Нов турски сериал в ефира на Нова тв

"Прости ми" тръгва на 26 март
19 мар 2015 14:06, Александър Попов
97
Нов турски сериал в ефира на Нова тв
Снимка: Нова тв

Нова тв пуска турския сериал "Прости ми". В южната ни съседка вече са минали четири сезона с над 700 епизода, като сериалът е пожънал успех и в Русия, Казахстан и Близкия Изток.

Цената на богатството и славата, изпитанията на съдбата и дълго пазените тайни, вплетени в една съвременна история за бедното богато момче - това са само част от акцентите във филма. В сюжета се преплитат и темите за прошката, любовта и отношенията в съвременното семейство.

"Прости ми" разказва историята на жена, която влиза в къщата на най-богатия турски бизнесмен с една единствена цел – отмъщение, а той, нищо неподозиращ, лично й дава "ключа от задната врата на дома си".

За разлика от повечето известни сериали в югоизточната ни съседка, повечето изпълнители на главните роли, сред които Нусрет Шенай, Гайе Тургут, Гамзе Игдироглу и Мурат Данаджъ, са професионални актьори.

Те са сред обещаващите лица на турския театър. Сериалът открива за публиката и таланта Шейма Коркмаз, която преди това е позната като фотомодел.

"Прости ми" стартира на 26 март, четвъртък, от 14:30 часа в ефира на Нова.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


97
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Кои са действителните собственици на на Нова тв и БТВ?А може би е един и същ?А може би е турчин?Иначе как да си обясним надпреварата между двете телевизии коя повече турски сериали да излъчва.А после се чудим защо на изборите ДПС печели все повече гласове.
31
1
 
2
 
! Отговори
vesko02 преди 9 години
Да се радваме ли?
30
0
 
3
 
! Отговори
666 преди 9 години
До АнонименХахахаха. Пий си хапчетата анонимко :)
29
2
 
10
 
! Отговори
666 преди 9 години
До очевидец на лицемериЛицемер може да наречеш само човек, който си виждал лично. Но очевидно не си запознат с българския език и нищо чудно. Сигурен съм, че турският ти е по-добър ;)А какво съм гледал или не също не може да знаеш. Всъщност няма как да знаеш изобщо нещо за мен и нека си остане така защото такива като теб не остават доволни от запознанството си с мен :)
28
0
 
7
 
! Отговори
666 преди 9 години
До АнонименОчевидно ти пречи. Не го чети в такъв случай. Аз имам правото да си изкажа мнението си! :)
27
0
 
8
 
! Отговори
666 преди 9 години
До АнонименПрощавайте великолепни, но няма ли да закъснеете за сериалчето докато губите ценното си време да се занимаваш с мен?
26
1
 
6
 
! Отговори
666 преди 9 години
До АнонименГледай к'вото искаш бе! Аз просто ти казвам, че това, което се бълва по телевизията е плява, та няма нужда да зариваме с още ;)
25
1
 
9
 
! Отговори
666 преди 9 години
До НиколоваДрага, пожелавам ти някой ден да порастнеш на акъл и да започнеш да различаваш идейното от простотията. Защото, повярвай ми, такива като мен може с лопата да ги ринеш, но тия като теб са в пъти повече и всячески убиват всичко интелектуално!
24
1
 
11
 
! Отговори
666 преди 9 години
До патириотНе, не гледам турски простотии. Изобщо телевизия гледам единствено по задължение. В свободното си време имам къде, къде по-интересни занимания.Някакви други *** въпроси?
23
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Всичко в тези сериали ме дразни- историите им са лесно предвидими, актьорската игра е слаба, музиката е дразнеща, а всички без главния герой се държат като бавноразвиващи, а разговорите, разбиранията и поведението им са изостанали.
22
0
 
4
 
! Отговори
SS преди 9 години
Сеееее миии на акъла че по турската телевизия дават български сериали нали?
21
0
 
8
 
! Отговори
666 преди 9 години
До ГУРБЕТЧИЯНякаква друга злоба да изсипеш срещу мен щом нямаш довод да се защитиш и да кажеш нещо стойностно?
20
0
 
5
 
! Отговори
666 преди 9 години
До ГУРБЕТЧИЯТочно на мен недей да ми обясняваш как седят нешата от техническа гледна точка. Мисълта ми беше съвсем различна, но очевидно не си я схванал. Иначе казано, довечера като седнат 10 Айшета да гледат Ферхундето в статисиката ще се запише, че 10 Българи са го гледали сериала. Е каква представителна извадка са тия 10 айшета с турските паспорти?
19
0
 
12
 
! Отговори
до търсене преди 9 години
Не съм съгласен, по-голямата част от аудиторията гледат всичко, което им се пусне. Все пак 20 години въртяха сапунки от Венецуела и Колумбия. Вероятно евтината цена е определяща в момента.
18
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Поредния турски ***. По-добре върнете южноамериканските сапунки, те поне ставаха за убиване на времето.
17
0
 
9
 
! Отговори
до Гурбетчия преди 9 години
Божеее ти данните ли гледаш ахахаха БТВ и Нова вече няколко пъти бяха хванати, че раздуват резултатите си. Нали знаеш, всеки казва, че е най-гледаният.
16
0
 
6
 
! Отговори
Shark преди 9 години
До ГУРБЕТЧИЯ. Ми нека следят с модерна техника де, да не се окаже че резултатите не им харесват. А и какво гарантира че изнесените резултати не са измислени, кой видя автентичните показания на модерната техника, а!! Това какво си плямпат говорителите на една ТВ че била видите ли с най-висока гледаемост си е чисто проба ала бала, всичко могат да си плампят. Да го докажат!!!
15
0
 
16
 
! Отговори
ЯВОРЧО преди 9 години
В момента България има крещяща нужда точно от това. Сериал от типа : "Доган в ЗАТВОРА"
14
2
 
6
 
! Отговори
666 преди 9 години
До ГУРБЕТЧИЯДонякъде си прав, но не забравяй, че тая техника не разбира дали пред нея седи турчин или Българин!
13
5
 
15
 
! Отговори
666 преди 9 години
Като е турски сериал да си го дават в Турция. Какво ми отнемат от ефрното време тук в България!