Михаела Филева ще избира талантите на България

Тя ще бъде в журито в петия юбилеен сезон на шоуто
13 ное 2015 15:38, Александър Попов
5
Михаела Филева ще избира талантите на България
Снимка: Монте Мюзик

Една от успешните млади певици - Михаела Филева, е първият член на журито в петия юбилеен сезон на "България търси талант".

Шоуто се завръща в ефира на bTV през следващата година, като всеки, който е готов да сподели своите възможности може да се запише за кастинга.

"Поканата да участвам в предаването беше неочаквана за мен, но колебанието дали да приема или не, не продължи дълго. "България търси талант" е извор на положителни емоции, а талантите, които имаме възможността да видим в шоуто са невероятни. Очаквам с нетърпение кастингите и вярвам, че като жури ще помогна талантливите хора на България да намерят своята реализация. Запишете се за кастинг, защото шансовете в живота на един човек не са много", призовава Михаела.

В столовете на журито освен нея ще седнат още трима души.

За забавлението и доброто настроение ще бъдат отговорни както хората от екипа на продуцента bTV, така и компанията "Монте мюзик", която също ще бъде част от юбилейния сезон в качеството си на музикален продуцент на формата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Фен съм и но отново няма да гледам порезното скучно нещо
3
1
 
4
 
! Отговори
П преди 8 години
на бати вувузелата
2
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ми така е щото у нас и "талант" и жури се става като преспиш с някой или си платиш за рекламата
1
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Що не включат и някой петокласник, за цвят. Това момиче още е на начален стадий на развитие, какво жури, какви 5 лв. Вижте в Англия Саймън Кауъл как чинно си стои всеки сезон, както се казва от жури нагоре. А у нас - от кол и въже, само чистачките не са ставали още жури