"Дикoff" - OFF от ефира на Нова тв

Рубриката на Люба Кулезич също аут от септември
Обновена: 3 авг 2015 21:09 | 3 авг 2015 20:12, Александър Попов
43
 "Дикoff" - OFF от ефира на Нова тв
Снимка: Булфото, архив

Сериозни промени предстоят в ефира на Нова тв от началото на септември. Публицистичните предавания на Сашо Диков и на Люба Кулезич падат от програмната схема, съобщиха от медията, цитирани от "24 часа".

"Дикoff" и "На светло с Люба Кулезич" стават жертва на новата политика на телевизията - да прави публицистиката си само със собствени продукции. А двете предавания са външни продукции.

Вече е ясно, че по времето на Сашо Диков ще върви токшоуто "Комбина" с водещи Лора Крумова и Галя Щърбева. Засега не е ясно с какво ще се замени неделната рубрика на Кулезич.

Вариантът Сашо Диков и Люба Кулезич да продължат кариерите си в Нова тв е да подпишат трудови договори и да станат автори или водещи на нови предавания.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
1
 
! Отговори
bai MILE do 23 преди 8 години
To4no go kaza,na sa6toto mnenie sam I te podkrepqm napulno.Pozdravleniq
23
1
 
11
 
! Отговори
xxx преди 8 години
Е нова си е чисто арменска телевизия. След като няма да има външни продукции да махнат и арменските предавания- господари и всякакви там платени конкурси и състезания
22
0
 
10
 
! Отговори
ААА преди 8 години
А ГАЛА?? МОЛЯ ВИ КОГА ТАЗИ ЖЕНА ЩЕ СЕ МАХНЕ И ПРЕДАВАНЕТО И СЕ ИЗЧЕРПА АКО НЕ СА РАЗНИТЕ ШОУТА ЧЕ ГИ КАНИ ДА СИ ЗАПЪЛВА ВРЕМЕТО - ДОБРЕ ДА ОСТАНЕ ПРЕДАВАНЕТО НО ЗАРАДИ НЕПОНАСЯНЕТО НА ТАЗИ ЖЕНА ГАЛА НЕ ГЛЕДАМЕ ПО ТОВА ВРЕМЕ НОВА -ЧЕТАХ МНОГО ПЪТИ И МНОГО ХОРА ДА ПИШАТ ЧЕ НЕ Я ПОНАСЯТ НО ЧВНО НЯКОЙ Я ПОДКРЕПЯ А ТОВА ЧЕ НЕ ГЛЕДАТ ЗАРАДИ НЕЯ НЕ ВИ ИНТЕРЕСУВА ЗА КОЛЕЗИЧ ВИ ПОЗДРАВЯВАМ И ЗА ДИКОВ НО НЕГО ГО ГЛЕДАХМЕ САМО НЕ МУ РАЗБИРАХМЕ ПОНЯКОГА
21
1
 
7
 
! Отговори
До 31 преди 8 години
И аз харесвам Милен, има си трески за деляне де, но не е лош.
20
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тв не гледам, ама Кулезич ми харесваше за водещ, Сашо ми идва малко в повече. Ако съжалявам за някой водещ и предаване, това е Кеворк Кеворкян и неговата "Всяка неделя". Не знам какво минало има и т.н., ама за водещ беше уникален.--------------------------------------------------------------------------------Тв не гледаш...ама тоз ти харесвал,онзи не,3-тия става.Бас хващам че и чалга не слушаш,ама ше ни светнеш кои става и кои не !!!
19
1
 
34
 
! Отговори
анти преди 8 години
Някой гледа ли още телевизия?! Навсякъде помия, едни и същи журналисти, политици, писатели, психолози, политолози - 20 години дежурни на повикване. Все "наши" хора.
18
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тия от Нова ТВ си разкарват най-гледаните предавания. Първо забиха по нощите Милен Цветков, сега махат Кулезич и Диков. Какво ще гледаме освен новини по Нова?
17
4
 
19
 
! Отговори
kiril преди 8 години
И двамата са супер зле. Изхабени, сервилни водещи дето чоплят някакви небивалици и никога не могат да те изненадат.
16
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тв не гледам, ама Кулезич ми харесваше за водещ, Сашо ми идва малко в повече. Ако съжалявам за някой водещ и предаване, това е Кеворк Кеворкян и неговата "Всяка неделя". Не знам какво минало има и т.н., ама за водещ беше уникален.
15
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
***, некой гледа ли нова?!
14
18
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ДИКОФФ беше единственото интересно предаване на НОВА.
13
8
 
14
 
! Отговори
тенденция преди 8 години
Най-големите простаци пишат коментари в този сайт!!!
12
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Отначало предаването на Диков забавлаваше, донякъде. Напорист, не цепеше басма (почти) никому, понягога се изгаври с някой политик. С течение на времето лафовете му се изтъркаха, започна да се повтаря, да кани все по-прости екземпляри, че по-умните го правеха за резил. Този чове няма ерудиция за тази работа, както и достатъчно образованост. Лично аз, няма да остана с лоши чувства от прредаването, с добри също. Същото се отнася 1 към 1 и за онзи гологлавия, дето се изживява като Джей Лено
11
2
 
15
 
! Отговори
циника преди 8 години
21,ти сериозно ли мислиш, че Сашо Диков е водил някакви битки докато е бил в Канал 3?А колкото до Кулезич, вижте само как добре му се отразява раздялата с нея на Явор Дачков. И политическата му позиция се понамести дори.
10
1
 
24
 
! Отговори
дико сашов преди 8 години
Едно нещо не мога да си обясня. Как може човек да се затвори в един гараж цели петнадесет години, да покаже на десетки и стотици обезверени българи че има хора които не се продават, да рискува живота си и този на екипа си водейки битки по десетки стадиони измежду бомби и боища, противопоставяйки се на всякакъв вид мафиоти и тем подобни и най-накрая да се продаде по най-долния начин и да се компрометира доживот-това само сашо диков може да го направи
9
5
 
10
 
! Отговори
ludiq Muncho преди 8 години
Tq ne e Kulezi4, tq e KLOZETI4 -ha-ha-ha-ha-ha
8
2
 
21
 
! Отговори
дишай българино... преди 8 години
мирисът на *** идва от 17 август. Само по нова. Биг *** е наред.
7
3
 
16
 
! Отговори
Сашо Диков преди 8 години
дъ..дъ..дъ..дъ..дъ..дъ..дъ..дъ..дъ..дъ..дъ..дъ..
6
5
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Когато се мазнеше на Бойко,Сашо Диков беше добър и нищо не заплашваше неговият комфорт,но когато обърна палачинката и започна да сипе критики към властта,стана неудобен на уж независимата НОВА ТВ.Чия всъщност е тази телевизия,както и БТВ разбира се?Аааа БТВ е Босфор тв,да.
5
9
 
30
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 8 години
На власта(разбирай Боко) не й трябват независими анализатори и коментатори.Много добре помня как Стажанта навираше микрофона в Боко в края на първия му мандат и го питаше,защо...аджеба е вкарал в КТБ активите на всички държавни фирми, и гербаджийски общини.Оня минаваше транзит и се правеше на ударен.Е за това не е удобен Дикофф и естествено дотираната от държавата НОВА,го...отстреля.