Да избягаш от възрастта си в "Дечищата"

Филмът - тази вечер по телевизия Bulgaria ON AIR
1 яну 2016 09:15, Петя Славова
5
Да избягаш от възрастта си в "Дечищата"
Снимка: IMDB

Любопитен съвет дава жененият от 30 години Жилбер, на бъдещия избраник на дъщеря си Томас: Не се жени! Бягай да сбъднеш мечтите си!

От тук насетне "Дечищата" на Антони Марсиано потегля в посока, различна от познатата романтична комедия. Двамата мъже решават да се върнат към детството си, когато всичко е забавно, защото няма невъзможни неща.
 
Томас пробва да стане рок певец и да запише хит в студиото, където е бил Иги Поп. А поостарелият му нов приятел тръгва на лов за млади гаджета, докато паркира мотор в басейн.
 
Въпреки че прави реверанс към непорасналите момчета, режисьорът няма да остави и жените в тази комедия да останат по-назад като веднага им намира забавления.
 
Действието е изпълнено с перипетии, а персонажите често изпадат в комични ситуации. Жилбер и Томас стават опасно близки и Марсиано за малко да ни остави да мислим, че се харесват. В същото време ги затваря в банята с друг перко, падащ си по възрастни жени, а подобаващо за финала е запазен най-ценния епизод, открояващ неограничените възможности на симултантния превод.
 
Любовта ще спаси света от ядрена война, ще подобри външните политически отношения, стига човек да се уповава на сърцето си, а защо не и на истинския Иги Поп.
 
Гледайте "Дечищата" на 1 януари от 22.30 часа по телевизия Bulgaria ON AIR.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари