хумористичното предаване може да бъде стегнато и завладяващо.Излишните хвалби също пречат.Но да не забравяме,че арменецът не може да представи продукт на европейско ниво. "Х-фактор" го доказа.
21
11
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Все по-зле е предаването, въпреки че в началото много му се радвах. Двамата водещи са нетърпими. Досаден е и фактът, че всяка година, и то по няколко пъти, се "падат" едни и същи превъплъщения - Лили, Тина Търнър, Мадона, Васил Найденов.. Няма ли други изпълнители за тия, омръзна ни да гледаме едно и също.
20
4
 
22
 
! Отговори
Х преди 9 години
Най добри бяха Фицата,Ненчо и Маца.От певците Жана,Азис го изкара като народна песен.Не ми е ясно защо вземат за жури този дебел *** Фънки-гнусен като имаше на времето татко Барба.Най слабият музикант в един оркестър е бас китариста.
19
13
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Маги Халваджиян е един хитрец който с продуцирането на отвратителни предавания опростачва народа и така печели луди пари без да си дава сметка какви последствия оставя върху народа и как народа опростява
18
13
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
България е пропаднала държава отвсякъде
17
11
 
38
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 9 години
Скучно жури.Хилда гледа като стара...мома неонодена.Фънки се чуди какво има в главата си,за да каже...нещо.халвата е посивял от...напъни -нали движи още едно...шоу.Оставили на Рачков да се прави на интересен и да...фърля мъгел.Участниците са...нормални -отстреляни от Халвата и правещи се на...шутове,за да се заговори за тях и да дрънне пара в...касичката.Изкуство тук...няма.Изкуството се прави от горди и независими...персони;в това шоу,такива няма.
16
13
 
34
 
! Отговори
ББ преди 9 години
Ако водещите се лигавят по малко,предаването ще е по-поносимо за гледане.До бива да пуснат някоя шега,но това тяхното направо е отврат.
15
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ЕлемагВие "патриотарчетата националисти" все повече и повече ме удивлявате. Направихте думата "националист" ***, с неадекватното си поведение. Първо създадохте някакъв хибриден патриотизъм, в основата на който любовта към Русия е по-голяма от тази към България, сега гледам, че и на *** (гейове плюс това) се възхищавате и шапка им сваляте. А уж вашият Вожд *** е срещу еврогейщината, какво мислиш?
14
20
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
мястото на Азис е кръчмите и по сватбите да пее ,а не в национален ефир
13
15
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
азис е платил на Маги за да влезе в шоуто
12
14
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
хората бедстват в преспите тия се лигавят като ненормални да отиват да ринат сняг като гледам всички са се охранили сили имат
11
15
 
54
 
! Отговори
Ina преди 9 години
НЕС СЛУШАМ ЧАЛГА , НО КАГАТО ЗАПЯ АЗИС- ЛИЛИ ИВАНОВА НЕЩО МЕ ДОКОСНА , ТОЙ Е СТРАХОТЕН ПЕВЕЦ КОЙ КАКВОТО ЩЕ ДА КАЖЕ -ТАМ ИМА МНОГО ТАЛАНТ И ЧУВСТВО !
10
12
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
вместо да направя едно предаване да научат нещо полезно хората от него произвеждат някакви лигавщини направете едно детско предаване с поучителна цел