Нов турски сериал в ефира на Нова тв

"Прости ми" тръгва на 26 март
19 мар 2015 14:06, Александър Попов
97
Нов турски сериал в ефира на Нова тв
Снимка: Нова тв

Нова тв пуска турския сериал "Прости ми". В южната ни съседка вече са минали четири сезона с над 700 епизода, като сериалът е пожънал успех и в Русия, Казахстан и Близкия Изток.

Цената на богатството и славата, изпитанията на съдбата и дълго пазените тайни, вплетени в една съвременна история за бедното богато момче - това са само част от акцентите във филма. В сюжета се преплитат и темите за прошката, любовта и отношенията в съвременното семейство.

"Прости ми" разказва историята на жена, която влиза в къщата на най-богатия турски бизнесмен с една единствена цел – отмъщение, а той, нищо неподозиращ, лично й дава "ключа от задната врата на дома си".

За разлика от повечето известни сериали в югоизточната ни съседка, повечето изпълнители на главните роли, сред които Нусрет Шенай, Гайе Тургут, Гамзе Игдироглу и Мурат Данаджъ, са професионални актьори.

Те са сред обещаващите лица на турския театър. Сериалът открива за публиката и таланта Шейма Коркмаз, която преди това е позната като фотомодел.

"Прости ми" стартира на 26 март, четвъртък, от 14:30 часа в ефира на Нова.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


97
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
С две ръце препоръчвам турския сериал "Присъда". На турски - Yargi. Отначало до края е напрежение. Не е типичната сапунка за любов. Мнооого е хубав. Дано го излъчат по българска телевизия
51
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Престанете с тези крадливи боклучиски турски сериали защото те не струват *** са и само тях дават навсякъде тях стига престанете писна ми всеки да се занимава с тези *** турските сериали Писна ми те взеха мястото на супер латино сериалите и крадат от американските Всеки турски сериал краде от американски и вземат от американските и Си правят проклетите турски сополи
50
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дързост и красота не струва голям мръсен сериал е
49
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не харесвам турските сериали и не мога да ги търпя Турските сериали не струват не стават за нищо Турските сериали са гадни и не струват само тях излъчват по ТелевизиитеВсички турски сериали са излагация както и индийскитеТурските и индийските сериали не струват *** са и Дързост и красота същият не стурва
48
0
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
турските сериали са илюстрация че тази държава не бива да влиза в евр съюз
47
3
 
0
 
! Отговори
марияна преди 9 години
Турските сериали са ни виновни, снега ни е виновен, дъжда и какво ли не Когато нещо е добро, когато можеш да научиш нещо си струва.Там е работата ,че почнаха да купуват наистина на кило и не са тези първи сериали които гледахме.Взеха ни за риби ,които нищо не разбират.Но, все пак ги предпочитам пред индийските-това е такава жалка ***, толкова далече от нас като традиция и културу.
46
2
 
2
 
! Отговори
erdogan преди 9 години
Shte gledate che pushek shte se vdiga vse pak ste naslednici na osmanskata imperiq da ne zabravite sluchayno jazzzz
45
1
 
2
 
! Отговори
ВВВ преди 9 години
Значи ако не беше турски щеше да е НОВИНА!
44
1
 
2
 
! Отговори
българин преди 9 години
От около година телевизии почти не гледам.Ако искам да гледам филм си го гледам в интернет директно дори не го свалям.В интернет вече може да се гледа или чете всичко.Да е жив и здрав сър *** Бърнърс Лий както и всички които работят за интернет компании-Google,Youtube,VBOX7 и всички останали.Ние по възрастните българи живяли и по времето на комунизма знаем какво е да нямаш достъп до информация.Затова ценим това дето сега ни го дава Интернет.
43
3
 
2
 
! Отговори
Исмаил преди 9 години
Юрии,ти ли си ? В отвъдното има ли нет?
42
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ИсмаилМного си прав за съжаление.
41
4
 
6
 
! Отговори
АНОНИМНИКЪ преди 9 години
Културна инвазия, икономическа инвазия, предшестващи истинската!
40
10
 
3
 
! Отговори
Исмаил преди 9 години
Ако бяха наели турската филмова индустрия да направи филм за Левски 100% щеше да е по добър от ганьовската простотия която не минава без псувни. В момента гледам сериала Ертугул-основатела на османската империя. И той е много добър.
39
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ГУРБЕТЧИЯЧуваш ли се какво говориш. Влез в социалните мрежи като Туитър и Фейсбук се информирай за тенденциите
38
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Хайде, стига вече с тези турски сериали! Левски и Ботев затова ли са се борили?! Или за тях се сещаме само на 3-ти март? Толкова ли няма в цял свят по-добри сериали, та само тези се пускат? Бих се напънала да погледам малко, но музиката им е толкова отблъскващо противна, че драскането с тебешир по дъска ми се струва по-приятно. Защо имам усещането, че нарочно се натрапват на масовият потребител, който и без това в повечето случаи няма кой знае какви претенции. Или може би ги купуват на килограм?
37
2
 
6
 
! Отговори
1 преди 9 години
Тези хара неразбраха ли че трябва да правят собствена продукция. Тв не гладам. Но за момента в цялата тв история на България Под прикритие е най-добрият тв сериал.
36
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не искан и да знам, ка живеят в Турция, аз живея в европа, искам да глезан европейски филми, с нормални хора и нрави
35
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
*** се, не ви искаме ислямските нрави
34
9
 
30
 
! Отговори
Въпрос преди 9 години
Трябва ли да се спре излъчването на Турските сериали?- Да (+)- Не (-)
33
20
 
5
 
! Отговори
БГ преди 9 години
Трябва ли да бъдат излъчвани Турски сериали по ТВ?:-Да (+)-Не (-)