Зрителски вот провали Криско за първото място

Филип Аврамов заслужено на върха в "Като две капки вода"
Обновена: 22 апр 2015 14:07 | 21 апр 2015 08:22, Александър Попов
15

Ненчо Балабанов отстъпи първото място след четири поредни победи. Снимка: Нова тв/"Като две капки вода"

След четири поредни победи на Ненчо Балабанов в "Като две капки вода" най-после той бе свален от върха, макар и само в снощното шоу. Имитаторът на Бойко вдигаше тостове в ролята на Веселин Маринов, но образът видимо го изпоти. Самият Маринов също го подкрепи с думите, че е "щастлив, че ще има негова песен в изпълнение на Ненчо".

Героите на вечерта обаче бяха Фицата, Криско и Жана. Филип Аврамов оглави класирането като Джеймс Браун след вота на журито, но бе изпреварен от Криско и Жана след гласуването на състезателите.

Жана обра овациите в образа на Тейлър Суифт, а Криско вдигна публиката на крака с изпълнението на "Мой свят" на Дими от "Сленг". Хилда дори изрази "уплах" колко е била голяма приликата в пеенето на Криско. Рапърът наистина се справи блестящо и когато всички очакваха той да бъде седмичният победител получи сравнително нисък вот от публиката. Жана също остана в средата на класирането в зрителското гласуване, което качи на върха Фицата. И съвсем заслужено, след като на няколко пъти той заслужаваше признанието, но оставаше недооценен. Филип получи подкрепа и от своя баща, който се пробва да подкупи журито.

Аврамов получи седмичната награда от 1000 лева, които ще дари на момче, което се лекува.

Джуджи пък улесни за пореден път журито, което й лепна четири тройки. Тв водещата го докара единствено на бюст в опита да имитира Доли Партън, а пеенето й не се получи за пореден път. Нейна спътничка на дъното пък продължава да бъде Нона Йотова, която направи най-силното си представяне като Барбара Стрейзънд, но и това не й помогна да се премести в средата на таблицата.

Там пък се намести Азис, който изкара на фалцет народна песен на фолклорната ни легенда Янка Рупкина, която го поздрави за смелостта.

Безспорно един от най-комичните моменти пък бе, когато Рачков и Зуека седнаха на мястото на журито, което пък излезе на сцената да "попее". Той приши нов прякор на Фънки, като го сравни с жената на Шрек - Фиона. Което пък предизвика повече аплодисменти от някои от изпълненията.

Следващата седмица най-любопитни ще са превъплъщенията на Криско като едрогърдата и едроханшова Ники Минаж и на Азис като Жана Бергендорф.

Бутонът на късмета отреди на Джуджи да бъде Адриано Челентано, Нона ще се пробва като Шаде, Маца като Марлене Дитрих, а Жана Ще бъде Аксел Роуз. Временният водач Ненчо Балабанов ще влезе в образа на Питбул, а победителят Филип Аврамов ще се доказва като Пинк.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
3
 
! Отговори
zlatena преди 8 години
И тримата мъже Ненчо ,Фицата и Криско заслужаваха победата снощи.Но ми прави впечатление ,че журито побутна снощи Жана за сметка на някой от мъжете а тя снощи си забрави текста на песента.Явно искат да прецакат някой от мъжете и да вкарат в финалът на капките 1 юни Жана така да прецакат някой от мъжете. И със нея да се случи същото като със Неве.Стига вече жена е печелила капките време е третия сезон сезон на капките да бъде спечелен от някой мъж.
8
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Все една и съща боза, но Рачков е развил психично заболяване от лигавщини и тъпота вече, той просто е за връзване.
7
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Криско наистина беше супер снощи.Но мен ме зразнят двамата водещи.Тия са е га ти лигльовците. Направо не мога да ги понасям. Предаването гледам заради Ненчо и Криско към когото има големи резерви. Другите не стават.
6
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Джуджи да се откаже,или ако има договоя-да я спрат.
5
8
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Наистина Криско се представя много добре,отнася се сериозно и се получава добре.
4
19
 
14
 
! Отговори
Луд с Мотика преди 8 години
Зрителския вот го е провалил - което означава че Дриско за нищо не става. Зрителите не го харесват. То и аз не го харесвам, поредния *** който си мисли че може да пее. ***
3
16
 
33
 
! Отговори
123 преди 8 години
Криско беше най-добрия!Класирате артистите,но те са "напред с материала".Докато това момче прави нещата уникални!Питам кой докосна толкова сърцата ви и на Емил Димитров и сега на Дими???Гласувайте както искате,но КРИСКО Е 1 !!!
2
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нона беше Мерил Стрийп, а не Барбара Стрейзънд.
1
39
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Стига сте ни навирали тази простотия две капки вода бре. Вие *** ли сте?