Ненчо отново №1, Азис вее гръд "ала Сабрина"

Криско и Жана също изпъкнаха в "Като две капки вода"
Обновена: 31 мар 2015 10:39 | 31 мар 2015 08:11, Александър Попов
22

Маца като мускетар. Снимка: Нова тв

Ненчо Балабанов отново отвя конкуренцията в "Като две капки вода" и за втори път стана номер едно в шоуто. Той направи уникално изпълнение в кожата на Енрике Иглесиас. Той впечатли с гласа си най-взискателната на тази тема в журито - Хилда Казасян. Тя дори обяви, че на сцената се случва нещо уникално и се пише история.

В състезанието на много високо ниво се представиха Жана Бергендорф и Криско, които пресъздадоха легендите Лили Иванова и Емил Димитров. Което им донесе и присъствие в тройката.

За десетка според Маги Халваджиян беше и Азис, който плуваше в собствени води като Сабрина. Фолкпевицата постоянно придърпваше тениската си, за да демонстрира, че и той като диско певицата може да вее пищна гръд.

Фицата пък получи комплимент, че от пеенето му нищо не се разбира, точно като първообраза 100 Кила. Заедно с него в средата на таблицата бе и Маца, която със сигурност е умилила по-възрастните хора с изпълнението на песента от филма "Тримата мускетари".

На дъното отново останаха Нона Йотова и Джуджи, които бяха далеч от образите на Мадона и Кайли Миноуг.

Следващата седмица с интерес се очаква превъплъщението на победителя Ненчо като Криско. Рапърът пък ще влезе в образа на Джъстин Тимбърлейк. Нона ще бъде Мария Калас, Джуджи като Галя от Каризма, а Азис ще се доказва като Майкъл Джексън. Маца отново ще бъде в мъжки одежди, този път на Дони. Фицата пък ще влезе в чорапогащите на Шер, а Жана ще бъде Боб Марли.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
2
 
5
 
! Отговори
плюеща кобра преди 9 години
За предаването" Като две капки вода" : или добро - или нищо !Като за мъртъвците ...
16
6
 
4
 
! Отговори
До вечно плюещите преди 9 години
Вие, които плюете всеки и всичко, нещо да сте сътворили? Каквото и да е, но да е стойностно? Сигурно не сте! Но трябва да хвърлите кал, премесена със злоба и лошотия върху онези, които работят, за да Ви е интересно, приятно, да видите какво могат и как го правят по-добрите от Вас!Не Ви харесва - не гледайте! Но не храчете по форумите, а кажете добра дума. Защото има на какво да се зарадваме в това шоу, има какво да преоткрием в познатите ни лица, на какво да се посмеем, какво и кого да поощрим. Лоши хора сме и си заслужаваме съдбата!
15
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Азисе надупи се! Така ще спечелиш още много фенове хахаха
14
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ЧУЙТЕ мнението на хората!А то е- защо затворихте нещо,коета се харесваше?!Няма вече да слагате снимки изпратени от нас?Губите!
13
1
 
3
 
! Отговори
тнб преди 9 години
аз имам пари ако не съм на работа и не ги харка по щуротиите им
12
10
 
10
 
! Отговори
като две капки БОЗА преди 9 години
А бе ,как успявате да го гледате това предаване ?! Аз не мога да видя нищо , щото огромната глава на Рачко Пръдлето закрива всичко , а от глупостите и лиготиите , които ръси безспир не се разбира за какво се говори (пее) в предаването
11
11
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Това предаване напълно деградиро още от както миналата година стана ясно, че е напълно нагласено след като Халваджиян се облече като Кончита и се падна точно в този епизод да изпълняват нейно изпълнение!!!Напълно нагласено циркаджийско тип ала Кончита Халваджиян!
10
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Аз съм приятно изненадана от Криско. Браво, наистина беше сполучливо и то МНОГО.Жана има глас, но с имитацията на Лили Иванова изобщо не се получи. По скоро беше пародиране, а не трябваше да се получава това.Нона,Джуджи - изобщо как са ги поканили.Те не могат да пеят, ама наистина НЕ МОГАТ. Браво на Ненчо.Беше супер. Азис - ами не мога да го възприема.Но руската версия на предаването е уникална и изобщо не може да се сравнява с нашето. Относно водещите - е га ти палячовците.Големи лигльовци
9
10
 
24
 
! Отговори
А преди 9 години
Предаването е на изключително високо ниво и определено е на светлинни години пред всички останали буламачи с които ни заливат вече над 10 години. Едно от много малкото неща, които ме карат да си пусна тв-то! А за всички профани има достатъчно предавания, просто си ги гледайте и недейте да злобеете
8
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Блъскобунаци дал господ - гледа се...
7
20
 
19
 
! Отговори
Блъско преди 9 години
Гледа ли го някой тази простотия? Че и смс-и да изпраща
6
13
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Аз пък ги гледам, ХАРЕСВАТ МИ.Предаването е весело и ме кефи.
5
8
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Шоуто за имитация,има за всеки по нещо.Все пак доста хора се трудят покрай тези артисти,за да ги превърнат в интересни за публиката.Изненадан съм от Криско,защото виждам,че амплоато му е в мелодичното пеене,създаде запомнящи се интерпретации.Ненчо е талант,който тепърва ще се развръща.Нона,милата защо се мъчи,вижда се че няма хъс и...глас.Джужанка е атракция и...става за весела компания.Жана много се превзема горката.Фицата и Маца,се доказаха като...артисти.Азис е най-дисциплиниран,освен талантл
4
10
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АлексСигурно предпочитате турски или индийски сериали ? Тях повече ли Ви харесват?
3
32
 
29
 
! Отговори
mp преди 9 години
Аз за първи път снощи(30.03 )гледах това нещо,превключвайки каналите.Гледах Азис,Жана и Криско.Обяснете ми моля ви,каква е целта на тази глупост??Да се докажат.че са велики имитатори,лигльовци или какво?А според Хилда даже се пишела история!! Я стига глупости! Повече интерес ще има,ако хванат 100човека на улицата да пеят.
2
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
на никого не му пука от нашите коментари, често дори ги трият. посещавам форумите тук, защото има готини коментари и имам чувството, че вече се познаваме. относно сайта - не му се сърдете, толкова могат хората. животът е такъв.
1
29
 
29
 
! Отговори
Алекс преди 9 години
Много ви моля ,спрете тази простотия