Продължението на "Туин пийкс" "виси" във въздуха

Дейвид Линч се отказа от новите епизоди
6 апр 2015 15:51, Петя Славова
0
Продължението на "Туин пийкс" "виси" във въздуха
Снимка: архив, Reuters

"Совите не са това, което са" е една от култовите реплики в сериала "Туин пийкс". И въпреки че се готвят нови епизоди от поредицата, нейният създател Дейвид Линч се е отказъл да режисира продължението, пише БТА.

Самият Линч написа в "Туитър", че вече не е част от проекта на телевизионния канала "Шоутайм". "След година и четири месеца преговори аз се отказах, защото не ми предложиха достатъчно пари за сценариите, които исках да направя според моята концепция!

Обичам света на "Туин пийкс" и се надявах нещата да се случат по по-различен начин!" Новината идва само няколко седмици, след като Линч съобщи на феновете си, че договорът за новата поредица все още не е сключен и че той "виси във въздуха".

От "Шоутайм" не скриха разочарованието си, че известният режисьор се отказва от проекта. Отговорните фактори в компанията изразиха надеждата, че все пак новият "Туин пийкс" ще се състои някога и то с участието на неговите създатели, Дейвид Линч и Марк Фрост.

Наистина сериалът без Линч едва ли ще достигне онези върхове от първия си сезон, в който агент Купър тръгна по следите на убиеца на Лора Палмър. И в малкото градче тайните на мирносъществуващите жители, излязоха наяве.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: Дейвид ЛинчТуин Пийкс
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари