Беър Грилс погва звездите в дивата пустош

Чанинг Тейтъм, Бен Стилър и Зак Ефрон ще оцеляват с него
13 май 2015 13:12, Александър Попов
4
Беър Грилс погва звездите в дивата пустош
Снимка: Discovery Channel

Известният пътешественик и специалист по оцеляване Беър Грилс се впуска в ново приключение, като този път той ще бъде в пустошта с шест знаменитости.

По Discovery Channel тръгва новата поредица "В дивата пустош с Беър Грилс", като премиерният епизод е на 17 май.

Беър заминава с шест звезди в най-дивите и отдалечени части на САЩ и света за 48-часово пътешествие. Задачата да оцелеят ще имат актьорите Зак Ефрон, Бен Стилър и Чанинг Тейтъм, участникът в Залата на славата на NFL Дейон Сандърс, актьорът Том Арнолд и водещата на MSNBC и шоуто "Today" Тамрон Хол.

За да завършат успешно мисията си те ще скачат с парашут над планините Катскил, ще слизат с двойно въже по скалите в Юта, ще трябва да се справят с буйния вятър и поройния дъжд в Шотландия.

Първият епизод на поредицата разкрива предизвикателствата, пред които се изправя участникът в Залата на славата на NFL Дейон Сандърс. Неговата бързина, атлетизъм, физическа и психическа издръжливост го отвеждат на върха в професията му. Сега обаче той се изправя пред едно по-различно предизвикателство - да оцелява в продължение на 48 часа в компанията на Беър Грилс.

Първото изпитание за Дейон Сандърс е да последва Беър, като скочи от хеликоптер и се приземи на тревата близо до площадката за кацане. Мисията на двамата включва мъчителен преход през криволичещите каньони, преминаване през пустинята край Юта и спускане с въже от 560-метрова скала.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
Новинар преди 8 години
Супер новина! По Discovery рекламата върви поне от месец
2
0
 
5
 
! Отговори
до 1 преди 8 години
това са примерни ситуации в които човек би могъл да изпадне по неволя. човека просто показва какво може да се направи в такива случаи.
1
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
то така всеки би оцелял. с огромен снимачен и логистичен екип наоколо, с хеликоптери , с мобилни телефони за връзка. добро е предаването, ама само като шоу