Ненчо учи турски орнаменти за образа на Таркан

Ако иска да се задържи на върха, Ненчо ще трябва да се поизмъчи
17 май 2015 17:56,
15
Ненчо учи турски орнаменти за образа на Таркан
Снимка: Като две капки вода

Турски диалект е предизвикателството на Ненчо Балабанов за новото му преобразяване в световноизвестния Таркан. Българският актьор ще бъде не само съблазнител, който ще провокира женските погледи и сърца, но и ще експериментира с един съвършено нов за него език, съобщават от предаването.

"Орнаментиката и самото произношение на Таркан са особени. Ако Ненчо иска да се доближи максимално до истинския образ, ще трябва да се справи с езика и дори с негова разновидност, какъвто е случаят на песента", коментират специалистите от шоуто.

Само седмица преди големия финал на "Като две капки вода“ на 25 май, утре вечер звездите ще се впуснат в нова надпревара на преобразявания.След взривяващо рок изпълнение, Фицата ще може отново да въздейства с присъствие на сцената, превръщайки се в голямата българска звезда – Васил Найденов с парчето "Огън от любов".

Азис пък ще се лиши почти изцяло от интеракция с публиката с изпълнение на Георги Станчев. Криско ще плува в свои води в ролята на Еминем – приповдигнатият стил на бграпъра обаче, ще бъде заменен с агресивното поведение на американския r&b идол. Джуджи обещава да превърне най-известната песен на Славка Калчева – "Бяла роза", в истински празник за публиката. Жана ще имитира една от своите любими певици – ДжесиДжей, а Нона - ДемисРусос, с невероятното парче Goodbye my love. Маца ще влезе в обувките на ненадминатия Луис Армстронг.

В понеделниквечерт зрителите ще видят един нов Принс, който ще скрие вечната си усмивка поне по време на песента Kiss. Малко по-късно той ще се присъедини към журито за да чуе и оцени изпълненията на участниците шоуто.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
От Сливен са Зуека, и Азис, и Кеворкян. Те дали знаят нещо?
5
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Точно в деня на Баташкото клане, съвсем "случайно", нали????Господ да ви убие, *** и предатели мръсни!
4
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хайде стига вече с тоя Ненчо, та той ги знае тези номера. Нали е живял в Сливен до *ската махала.Алооооооооо журналята, пишете за стойностните неща, че вече второ поколение е изхабено.
3
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
....и ко'' ша прАим ся?!?!
2
2
 
11
 
! Отговори
А така! На ... преди 8 години
... младите им трябват примери за подръжаване.
1
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Винаги ми е било интересно, защо се слагат "новини" за някакво глупаво предаване ?