Мисис Баба загуби битката с рускиня във "Фермата"

Дони била с Вальо Топлото преди 20 години
19 окт 2015 13:22, Александър Попов
4
Мисис Баба загуби битката с рускиня във "Фермата"
Альона спечели битката за оставане с Дони. Снимка: bTV

Мисис Баба Дони Василева е поредният участник, който напусна "Фермата" вчера след оспорван дуел с рускинята Альона. Сблъсъкът между двете беше сблъсък на лагерите в риалитито.

"Влязох в предаването, за да дам шанс на моите родители, ако искат да ме намерят да го направят. Аз не мога да направя каквото и да е повече" заяви Дони пред Антон Хекимян и допълни че никога не бих потърсила истинските си родители, ако тези, които са я отгледали са били живи.

За участието й във "Фермата" е знаела само едната й дъщеря, която е подкрепяла през цялото време. Дори й е направила регистрацията след като Дони е направила три неуспешни опита и се отчаяла.

Относно връзката й с Вальо Топлото Дони повдигна завесата.

"Тази история се случи преди 20 години. Той е добре изглеждащ млад мъж, а аз съм млада разведена жена с две деца. Той имаше много пари, с които направихме къщата, която е толкова коментирана. Той е доста пестелив. Аз го обичах", призна Дони.

За заниманието си – писане на песни, Дони разказва интересната история около песента на Софи Маринова за Евровизия. Ромският славей отказал да пее песента, която Дони написала, но в крайна сметка, след доста убеждаване се съгласила да я изпълни. Тази песен и до днес е една от най-любимите на Дони.
 
"Излязох от "Фермата" с фантастично усещане, с фантастично чувство, че направих едно нещо, което страшно много исках. И съм много доволна", сподели напусналата шоу участничка.

Изненада за Дони бе появата на по-малката й дъщеря, която смята, че търсенето на биологичните й родители е безсмислено. Руслана, момичето, направило Дони баба, разказва, че майка й не е типичната майка – "не ходи да ме пита как съм, яла ли съм. Тя беше човекът, който ме заведе на дискотека. Аз нямах 18, а на входа се чудеха как така сме двете заедно... В предаването не я видях нито да пее, нито да танцува, а тя много обича", разказва още Руслана.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
2
 
! Отговори
Amir Hanh преди 8 години
Все обаче около бокаташи се върти.Иначе е супер жена.
3
0
 
13
 
! Отговори
СЛАБОУМЕН преди 8 години
До Анонимен 2.Ама аз пак нещо не разбрах... Тук пише само за Мисис Баба Дони Василева, рускинята Альона, Вальо Топлото, Софи Маринова... Те всичките ли са "такива"...
2
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ХА ХА ХАЧе едни и същи к_ _ви се въртят нон стоп в медийното пространство.
1
0
 
42
 
! Отговори
ХА ХА ХА преди 8 години
И ОТ ВСИЧКО НАПИСАНО ТУК В ТАЗИ СТАТИЯ АЗ КАКВО ТОЧНО ТРЯБВАШЕ ДА РАЗБЕРА ???