Стефан се оплеска с плескавица, аут от MasterChef

Журито в шоуто стресира готвачите с живи зайци
Обновена: 28 май 2015 14:04 | 27 май 2015 08:42, Александър Попов
49
Стефан се оплеска с плескавица, аут от MasterChef
Финалистите бяха стресирани с живи зайчета под кутиите на MasterChef. Снимка: bTV

Стефан свали престилката в MasterChef, след като се провали със сръбската кухня. По новите правила всеки ден от финалната седмица ще се гони един състезател, а варненецът стана първия, който се прости с мечтата за голямата награда от 100 000 лева.

Петимата оцелели готвачи бяха стресирани още в началото на шоуто, когато под традиционните кутии откриха живи зайци. Журито директно им заяви, че трябва да заколят животните и да ги приготвят, което потресе всички, а Боян бе готов доброволно да си свали престилката. Стефан пък бе започнал да точи ножовете си, готова за заколението бе и Елена, макар да и тя да бе изпаднала в ступор.

В крайна сметка всички трябваше да приготвят заек, но задачата бе със зайци в готов за печката вид. И петимата се справиха отлично с кутията на MasterChef, но трите ястия, които бяха избрани за опит от журито бяха тези на Симеон, Аврам и Елена. В крайна сметка за №1 бе избрана чинията на Аврам, който получи възможността да избере каква да бъде темата за теста за креативност.

От съседските ястия - плескавица, имамбаялдъ и скариди саганаки, Аврам се спря на сръбския специалитет. Най-доволен от избора му бе Боян, който реши да излезе от стилистиката на балканското и го приготви плескавицата с техника за суши.

Най-добре се справи Елена, която представи богата чиния, типично за балканската кухня. Аврам също бе пратен на балкона, след като неговата плескавица бе в традиционния вид, още ден в шоуто спечели и Симеон.

Изборът кой да напусне шоуто бе между Боян и Стефан, който си призна, че никога не е навлизал в дебрите на сръбската кухня. И крайният резултат съответно не бе в негова полза.

Така демонстриралият високо самочувствие в кухята последва съдбата на Мариела Нордел, която също обичаше да изтъква възможностите си. И двамата обаче ще гледат финалния развой по телевизията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още по темата: MasterChef
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Вчера за първи път го гледах това предаване и не заради друго а защото съвсем случайно цъкнах на канала. Голяма глупост наистина. Те го гонят, той ги прегръща. Направи ми впечатление, че повече се акцентира върху диалозите между участници и жури, отколкото върху самата храна.
17
0
 
11
 
! Отговори
до 3 преди 8 години
Следя това предаване и мога да кажа че до сега се спрягаха 3 имена за уредени победители. Първо беше Елена, след това Стефан и последния е Симеон. Някой ще спечели, но дали честно или не никога няма да разберем.Оригиналното предаване което го правят в САЩ е доста по-интересно (един от сезоните го спечели сляпа готвачка), на нашето нещо му липсва.
16
6
 
1
 
! Отговори
Бай Иван преди 8 години
до 10 Иван, Йордан, Стефан, Мария.....Всички са еврейски имена, прави ли ни това евреи ?
15
19
 
2
 
! Отговори
K преди 8 години
Ленчето е 1
14
5
 
7
 
! Отговори
до 10 преди 8 години
До анти БТВСега като не си много умен, защо идваш да пишеш глупости? Как го измисли това с евреина? Ти като си ром, не означава, че някой друг също не е българин. Това че гледаш Първото му име че е Библейско, не означава, че е евреин. Момчето си каза, че майка му е силно вярваща и когато се е родил му е дала библейско име иначе си е чист българин АВРАМ ГОЛЕМЕЧКОВ, Големечков е името на рода му, защото пра дядо му убил сам мечка и така са го наричали. А дори в рода си май е имал и хайдути.
13
43
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Стефан е един обикновен ***. Това е. Такъв човек няма как да стане Мастър Шеф. Качества да готви- има. Акъл- нула. Неслучайно момчето е сервитьор. С този капацитет- толкова.
12
6
 
55
 
! Отговори
Шеф преди 8 години
Този път професорите готвачи се изложиха в оценяването. Трябваше да отсвирят Боян!За мен Стефан е най-добрият готвач! Прави всичко с любов, прецизност и много сръчност!
11
3
 
14
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 8 години
Когато вземат да готвят свинска...*** като първо,свинско с кисело зеле като второ и за мезе...свински друсан кебап,да да ми се обядят от Битивито да ги...гледам.
10
8
 
16
 
! Отговори
анти БТВ преди 8 години
Накрая ще спечели евреина Авраам естествено ! Аз ли да съм толкова *** , чe да гледам тая еврейска телевизия ахахахаха
9
3
 
44
 
! Отговори
иу преди 8 години
Бих бил разочарован ако елена извънземното спечели.
8
35
 
12
 
! Отговори
Милен преди 8 години
Тоя Стефан ми беше адски противен. Прекалено високо самочувствие и някакси има едно такова "селско" излъчване. Просто не му отива титлата... Двамата, които стават са Симеон и Елена.
7
6
 
37
 
! Отговори
Anonimen преди 8 години
Наистина Стефан и Мариела бяха най-добрите според мен, Стефан трябваше да спечели.Жалко, че отпадна.Не ми се иска Елена да спечели, но както винаги печелят най-неприятните!Имам малко надежда поне да бъде Боян, но се съмнявам :(
6
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ЗрителТо това с Елена остаря, след това жлтите медии писаха, че Стефан го печелел и че всъщност той бил излъгал, че бил любител а си бил направо професионалист и т.н. ама сега Стефан изхвърча, преди това пък писаха, че печелела Мариела печелела, че всичко било нагласено, но и тя изхвърча. от 2 седмици се върти, че Симеон печелел Мастър шеф. Според мен жълтите медии пускат наред всички имена, за да напишат накрая ето познахме че е нагласено.
5
3
 
5
 
! Отговори
ebati novinata преди 8 години
a ne mene mi e golem
4
5
 
27
 
! Отговори
Bubbles преди 8 години
Пхахахахахахах плескавица по технология за суши, абе вие нормални ли сте?Суши могат приготвят само японците, това на което тука му се вика суши, няма нищо общо с истинското.
3
3
 
27
 
! Отговори
Зрител преди 8 години
Преди повече от месец четох в клюкарските форуми, че Елена щяла да спечели, тъй като имало татко,, който можел да купи конкурса. Ако това наистина се случи изобщно няма да гледам реалита продуцирани от ... знаете кой!
2
4
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Странно се получи - двамата най-добри - Стефан и Мариела си тръгнаха.
1
28
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
кой е стефан ?