Фолкаджия и ясновидка в "Черешката на тортата"

И отново - 5 ястия, 5 изненади и едни 5 мисии
21 май 2015 14:53,
2
Фолкаджия и ясновидка в "Черешката на тортата"
Снимка: Черешката на тортата

Певецът Милко Калайджиев, актьорите Сашо Дойнов и Ернестина Шинова, ясновидката Николета Йорданова и певицата Прея Осасей са първите участници, които ще подготвят пълни маси в "Черешката на тортата".

Те ще имат задачата да приготвят по 5 ястия, да сътворят по 5 изненади и да изпълнят 5 специални мисии в 5-ия звезден сезон на предаването.

Първият, които ще подложи на тест своите кулинарни и артистични умения в кухнята ще бъде мустакатата фолк сензация Милко Калайджиев. Той ще покаже дали ритъмът на готвенето е сходен с този на поп фолка. Сашо Дойнов ще трябва да запретне ръкави, за да спечели гласовете на своите звездни съперници с кулинарни умения.

Фолкаджия и ясновидка в "Черешката на тортата"

Николета Йорданова вероятно ще заложи на своите ясновидски способности, за да разгадае ястията на другите участници, но дали ще успее да отгатне какви оценки ще получи за своето меню – ще видим в предаването. Прея пък ще бъде изправена пред предизвикателството да демонстрира как ще се справи на кулинарната сцена – в този случай сведена до размерите на една кухня.

Петимата участници ще бъдат подложени и на специални мисии, множество изненади и неочаквани срещи, а представянето им ще бъде проследено и оценено от шеф Манчев, който отново ще влезе в любимото си амплоа – на главно действащо лице и съветник в "Черешката".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
4
 
! Отговори
Пешо преди 8 години
Ясновидка ????? А защо не и някой ало-джия?