Уил Смит ще пее на наградите "Грами" за латино музика

Церемонията ще е в Лос Анджелис
21 окт 2015 12:05, Петя Славова
0
Уил Смит ще пее на наградите "Грами" за латино музика
Снимка: архив, Reuters

Уил Смит, който наскоро издаде първата си песен от повече от десетилетие, се готви да пее на церемонията по връчването на наградите "Грами" за латино музика следващия месец, съобщи Контактмюзик.

"За мен това е голяма чест - заяви певецът и актьор пред сп. "Пийпъл". - Ще бъда обграден от много талантливи изпълнители, чиято музика е толкова вълнуваща. Не мога да си представя по-подходящо място за представяне на групата "Бомба Естерео". Ще изпълня за пръв път на сцена ремикс на нейната песен "Fiesta"."

Церемонията ще се състои в залата "Стейпълс сентър" в Лос Анджелис, пише БТА. Уил Смит, който има три деца - 22-годишния Трей, 17-годишния Джейдън и 14-годишната Уилоу, от два брака, неотдавна разкри, че планира да изнесе поредица концерти следващата година заедно с бившия си партньор диджей Джази Джеф.

"Джеф и аз не сме били никога заедно на турне", отбеляза Смит. Той решил да влезе отново в звукозаписно студио, докато се снимал в трилъра "Suicide Squad ". Смит увери, че е записал около 30 песни, след като си взе почивка от света на музиката преди повече 10 години.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: грамиУил Смит
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари