Дейвид Линч намери нови актьори за "Туин пийкс"

Аманда Сейфрид и Балтазар Гети влизат в култовия сериал
23 сеп 2015 08:44, Петя Славова
5
Дейвид Линч намери нови актьори за "Туин пийкс"
Снимка: архив, Reuters

Режисьорът Дейвид Линч е намерил нови актьор за ключови роли в продължението на сериала "Туин пийкс", чиито снимки текат вече във Вашингтон. По данни на сайта Cinema Blend, към актьорския състав ще се присъединят Аманда Сейфрид и Балтазар Гети.

Сейфрид ще изпълни ролята на героиня, която не участва в оригиналната версия на сериала. Очаква се да е свързана непосредствено с агента на ФБР Дейл Купър - с главния герой от предишните сезони, пише БТА. Актрисата ще се появи в няколко епизода. Това ще е завръщането й в телевизията от 2011.

Няма информация за това в каква роля ще видим Гети.

Още по темата

През есента на миналата година телевизия "Шоутайм" оповести, че ще заснеме продължение на сериала "Туин пийкс" 25 години след втория му сезон. Според президента на телевизионния канал Дейвид Невинс новите епизоди ще бъдат излъчени от медията през 2017 година. По думите му третият сезон на сериала ще бъде приоритетен проект на канала.

"Стана ясно, че сезонът ще бъде по-дълъг от планираните предварително 9 серии - заяви президентът на "Шоутайм". - Дейвид Линч настоя лично да заснеме всички епизоди от новия сезон"

"Туин пийкс" е световноизвестен американски сериал, създаден от режисьора Дейвид Линч и сценариста Марк Фрост през 1990 година. През 2007 година сп. "Тайм" включи поредица в списъка на най-добрите телевизионни шоупрограми на всички времена.

Първите два сезона на "Туин пийкс", излъчени през 1990 г. и 1991 г., бяха последвани от филма "Туин пийкс: Огън, следвай ме".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
Е - Ник преди 8 години
До ПетърчоАми не е ли ясно: Радан Кънев...
3
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до 1Не мможе да го бие, защото актьорът на духа БОБ умря още тогава и затова не продължи сериала. Без Боб няма как да има такъв сериал.
2
0
 
3
 
! Отговори
Петърчо преди 8 години
А кой уби Лора Палмър?
1
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Няма как да бие оригинала.