Ненчо Балабанов – един пораснал търсач на мечти

Актьорът ще разказва приказки на децата
1 юни 2015 09:15, Петя Славова
4
Ненчо Балабанов – един пораснал търсач на мечти
Снимка: БНТ

Ненчо Балабанов се завръща в ефира на БНТ1 в "Лека нощ, деца!" Актьорът, певец и имитатор ще води детско предаване "Търсачи на мечти".

Продукцията е първият детски образователен риалити формат. Неговата основна идея е да сбъдва мечтите на малките деца, за да могат те да ги изживеят, да се срещнат с хората и професиите, към които се стремят. Всеки като малък е имал своите стремежи и знае колко е важно за едно дете да се докосне в реалността до своите фантазии. Ненчо Балабанов ще помага на децата да сбъдват мечтите си.

Още по темата

Той ще бъде в ролята на водещ и ще забавлява както децата – така и възрастните. „Търсачи на мечти” ще се излъчва от първи юни 2015 г. в две последователни седмици. Всяка вечер малките зрители, чиито мечти ще се сбъдват, ще научават как се става ветеринарен лекар, балерина, автомобилен състезател, как се язди кон или къде се намира страната на шоколада.

Ненчо Балабанов ще се изявява като господин „Когатопорасна”, предаването обещава много смях, забавления и не на последно място – опознавателни и образователни игри.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
4
 
! Отговори
zlatena преди 8 години
До номер 1 ясно ще герберугите не харесват Ненчо Балабанов и то заради имитациите на Бойко Борисов .Още веднъж се докажа ще привържениците на герб не притежават никакво чувство за хумор.За Ненчо време е да дойде в Пловдив европейска столица на културата
2
0
 
4
 
! Отговори
zlatena преди 8 години
До номер 2 Анонимен а мен ме отвращават злобни и комплексирани хора като теб.Ненчо Балабанов не е само най добър имитатор но в като две капки вода се се доказа като страхотен певец със уникален глас.Има и още една причина Ненчо е харесван от жените е точно това не отърва на някой злобни мъже в България.Пожелавам на Ненчо много успехи да върви само напред и нагоре да не обръща внимание на злобни коментари .В България на някой хора е невъзможно да им се угоди.
1
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хайде престанете, само за този Ненчо пишете. Не Ви ли се струва прекалено и така ще отвратите хората. Няма ли други кадърни артисти в България? Чак пък толкова голям капацитет не е. Чухме и разбрахме, че имитира добре Бойко и толкова.