С лунна походка Азис диша прахта на Ненчо

Актьорът и Криско с парче за финала на "Като две капки вода"
Обновена: 8 апр 2015 14:09 | 7 апр 2015 09:15, Александър Попов
30

Зуека и Рачков хвърлят салфетки и танцуват сиртаки. Снимка: Нова тв

Ненчо Балабанов се заформя като абсолютния фаворит в шоуто "Като две капки вода". За трета поредна седмица той стана номер едно, като този път вдигна публиката на крака в образа на Криско.

Хилда обобщи общото впечатление, че актьорът с лекота влиза в "кожата" на всеки изпълнител. Новината на вечерта бе, че той ще влезе в студио за да запише дует с рапъра, а парчето ще бъде представено на финала на състезанието.

Азис пък остана втори, но трябва да се отбележи силното му представяне като Майкъл Джексън. Той бутна едно рамо на колежката си Мария Гущерова, която излезе на сцената с него като част от хореографията.

Макар и болен, Филип Аврамов отново доказа, че е сред най-силните играчи и направи силно представяне в образа на Шер.

Следващата седмица ще видим отново Майкъл Джексън, но този път в изпълнение на Джуджи. Другата участничка в дъното на класирането - Нона Йотова, пък ще трябва да се справя като Краля на рока Елвис Пресли.

Маца ще бъде Бруно Марс, а Жана ще пее песен на Милена Славова. АC/DC пък е задачата на Фицата, а Криско направо искаше да се откаже, след като бутонът на късмета му отреди Адел. Победителят Ненчо ще бъде Мегън Трейнър, а Азис като се изрази самият той ще "показва баджак" като Бионсе.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
33
 
! Отговори
като Щурците преди 9 години
Сидни-Австралия , безкрайно си прав за психично-деградиращата функция на бг медии !Аз за това и не ги гледам !Като в оная песен на "Щурците" : " ...- Аз вървях и ми беше ужасно приятно , че без толкова работи мога ... "
14
6
 
40
 
! Отговори
ДНЕС - педеруги преди 9 години
Личното ми и НЕПРИКОСНОВЕНО мнение ми е, че Азис е бездарен представител на малцинствения етнос. Строго профилиран в поп-фолк амплоато си, той не успява да имитира добре. Тромав, но хитър ром, чийто комфорт идва не от качества, а от огромна членска маса (предимно от дълбоката провинция), които сляпо му симпатизират.
13
2
 
37
 
! Отговори
tuzarya преди 9 години
Писна ми да гледам едни и същи муцуни!
12
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
На мен най-много ми липсва Любен Дилов-син като част от журито. Може да беше хаплив, но го правеше интелигентно и забавно. А Фънки е просто злобар и комплексар и не му е мястото там. Водещите малко да си оберат лиготиите, че идват в повече. Иначе предаването е много готино!
11
2
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Женската част от предаването е трагична в сравнение с мъжката. Ненчо е УНИКАЛЕН!!! Криско ми се издигна много в очите, много скромно и приятно момче. Азис е безспорно талантлив, но чалгарското много си личи във всяко негово изпълнение.
10
10
 
36
 
! Отговори
diavolcheto преди 9 години
Харесвам много Ненчо Балабанов, както и почти всички участници в това издание на шоуто. Но най-приятната и неочаквана изненада за мен е Азис. И, според мен, той трабваше да бъде победител за вечерта! Защото не се иска кой знае какъв талант да имитираш Криско. Но да се влезе в образа на Майкъл Джексън - виж, това вече си е не само истинско предизвикателство, но и задача с неимоверно повишена трудност. И Азис се справи прекрасно! Упорит, работлив, старателен и с достойнство!
9
7
 
50
 
! Отговори
реалист преди 9 години
Никога не съм бил фен на чалгата, както и на Азис....но вчера ме впечатли, както и в предните си изяви с невероятното си старание, амбиция и работа върху изграждането на образите на различните певци.....и мисля, че успява, което му прави чест за един певец от фолка....даже се вижда,че може да се пренасочи в друг жанр, тъй като фолка вече е губещ........
8
8
 
54
 
! Отговори
майтап преди 9 години
Най-некадърна е виещата коза на генерал Бонев .Голям резил. Джуджи е любителка и некадърността й е простена ,ама тази уж е професионалистка.
7
1
 
52
 
! Отговори
ц преди 9 години
Хаха кави "българия търси таланти" вее. Тая ретро Мутра Павлова, или *** Сиромахов, а може би тая журналиската, те ли ти харесват. Тия трябва да ги свалят от ефир, никои не ги гледа и Слави се издъни яко. А в две капки вода добре че е Фънки и винаги дава по малко точки на Азис-чо, че иначе простите чалгари все за него си гласуват макар и да е смешно посредствен. Чесно мислех че Криско е по зле, но момчето добре се справя.
6
11
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Азис изобщо не е толкова добър колкото го изкарват, ама пуста чалга, много фенове има и те пращат СМСи за него, ако ще и да е най-големия бездарник. Снощи особено изпълнението му беше доста слабо.
5
4
 
35
 
! Отговори
бай Тъпчо преди 9 години
Ееее ако на нас с бажанака жените идат тамка и едната да са прай на другата никой нема ги разбере бе,то нали са близнечки та и ний понекога аа-а да ги объркаме ама убаво,че мойта жена го не аресва пък той си не дава неговата та си я караме мирно и кротко де...ама инак тез бофусинхронисти смех праят де,то секи понделник бързаме рано са наядем та после кат почнат тез да са не задавим от смех ама що ги избрали се познати бе,то и ний можем та и повече от тех ама никой на не търси и пита...
4
25
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
нона Йотова снощи направи уникалон представяне, а не я оцениха.... Вместо нея пробутваха Азис и Криско.
3
4
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Първо Азис - въобще не се представи силно. Лунната походка отсъстваше (Джесън я правеше непрестанно), направи я сямо веднъж и си бе "лунно затъмнение". Физически не приличаше, падна му галас в един момент.ненчо се представи много силноАзис имаше силон присъствие извън сцената, обаче ненчо - също2. като се приравнят точките разиликата е ...1 точка. за съзтезание.... Чак пък да му диша прахта..... някой не е гледал внимателно снощи
2
8
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
На някой прави ли му впечатление, че Азис тенденциозно дава своя вот за най-слабите изпълнители? Слочаенос??? Не мисла!!11 Ако гласуваше разумно нямаше да бъде в челото на класацията със слабите си изпълнения.
1
1
 
78
 
! Отговори
Елемаг преди 9 години
За толкова години никой не си взе поука, че МАЙКЪЛ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ИМИТИРА!!