Таткото Боян свали завинаги престилката в MasterChef

Трима останаха в готварската битка за 100 000 лева
Обновена: 1 юни 2015 14:02 | 28 май 2015 08:37, Александър Попов
66
Таткото Боян свали завинаги престилката в MasterChef
Боян се нареди на четвърто място в кулинарната надпревара. Снимка: bTV

Боян, който преди дни стана баща, не успя да осъществи мечтата си да стане първият победител в българското издание на MasterChef.

Заедно с Елена, Симеон и Аврам той се впусна в поредното кулинарно предизвикателство. Под специалната кутия журито бе подготвило екзотика и малко хазарт. В чиниите си те получиха опашка от крокодил и стекове от кенгуру, бизон и газела, което предизвика нервен смях. Най-честият въпрос бе "Как се готви това?". Шеф Ангелов ги предупреди, че тези меса струват над 100 лева и не трябва да се похабяват.

Хазартната нотка се изрази в томбола, която да реши кой какво да приготвя. Боян се сдоби със стек от кенгуру, Аврам със стек от бизон, Елена трябваше да приготви желания от него крокодил, а за Симеон остана стек от газела. Журито заяви, че ще оценява предимно приготовлението на екзотичните меса, а гарнитурата трябваше само да завърши ястията.

Аврам се справи блестящо с бизонското, Боян получи забележка, че не всеки е суровоядец, Симеон също получи ласкави оценки за стека от газела. Чинията с крокодила на Елена бе отново бе оценена високо, но в крайна сметка изборът на продукти за теста за креативност бе поверен на най-добрия в тази надпревара - Аврам.

Темата на теста бе "три в едно", а Аврам избра телешки котлети с гъби и къри пред патешко магре с лук и джинджифил и свински ребра с моркови и карамфил.

и четиримата готвачи преживяха тежки моменти, Елена стигна дори до сълзи след като разбра, че готви соса си с оризов оцет, а не с вино. ВБоян бе доволен от избора, но в крайна сметка именно неговата чиния бе оценена най-ниско.

Той свали престилката завинаги на крачка от призовата тройка и преди полуфинала тази вечер. В битката за 100 000 лева останаха Елена, Симеон и Аврам.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още по темата: MasterChefБоян Павлов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
0
 
3
 
! Отговори
Маловажен преди 8 години
До ясна работаПрав си, но само донякъде. Симеон е един истински боец, забеляза ли как през цялото предаване неговата увереност имаше ГРАНИЦИ. Всички се прехвалваха и не спряха да си угаждат на егото... За мен това е един достоен готвач, достоен победител! Със своята скромност, борбеност, решителност, хъс и добро сърце, този човек заслужава да спечели призванието Master chef, жалко че много малко хора забелязват неговият талант
49
1
 
13
 
! Отговори
Йонка преди 8 години
"Оцетен сос'' може да стане нарицателно за ''Нагласена работа'' !!!
48
1
 
2
 
! Отговори
:) преди 8 години
До liliaдали?
47
0
 
5
 
! Отговори
lilia преди 8 години
Печели Симеон накрая
46
6
 
6
 
! Отговори
"Таткото" преди 8 години
Какъв татко е този. В БТВ каза, че е осиновил кученце. Този е куку!
45
10
 
5
 
! Отговори
ASS преди 8 години
Браво! такова мазно като тоя надут няма друго!
44
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
абе вие наистина ли имате време за подобни предавания ... за телевизия въобще?
43
5
 
19
 
! Отговори
Геренбахче преди 8 години
А тая със загорялата оцетена манджа ОСТАВАААА!!! Май имаме уреден победител !!!
42
3
 
20
 
! Отговори
хубаво шоу... преди 8 години
...ама побългарено. не може българите да сме безпристрастни и обективни. Не може в България да бъде оценен таланта и способностите, а винаги има далаверка и винаги пробиват най-наглите...и тук така. Вместо да направят запомнящо се шоу, което да избие конкуренцията в ефира/за което имаше предпоставки/, тримата ***/пардон, шефчета/ не можаха да си надскочат нивото и се впуснаха в очевидни шуробаджанашки схеми
41
4
 
32
 
! Отговори
s преди 8 години
Тоя рус чирус, още в началото писаха, че тя ще спечели, защото е дъщеря на еди кой си.. Според мен тя винаги знае какво и предстои и успява. Но е *** в живота, прави се на добричка но със сигурност е ***!
40
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До анти БТВтова че ти си ром не означава, че Аврам Големечков е евреин, майка му е била набожна и за това го е кръстила с библейско име. Когато неговине пра пра дядовци са били хайдути, твоите са обикаляли с катуна из Индия.
39
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Журито пак подсказва на Аврам, вече съвсем свободно и с видимо удоволствие! Не им прави впечатление поредно предаване и отблъскващата му презентация тип Гювеч!
38
5
 
14
 
! Отговори
haha преди 8 години
До анти БТВАврам Големечков не е евреин, така че скрий се някъде с повърхностните си умозаключения...не го гледал, ама понеже името на някой си звучало еди как си , си вади генерални изводи...
37
9
 
6
 
! Отговори
анти БТВ преди 8 години
Моето мнение си остава същото , евреина Авраам ще спечели накрая . Еленa , незнам не съм гледал нито едно "шоу", но босфор тв са ми ясни като бял ден. То и хърватина на сървайвър един такъв тихичък кат Аврам , пък накрая първи . Приятно гледане на"шоуто" xa xa xax
36
6
 
13
 
! Отговори
готвач преди 8 години
Бобката уникален!! ЕЛЕНООО, МАХАЙ СЕЕЕЕ
35
4
 
27
 
! Отговори
екс преди 8 години
За такава грешка, в Мастершеф в нормалните държави ГОНЯТ! Аман от нагласени простотии! Шеф Виктор, засрами се, простако! И вземи да се отнасяш с участниците с повече уважение, това са личности, не животни да им лаеш като куче! Ако беше журЕ в нормалния свят, до сега да са те осъдили, ПРОСТАКО!
34
6
 
26
 
! Отговори
ясна работа преди 8 години
...отстраниха най-силните играчи - по ред Нордел, Стефан, Боян и разчистиха пътя пред посредствената Елена , като й оставиха да се бори на финала с не толкова обиграните Симеон и Аврам. Нищо лошо към момчетата, но е очевидно , че са по-ниска класа от Стефан и Боян. Симеон с неговия готварски опит в комуната в Италия и Аврам дето е голям предимно само на думи...
33
3
 
32
 
! Отговори
ясна работа преди 8 години
след снощи и след като големите Шефове харесаха оцетените гъбки на Ленчето, работата е напълно ясна. На Боян му обясняват , че не внимавал в детайлите и условието на задачата била "3-в-едно" сире и трите основни компонента да са в баланс и взаимнодопълващи се, а в същото време няма никакъв коментар за оцетения сос с оцетени гъби на Елена, при които дори липсваше всякакъв коментар за третата основна съставка - кърито. Къде беше на Ленчето кърито? Май го изми с оцета...ясна работата
32
12
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Значи станахте смешни с тия конспирации, първо уж беше нагласено да спечели тая Нордел, изгониха я, после писахте че ще е стефан и той хвръкна, после за Боян писахте и той хвръкна, сега за Елена пишете и за "еврейчето" а в медиите се върти последно Симеон, че то не останаха други, излиза, че който и от тримата да спечели ще напишете видяхте ли познахме победителя, значи е нагласено. Направо сте смешни.
31
1
 
29
 
! Отговори
Ани преди 8 години
Честито,Бояне!Радвай се на детенцето си!Бъдете здраво и щастливо семейство!А колкото до състезанието,надявам се,че си разбрал,че всичко са задкулисни игри.Снощи всички чухме как след издънката Елена беше наречена мило "Ели".То работата е ясна!Мошениците няма да свършат за съжаление.