Нов турски сериал в ефира на Нова тв

"Прости ми" тръгва на 26 март
19 мар 2015 14:06, Александър Попов
97
Нов турски сериал в ефира на Нова тв
Снимка: Нова тв

Нова тв пуска турския сериал "Прости ми". В южната ни съседка вече са минали четири сезона с над 700 епизода, като сериалът е пожънал успех и в Русия, Казахстан и Близкия Изток.

Цената на богатството и славата, изпитанията на съдбата и дълго пазените тайни, вплетени в една съвременна история за бедното богато момче - това са само част от акцентите във филма. В сюжета се преплитат и темите за прошката, любовта и отношенията в съвременното семейство.

"Прости ми" разказва историята на жена, която влиза в къщата на най-богатия турски бизнесмен с една единствена цел – отмъщение, а той, нищо неподозиращ, лично й дава "ключа от задната врата на дома си".

За разлика от повечето известни сериали в югоизточната ни съседка, повечето изпълнители на главните роли, сред които Нусрет Шенай, Гайе Тургут, Гамзе Игдироглу и Мурат Данаджъ, са професионални актьори.

Те са сред обещаващите лица на турския театър. Сериалът открива за публиката и таланта Шейма Коркмаз, която преди това е позната като фотомодел.

"Прости ми" стартира на 26 март, четвъртък, от 14:30 часа в ефира на Нова.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


97
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
3
 
13
 
! Отговори
бойкот! преди 9 години
направете бойкот на всички турски сериали! никакво гледане има други телевизии все още. БОЙКОТ ПОКАЖЕТЕ ИМ ЧЕ НЕ ГИ ИСКАМЕ НЕ НИ ТРЯБВАТ И НОЩО ХУБАВО НЕ МОЖЕМ ДА НАУЧИМ ОТ ТАМ. от юг никога нищо хубаво не е дошло
11
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Спрял съм да гледам Нова и БТВ заради тези буламачи. Благодаря, че ме информирате периодично за да знам дали да продължавам да ги избягвам.
10
2
 
14
 
! Отговори
Shark преди 9 години
Поредната помия. Хубаво че имам 150 канала и един уред, наречен дистанционно.
9
2
 
14
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
турските сериали са най доброто доказателства че тази държава не трябва да бъдеприета в европейския съюз като манталитет са на ниво 19 век даже и тези завършилив чужбина
8
2
 
3
 
! Отговори
БУТРАГЕНЬО преди 9 години
БУТРАГЕНЬО, СЪЩО МОЖЕ ДА БЪДЕ, НЕКУЛТУРЕН ПИСАЧ. НЕ ГО ПРИЕМАЙТЕ ЛИЧНО!
7
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ГУРБЕТЧИЯTI ZIGANIN LI SI ,KAKAV SI NE ZNAM TA MI PROBUTVASH TURSKO-ZIGANSKA KULTZIGANIA.AI SIKTIR
6
2
 
8
 
! Отговори
До ГУРБЕТЧИЯ преди 9 години
Прав си човек, трябва наистина да се развива българското кино, с един стъклен дом и едно под прикритие, затъваме все повече, но и хората които са ти поставили минусчета ги разбирам, филмите които си изброил наистна не са търсени в чужбина, но са търсени у нас.ППвключения Caps Lock не означава че си по прав, а просто че ти липсва култура на писане (нищо лично)
5
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
patia na bakgarskata kultura otnovo minava prez bosfora--tova kazvat ot ,,NOVA TELEVIZIA,,.NOVA TELEVIZIA E STOROGNIK NA KULTURNITE ZENNOSTI V BALGARIA.NOVA TELEVIZIA E OBEDINITEL NA MUSULMANSKOTO NASELENIE V BALGARIA.
4
5
 
28
 
! Отговори
БУТРАГЕНЬО преди 9 години
"Прости ми", че няма да те гледам!
3
2
 
3
 
! Отговори
bg ek преди 9 години
drehite im sa ushiti v selo Shivachevo, a obuvkite im sa produktsia na selo Zlati vaivoda :-)
2
6
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Хайде стига с тези помии с които се промиват мозъците в България. Това е издевателство над хората и опит да се наложи погрешна представа за муслиманска Турция. Толкова ли няма други сериали от други държави, че само от Турция ще се гледат!!!! Бойкот на турските сериали.
1
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Латиноамериканските са готини защото имат страшно красиви жени , а туркините с тия шалвари са отврат.