Денят ON AIR – в нов формат и с нови лица от 1 февруари

Владимир Сиркаров и Кузман Илиев ще водят предаването всеки делник
29 яну 2016 13:18, Александър Попов
26
Денят ON AIR – в нов формат и с нови лица от 1 февруари
Снимка: Bulgaria ON AIR

Предаването Денят ON AIR, което представя новините с коментар всяка делнична вечер, променя формата си от 1 февруари.

То ще бъде с разширен обхват на темите, повече гледни точки към тях и нова динамика в студиото. Водещи на обновеното предаване ще бъдат популярните журналисти Владимир Сиркаров и Кузман Илиев, които ще се редуват на седмичен принцип. Те са познати на широката публика с коментарните си рубрики в Денят ON AIR и със силните интервюта и разговори в Boom & Bust по Bloomberg TV Bulgaria.

Промяната е част от развитието на национална телевизия Bulgaria ON AIR като политематичен канал, който предлага повече информация за обществения и културния живот, представена по динамичен и атрактивен начин. Денят ON AIR ще продължи да разглежда и важните неща от икономиката, които засягат живота на всички зрители.

Предаването ще се излъчва от 19.10 часа веднага след централния новинарски блок, който от 1 февруари ще започва от 18:30 часа.

Досегашният автор и водещ Веселин Дремджиев ще поеме нови предизвикателства извън телевизията. Ръководството на Bulgaria ON AIR му благодари сърдечно, че остана в екипа след промяната в профила на телевизията и работи по Денят ON AIR, докато настъпи моментът за смяна на формата на предаването.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
4
 
2
 
! Отговори
Pro преди 8 години
До Иванка-Петранка и т.н.: Ами гледай си Босфорната ТВ като ти е толкова зле... Не знам защо ти хрумна да пишеш едно и също от 5 имена... Нещо май лично си засегната?На мен пък Он Еър ми е любима от ефирните, единствената с малко по-високо ниво, без Гали, Златки, Чаклактута и т.н.
6
24
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Една от малкото добри телевизии, но от 3-4 месеца насам все по често започнах да посягам към дистанционното ( "загубиха" се добри водещи, появиха се слаби такива и блудкави предавания с които ТВ ефира в България е прекалено наситен)
5
19
 
2
 
! Отговори
one преди 8 години
телевизията ае сериозна, но малко е несериозно да променят формата и часа на въпросното предаване от есента няколко пъти.19.30-20.30 часа18.30-19.15 часа18.30-19.30 часамисля това бяха часовете на предаването последните няколко месеца
4
21
 
19
 
! Отговори
george преди 8 години
Изключително сериозна и качествена телевизия! Дано и в бъдеще остане такава.
3
20
 
19
 
! Отговори
Ивайло преди 8 години
До oneПросто променят облика на предаването и сменят водещите. А и Сирков и Кузман са ми любимите водещи, защото правят добри анализи и водят интересно.
2
19
 
12
 
! Отговори
чак пък преди 8 години
До oneЗащо? Има си интересни програми, а и новите лица не са излишни. Ще почакаме - ще видим.
1
34
 
11
 
! Отговори
one преди 8 години
жалко че се маха Веско Дремджиевот есента постепенно скапват телевизията