Таткото Боян свали завинаги престилката в MasterChef

Трима останаха в готварската битка за 100 000 лева
Обновена: 1 юни 2015 14:02 | 28 май 2015 08:37, Александър Попов
66
Таткото Боян свали завинаги престилката в MasterChef
Боян се нареди на четвърто място в кулинарната надпревара. Снимка: bTV

Боян, който преди дни стана баща, не успя да осъществи мечтата си да стане първият победител в българското издание на MasterChef.

Заедно с Елена, Симеон и Аврам той се впусна в поредното кулинарно предизвикателство. Под специалната кутия журито бе подготвило екзотика и малко хазарт. В чиниите си те получиха опашка от крокодил и стекове от кенгуру, бизон и газела, което предизвика нервен смях. Най-честият въпрос бе "Как се готви това?". Шеф Ангелов ги предупреди, че тези меса струват над 100 лева и не трябва да се похабяват.

Хазартната нотка се изрази в томбола, която да реши кой какво да приготвя. Боян се сдоби със стек от кенгуру, Аврам със стек от бизон, Елена трябваше да приготви желания от него крокодил, а за Симеон остана стек от газела. Журито заяви, че ще оценява предимно приготовлението на екзотичните меса, а гарнитурата трябваше само да завърши ястията.

Аврам се справи блестящо с бизонското, Боян получи забележка, че не всеки е суровоядец, Симеон също получи ласкави оценки за стека от газела. Чинията с крокодила на Елена бе отново бе оценена високо, но в крайна сметка изборът на продукти за теста за креативност бе поверен на най-добрия в тази надпревара - Аврам.

Темата на теста бе "три в едно", а Аврам избра телешки котлети с гъби и къри пред патешко магре с лук и джинджифил и свински ребра с моркови и карамфил.

и четиримата готвачи преживяха тежки моменти, Елена стигна дори до сълзи след като разбра, че готви соса си с оризов оцет, а не с вино. ВБоян бе доволен от избора, но в крайна сметка именно неговата чиния бе оценена най-ниско.

Той свали престилката завинаги на крачка от призовата тройка и преди полуфинала тази вечер. В битката за 100 000 лева останаха Елена, Симеон и Аврам.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още по темата: MasterChefБоян Павлов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
6
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Надявам се ЗЛОБАРКАТА (елен-а) да не я направят победител..жалко за Боби...страхотен човек и готвач..не на БОЛНИ( анорексични) хора в кухнята!
9
9
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
НЕ ТРЯБВАШЕ ДА ОТСТРАНЯВАТ СТЕФАН . МИСЛЯ СИ ЧЕ ТОЙ БЕШЕ НАЙ-ДОБРИЯТ ГОТВАЧ И НЕЩО ЗАПОЧВА ДА МИ ЗАМИРИСВА НА НАГЛАСЕНО ШОУ......
8
0
 
33
 
! Отговори
Тракийски преди 8 години
Много маняк! Той и Симеон са най-готините през този сезон. Възпитани, Креативни и Дипломатични. Сигурен съм, че го очаква супер велико бъдеще като голям готвач.
7
6
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сбъркана държава Бояне, ще си ядът Сбъркания сос с полвин кило оцет,муцуните ще ги накарат да си го платят -да им е сладко! "нема такава държава" А Слави Трифонов?
6
15
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Симпатично момче беше Боян. С адекватна ценностна система, успял човек, с добра професия. Тотална противоположност на обслужващия персонал Стефан, който така всички българи харесваха, защото е неуспял и ***. Симеон и Аврам са симпатяги, креативни млади хора. За Елена важи същото. Който и от тях да спечели, ще е заслужено, защото един Мастър Шеф трябва да е креативен, иновативен, успял, поради простата причина, че в чинията си излива своето аз.
5
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До жоркоЕ от кога Аврам е евреин? Това че ти си ром, не означава че Аврам е евреин. Аврам Големечков доколкото четох е от род на хайдути, името му е библейско, но това било защото майка му била много набожна и като го родила, му дала библейско име. Стига с тия лъже, че бил евреин.
4
8
 
32
 
! Отговори
жорко преди 8 години
Не знам за еврейчето, но преди около месец прочетох в един вестник, че побдител ще е Елена. Тогава приех това с насмешка ама като гледам как се промъква тихомълком напреде май ще познаят. Ако стане така жалко за предаването.
3
9
 
30
 
! Отговори
Sergo преди 8 години
Ами още преди време излезе някакво инфо че Елена ще спечели понеже е някаква новобогаташка и е купена победата. Доста ще се разочаровам ако е така.
2
3
 
13
 
! Отговори
Оха-а преди 8 години
Батьо, къде ги дават тези мръвки, че съм прегладнял. Нямало какво да ядат българите, айде де! Целият свят ни праща храни. Пък и 100 лева килото пари ли са?
1
14
 
19
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 8 години
Еврейчето ли ще печели ? :)