Лейди Гага като хотелиерка в хорър

Режисьор на новия сериал е Райън Мърфи
Обновена: 8 авг 2015 22:41 | 8 авг 2015 22:41, Петя Славова
4
Лейди Гага като хотелиерка в хорър
Снимка: архив, Reuters

Лейди Гага се преселва от музикалния в хотелиерския бизнес с новата си роля в хорър поредицата "Зловеща семейна история:Хотел" на режисьора Райън Мърфи, съобщава агенция Ройтерс.

По думите на Мърфи, който е един от авторите на новия сезон на сериала, певицата ще се превъплъти в образа на Елизабет, която е богата собственичка на хотел и се увлича по модата и изкуството, пише БТА.

Мърфи не разкри повече подробности за ролята на планетарната знаменитост, но само загатна, че тя била скроила зловещ план, който ще бъде разкрит още в първия епизод на сериала. Гага започва снимките в понеделник в един изумителен според специалистите хотелски декор.

Първият сезон на сериала "Зловеща семейна история" излезе на 5 октомври 2011 година. Особеността на проекта е, че през всеки сезон се разказва уникална история, като основният актьорски състав не се променя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: Лейди Гагахорър
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
31
 
! Отговори
пешо преди 8 години
дано да успее поне донякъде да компенсира липсата на джесика ланг. и дано сезонът да е по-интересен от предните два. ще се гледа задължително :)
3
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Обожавам поредицата AHS, така че нямам търпение да видя какви ще ги надроби Гага там. Убеден съм, че ще се справи невероятно, защото определено знае как да влиа в ролята на даден персонаж, тя през месец е тотално различен човек... :D Един ден може да е кралица на красотата, а на следващия зомби, това определено е талант.
2
5
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
хихи, "лейди гага се преселва", много точно казано, такива и на марс да ги качиш, пак най-много да се"преселят"
1
5
 
34
 
! Отговори
Burg преди 8 години
Лейди Гарга в хорър? Сигурно са се объркали- имали са предвид документален филм.