Първа брачна нощ за женените от пръв поглед

Двойките в шоуто ще се сближават на меден месец
Обновена: 26 мар 2015 14:01 | 25 мар 2015 08:21, Александър Попов
72

Стефан и Светлана. Снимка: Нова тв

Вече и трите двойки в социалния експеримент "Женени от пръв поглед" казаха "Да" пред олтара.

Първи бяха Атанас и Антония, които поне на екран изглеждат най-щастливи и развълнувани като семейства. И двамата споделиха, че химията се е получила между тях, независимо от тръпката да видиш половинката си в последния момент. Тони дори сподели, че между тях ще се получи и са създадени един за друг.

Експертите в риалитито също смятат, че това е "двойка с много големи шансове за успех и създаване на здраво патриархално семейство". Наско и Антония редуваха усмивки със сълзи от щастие, луди танци, не се притесниха и с целувките.

Малко по-предпазливо подходиха Стефан и Светлана. На перничанката определено й трябваше време да впие устни в своя избраник и предпочиташе да опознае Стефан с многобройни въпроси. Химията при тях заработи чак в ресторанта по време на сватбеното им тържество и възгласите "Горчиво".

Родителите на Светлана не присъстваха на тържеството като тя ги оправда с техния консерватизъм. Тя обаче бе сигурна, че ще одобрят 28-годишния Стефан. Той изненада вече законната си половинка, че в къщата отглежда шест кучета и три котки. "Обичам животните, но ме е страх от кучетата", призна младоженката. Стефан я успокои, че ще я харесат, независимо, че на пръв поглед изглеждат страшни.

Определено най-обрани от трите двойки в експеримента са мениджърката Гергана и IT специалистът Георги. Приятелките на Гери демонстрираха убеденост, че между двамата ще се получи. По време на сватбеното им тържество те получиха пълна подкрепа от своите родители, двамата видимо се забавляваха, но като че ли при тях ще бъде най-трудно съжителството.

Двойките изкараха своята първа брачна нощ изън обсега на камерите, а в следващия епизод зрителите ще станат свидетели на емоциите им по време на сватбените им пътешествия в различни европейски дестинации.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


72
Още по темата: Женени от пръв поглед
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Наско и Антония без да съм психолог по образовани са си лика прилика, като манталитет, интелект....Другите не чак толкова. Дано да имат късмет. Гледах само едно предаване, защото не си падам много по Бг телевизията и форматите на предаванията, дано да се получи между тях.
26
5
 
14
 
! Отговори
PONTIFECSMAXIMVS преди 9 години
Подстрекават "гоите" към разврат , алчност ,зомбират ги с мечти за лек и охолен живот , казват им че е модерно да наричаш истината лъжа и обратно ...
25
13
 
9
 
! Отговори
!!! преди 9 години
Имам един много важен въпрос към 1'Предаването поддтиква към разврат и безразборни сексуални контакти с непознати. Ох, ама те били сключили брак..."Кога точно един мъж вече не ти е "непознат" и според Вас разврата и сексуалния контакт няма да бъде зачислен като "безразборен"?Много ме вълнува този въпрос и като чета такива изцепки и размахани морални прЪстове и ми се ще да Ви покажа цяла ръка.... до лакътя.
24
6
 
25
 
! Отговори
!!! преди 9 години
27, не знам дали си гледал/а епизода вчера, обаче едната двойка накрая обясняваше, как се била получила химията. Ама те вземат интервютата баш вече като са се опили, запили, накъркали, зачервили бузите и като са се поомачкали малко с целувки. Голям смях, защото същите тези двама са бясно съвпадение, а: имам 6 кучета и 3 котки, познавам 80 процента от чалга изпълнителите, автосервиз, Софиянче. момичето - страх ме е от кучета, не понасям чалга, магазинче за цветя, от Перник :D Имаме връзка!
23
1
 
29
 
! Отговори
СЕКСИСТЪТ ДЖЕНТЪЛМЕН преди 9 години
Маркетинг, продажби, съспенс, реклами, сеир, дамски насълзени кърпички, клюки, халяз за балъци!...Изгубено време(по избор)!!!
22
9
 
2
 
! Отговори
!!! преди 9 години
21,ама как нормален ще е? Написах по-долу, че нормалните се запиляха при нормалните си нови, красиви, умни, вярващи във вечната любов женици. Да знаех, че съм нормална, че да бъда с някой такъв и да си кютам и лъжа всичко наоколо и да убеждавам целия свят, само не и себе си, че съм много щастлива с някой страхлив сухльо, ама не съм от нормалните аз. Значи или ще е както трябва, без много напъни, естествено откачени или ще си творя сама! Не съм за нормалните умреляци аз. 1 на милион са като мен.
21
2
 
14
 
! Отговори
Мехмет преди 9 години
Дъли е имало сефте сикиш дунанмата?
20
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Прилича ми на : Аз имам мъжко куче, някой има женско, дай да се чуеме и днес следобеда да ги срещнеме на полянката и да ги ожениме,че са се разгонили нещо....Пълна извратеност ,но ми е интересно.
19
5
 
35
 
! Отговори
Хо хо преди 9 години
Доживяхме да видим и сводническо риалити...от улицата-пред олтара и в леглото а след година пред бракоразводната адвокатска кантора...
18
0
 
41
 
! Отговори
DR преди 9 години
Едната булка сме я виждали в друг реалити формат. Явно работят с една и съща агенция, но така се прецакват, защото има наблюдателни и паметливи хора.
17
7
 
8
 
! Отговори
ебльо преди 9 години
това светлето бих и го нахакал няколко пъти
16
4
 
7
 
! Отговори
:) преди 9 години
До !!!Абе бабаитка ми изглеждаш и то вулгарна, трудна работа да си намериш нормален мъж. :)
15
1
 
2
 
! Отговори
22 преди 9 години
Това "клиничен" от недоКлинчен ли идва? Ако сте на практика при някакъв такъв и се учите, моля, помислете дали има смисъл да продължавате, че нещо не Ви се получа. Ако пък сте от онези, които гадаят на Щастливи катерици, моля, нахранете първо катерицата, преди да се вслушвате в цвърченето й. Нещо не може да уцели и тя...Иначе да - много съм злобна, инвалид и поради това нямам доходи и съм самотна и отчаяна без личен живот и гледам такива предавания. За тази ситуация какво "умно" ще напишете?
14
9
 
4
 
! Отговори
!!! преди 9 години
23, терапевтът ми каза, че най-важното е какво аз искам, да общувам повече с умни, интелигентни, близки до мен хора, внимателни, положително заредени, емоционално уравновесени, интересни и аз хоп, викам си къде да ги намеря тези хора и ЕТО попадам на теб в днес.бг. За мен е чест да те оценя!
13
4
 
50
 
! Отговори
lady Di преди 9 години
Защо пък да не експериментира човек !? Стига да има смелостта да го направи . Да не би двойките ,които се "мъкнат" по 6 -7 години е гаранция ,че ще се вземат или разделят ...Факт е в повечето случаи връзката се изчерпва :)
12
2
 
9
 
! Отговори
до 20 и 21 преди 9 години
Всеки клиничен психолог би ви разгадал напълно. Озлобена личност с лоша външност и ниски към средни доходи- това е с 2 думи.
11
13
 
8
 
! Отговори
!!! преди 9 години
Единственото, което не ме кефи в това предаване е, че отнякъде не се появява някой бивш да разкаже и сподели своите впИчатления колко са розови и бели тези прекрасни образи ненамерили щастието. Това е вече здраво шоу. В отношенията с бившите любови можеш да разбереш какъв ще бъдеш с настоящата. Ама за 1 месец шоу - толкоз. Да се полигавят, да се поовъргалят, да се разходят из Ивропата и битовизмите по-късно и зад кадър, ако изобщо продължат заедно.
10
3
 
36
 
! Отговори
драматургия преди 9 години
Най-голям майтап ще бъде ако накрая кажат че това е било само проба и репетиция. Тоз наско много надървен беше на пищната чернокоса булка.Личеше че иска цял да се набута в нея.
9
4
 
32
 
! Отговори
!!! преди 9 години
15, разбира се, че има самотни хора. Що за тъпотия е да напишеш, че имало "самотни хора без личен живот"? А какъв e животът им? Или не е живот това, че си самотен? Я пак?
8
11
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Заливат ни с някакви ужасно воайорски риалити формати!!Явно има доста отчаяни и самотни хора, без личен живот!!!