Азис надви Ненчо, дори и Фънки го разцелува

Жените завидяха на крака на Фицата в "Като две капки вода"
Обновена: 18 мар 2015 14:07 | 17 мар 2015 08:30, Александър Попов
34

Азис като Слави Трифонов. Снимка: Нова тв/Като две капки вода

Втората надпревара в "Като две капки вода" очерта фаворитите в шоуто, поне на публиката.

Азис спечели междинното състезание в оспорвана битка с двойника на премиера Ненчо Балабанов. Фолкпевецът и актьорът събраха еднакви точки на финала, но заради зрителския вот наградата от 1000 лева спечели Азис. Той ще ги дари на приют за кучета.

Въпреки че имаше трудна задача в образа на Слави Трифонов, Васил от Костинброд се вложи максимално, като преди шоуто дори обръсна главата си. Специфичният му глас му изигра лоша шега за ролята на мъжкаря Трифонов, но пък даде всичко от себе си. Първо Хилда, а после дори и Фънки запрегръщаха Азис заради изпълнението му.

Много силно се представи и Ненчо като Ерос Рамацоти и определено ще бъде един от фаворитите в шоуто.
 
Колоритна изява имаше и Криско в образа на Михаела Филева, като предизвика усмивки с непрестанните благодарности към Графа. Пеенето хич не му се получи, но като преобразяване обра овациите. Това обаче не му достигна за тройката, където се намърда третият фаворит на публиката - Филип Аврамов.

Фицата се раздаде за пореден път като Тина Търнър, а на краката, които показа на сцената, завидяха и жените. Рачков също не пропусна да се докосне до епилирания прасец на колегата си.

Нона Йотова изплува от дъното в образа на Етиен Леви, като основна заслуга имат гримьорите, които я бяха преобразили едно към едно с Етиен Леви.

Засега в дъното на зрителския вот е Джуджи, Жана Бергендорф също не може да дръпне към челото.

В следващия епизод победителят Азис ще се представи с парче на Георги Христов, а Ненчо ще събира съчки като Деян Неделчев-Икебаната.

Жана ще има рок задача в образа на Стивън Тайлър, Криско ще се вие на ритмите на Чеб Халеб, а Маца ще видим като Кейти Пери. Нона Йотова ще се преобрази като Фърги, а Фицата като Том Джоунс.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
1
 
2
 
! Отговори
zlatena преди 9 години
Истината е само една и тя ще в шоу като две капки вода най много есемеси пускат чалгарски пубери и то предимно за Василка Азис и точно те ще го направят победител в капките .Помнете ми думата.А за уникалния сладур Ненчо Балабанов най вероятно в финалът на капките които е на юни 2015 най вероятно ще завърши на 4 просто чалгарите няма да му позволят да мине по напред.Продуцентите да се реваншират на Ненчо като го направят водещ на господарите на ефира заедно със Зуека
22
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
мечтайте си азис (нарочно с малка буква) не е надвил никой тоя не можа да имитира нито Лили нито Слави извиваше като че е на *** сватба . Ненчо , Маца и Филип пеят с пъти по-добре от така наречените ни певци азис , Нона , Криско и Жана
21
4
 
4
 
! Отговори
П.Петров преди 9 години
На Фицата, Ненчо и Маца им е в професията да правят забава, което не могат да докарат с пеене го компенсират с превъплащаване в образа. Криско и Азис правят, каквото им е по силите и си личи, че се стараят. За Джуджи и аз нямам обяснение защо са я поканили, като нито е актриса, нито певица.
20
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Азис, Жана и Нона бяха най-зле, никакъв намек дори за оригинала. При Джуджи, каквото и да приказват, гласът и интонацията бяха докарани идеално. Най-добре този път се справи Ненчо.
19
3
 
8
 
! Отговори
steisi преди 9 години
Ненчо е страшно харизматичен мъж, завиждам на жена му.
18
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Путиноидчетата от форума сигурно са за Джуджи хахахахахахах
17
15
 
12
 
! Отговори
Прасето Гошо преди 9 години
Напълно истрещял е народа не защото е гласувал а зашото е гледал поредната *** на арменеца Магаредич...жена му Маргаричдик....и омръзналите до повръщане Рачко пръдлето, Зузи нервата и Мара ***...*** дет се вика кво мож очаква от *** народ в слаба държава...
16
3
 
17
 
! Отговори
Радо преди 9 години
На мен ми приличаше повече на Кондьо!
15
5
 
26
 
! Отговори
... преди 9 години
Ненчо беше по-добър!
14
10
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Азис няма значение какъв е има си глас, но на слави е прекалено различен и е невъзможно да пее като него,и Зуека и Рачков правят голямо шоу вчера се скъсах да се смея, който не е доволен гледайте си сериалите там и мълчете
13
7
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Костинбротския *** винаги се изстрелва в последния момент на горе?! Ненчо беше много по-добър от него!
12
7
 
26
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 9 години
Нагласено...шоу.Азисчо,предварително се е...договорил,кои образи ще...имитира с коя песен и е....обрал атрактивните.Нали никой не се...заблуждава,че...рулетката е на...случаен принцип.Е...случайният принцип е за Жужи...мужи,Маца...цаца и за още 2-3-*** от компанията.
11
13
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
едно време имаше" Минута е много "и човек наистина научаваше нещо и се образоваше а сега тия се кълчат и премятат като маймуни
10
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
нова тв направете поне едно предаване като хората сстига с тия простотии
9
9
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
джуджи е отвратителна
8
16
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Рачков е лигльо много преиграва вече взел се е мнго насериозно мисли се за велик актьор
7
11
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
напълно е изтрещял тоя народ като гласува за Азис
6
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Азис съвсем се обезобрази
5
14
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Кой ги гледа тия глупости... Нямах идея, че има такова предаване. Нито знам по коя тв е.
4
5
 
13
 
! Отговори
Нищо ново преди 9 години
Имаше една песен преди време " От,Азисе ,нагъзи се и кажи, че ме обичаш и т.н.