Тя го може! Победителката - Симона Пейчева

Гимнастичката си тръгна с нова кола от шоуто "И аз го мога"
28 май 2015 08:13,
10
Тя го може! Победителката - Симона Пейчева
Снимка: Facebook

Световната шампионка по художествена гимнастика Симона Пейчева спечели луксозен автомобил и първото място в шоуто на Нова тв "И аз го мога".

Тя изпревари другата финалистка - Яна Маринова, с по-малко от един процент от зрителския вот.

"Трудно е да докажеш, че можеш, когато вече си бил", каза развълнуваната Симона Пейчева, след като разбра, че побеждава.

В последния епизод на шоуто тя се качи на двуметрови кокили и изпълни опасен номер, въпреки че наскоро контузи лошо коляното си.

През последните три месеца десет звезди се справяха с различни предизвикателства и изпълняваха сложни номера на. В първия сезон на шоуто участваха още Иван Звездев, Петко Димитров, Алфредо Торес, Елен Колева, Николай Георгиев, Жана Брейчева, Поли Генова и Камен Воденичаров.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
2
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
Не ми хареса Симона.
8
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Гледах го малко в началото и се отказах. Тъпо направено, а и още в началото си беше ясно, че Симона Пейчева ще е победител. Най-вероятно това е било условието й за участие в шоуто.
7
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Тази Яна Маринова навсякъде се опитват да я пробутат, то не беше Сървайвър, то не бяха филми, то не бяха шоута."Реално подкрепяш мнението, че... "докато българина мизерства, скъпите подаръци и награди и пари, отново си се дават на мои и твои и на така или иначе вече богати хора?"Един кръг хора си развъртат парички и си правят тв предаване за да лапат още повече парички. Понеже, ако не знаете, в много от случаите на тях им се плаща. Защото са "известни".
6
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не съм гледал много епизоди от това шоу, но се радвам че Симона е взела наградата. Тази Яна Маринова навсякъде се опитват да я пробутат, то не беше Сървайвър, то не бяха филми, то не бяха шоута.
5
5
 
33
 
! Отговори
5555 преди 8 години
СИМОНА Е ГОЛЯМА ГИМНАСТИЧКА НО НЕ БЕШЕ НАЙ ДОБРАТА В И АЗ ГО МОГА,ТЯ СИ ПРАВЕШЕ НЕЙНИТЕ ГИМНАСТИЧЕСКИ УПРАЖНЕНИЯ ВЪВ ВСИЧКИТЕ ПРЕДСТАВЯНИЯ ВИНАГИ ЕДНО И СЪЩО ПОВТАРЯШЕ - ЗА МЕН И МОИТЕ ПРИЯТЕЛИ ИСТИНСКИТЕ ПОБЕДИТЕЛИ: БЯХА ЯНА БЕШЕ БОЖЕСТВЕНА, НИКОЛАЙ КОЙТО СЕ ПРЕДСТАВИ МНОГО И АЛФРЕДО СЪЩО - А ЗВЕЗДЕВ ТРЕТО МЯСТО КАТО ГОТВАЧ МОЖЕ НООООО ТУКА НЕ - ЖУРИТО БЕШЕ СЕ РАЗБРАЛО КОЙ ЗА КОГО ТОВА СТАНА ЯСНО - АКО НЯКОЙ ОТ ОРГАНИЗАТОРИТЕ ЧЕТЕ ТОВА МОЛЯ ВИ СТИГА С Н.КЪНЧЕВ И Е.ПЕТРОВА
4
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Склонен съм да се съглася с Fo23.Така е. Това предаване само веднъж хванах 2 минути от него и ми се стори адски тъпо.Освен това, не мога да си обясня едно нещо...Защо, докато българина мизерства, скъпите подаръци и награди и пари, отново си се дават на мои и твои и на така или иначе вече богати хора? Аа, ясно... казала на гаджето, че вече не и харесва старата и кола, трябвала и нова... ясно!Или пък, до колкото съм слушал и онзи Др*ско е в тва предаване.А той тръгна от песнички за наркотици!
3
0
 
47
 
! Отговори
Fo23 преди 8 години
Липсата на коментари говори за липсата на интерес към елементарно предаване с нагласен победител!Това е добре - хората започват да поумняват и да не гледат тъпизмите !
2
6
 
35
 
! Отговори
ХАЛВА жян преди 8 години
*** завършек на тъпо предаване
1
21
 
20
 
! Отговори
Ха ! преди 8 години
Най "спънатият кон" и най "г*зо ръкият" участник ли спечели !? Ти да видиш !