Смелчаците, които застават пред олтара на сляпо

Георги, Стефан и Атанас в "Женени от пръв поглед"
Обновена: 12 мар 2015 10:51 | 12 мар 2015 10:46, Александър Попов
11

Атанас. Снимка: Нова тв

И тримата са преживели любовни разочарования, имат и драматични случки в миналото си, които влияят върху живота и характерите им. Те обаче са събрали смелост да застанат пред олтара и да кажат "Да" на напълно непозната жена.

Георги, Стефан и Атанас ще бъдат героите в новото риалити и социален експеримент "Женени от пръв поглед", което тръгва на 17 март в ефира на Нова тв.

Георги е типичен представител на групата на "алфа мъжкарите". Той е добре изглеждащ, млад, амбициозен и успял в бизнеса, с бърз ум и чувство за хумор.  На другия полюс са отминалите, но не напълно забравени любовни разочарования, самотата, стресът, силното его и прекалено високите очаквания към половинката. Той може да си позволи да притежава почти всичко, което пожелае, но му липсва стабилната връзка с подходящата жена.

Стефан е заобиколен от голяма фамилия, за него семейството и приятелите означават много. Все още живее с родителите си, участва в бизнеса на баща си и е силно свързан с близките си. Това го прави едновременно подходящ за стабилна връзка партньор, но и усложнява избора поради силното влияние на околните върху него. Набавя си необходимата доза адреналин с бързите коли и мотори, които са част от работното му ежедневие и се определя като щастливец, за когото работата е и хоби.

Атанас пък е "чистата душа" в компанията. Дете с трудна съдба, той остава без баща твърде рано и се налага да порасне преждевременно, за да се грижи за семейството. Трагичната смърт на баща му, който загива по време на мисия в Камбоджа при неизяснени обстоятелства, бележи бъдещето му, но през цялото време Атанас не губи вяра в доброто. Късметът му се усмихва, когато се премества от родния Момчилград в София и започва работа в строителна компания, чийто собственик се превръща в негов покровител, защитник и втори баща. В момента Атанас работи и учи строително инженерство. Мечтае за здраво и прекрасно семейство с много деца, за които да се грижи.

Утре предстои да разберем кои ще бъдат и техните половинки, с които да застанат пред олтара.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Кой ден ще го дават това шоу да се посмеем малко?
9
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Поне няма да се сърдят на себе си за избора.
8
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А може ли поне силуета й да видят, че то така ... не се знае какво животно ще дойде :))
7
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Горките.
6
0
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Поредната глупост, която ще разсейва хората след вечеря вместо да четат книги.
5
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
От прочетеното най-симпатичен ми става Стефан
4
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Всъщност май всички правим избор по този начин.Ако решим да си вземем вкъщи куче,ще изровим интернет за информация,развъдници,задължително родословно дърво до 9-то коляно,ваксини,наследствени болести на кутрето и неговата порода,има ли шампиони в "родата" и още куп други неща...Та да попитам:Някой знае ли родословното дърво на жена си(пък и собственото) да 9-то коляно?!? Ами ,не! Затова дядо Веско под мен е прав...Жената лъже,а мъжа го мързи да провери...а от там и класиката за жената и прасето
3
0
 
40
 
! Отговори
някоя дето не вярва преди 9 години
да бе 'събрали смелост'. това е глупост, не смелост.
2
4
 
50
 
! Отговори
дядо Веско преди 9 години
Жена и прасе са на късмет.
1
2
 
93
 
! Отговори
Гост преди 9 години
Аз не вярвам, че това са истински истории. Нима има човек, който ще се съгласи да направи такъв експеримент? По-скоро са обикновени хора, на които ще им платят, за да изиграят уж експеримента по телевизията и после - по живо, по здраво и кой откъде е.