Джони Деп ще участва в церемонията на "Грами"

Това е първа поява на групата му по телевизията
5 фев 2016 11:30, Петя Славова
0
Джони Деп ще участва в церемонията на "Грами"
Снимка: архив, Reuters

Групата на Джони Деп и Алис Купър бе добавена към изпълнителите, които ще пеят на церемонията по връчването на 58-ите награди "Грами" - най-престижните музикални отличия, на 15 февруари, предаде Франс прес. Това ще е първата поява на бандата в телевизионно предаване.

По-рано бе съобщено, че сред знаменитостите, които ще пеят на церемонията, са британската дива Адел, рапърът Кендрик Ламар, който е с най-много номинации за тазгодишните "Грами", "Литъл биг таун", Уикенд, Питбул. В дует ще пеят Ели Голдинг и Андра Дей, Сам Хънт и Кари Ъндърууд, Джеймс Бей и Тори Кели. 

Джъстин Бийбър и дуото за електронна музика "Дипло енд Скрилекс" ще изпълнят песента "Where Are U Now", донесла им номинация за приза за най-добър денс запис, пише БТА.
 
Актьорът Джони Деп ще участва в церемонията с новата си група "Холивуд вампайърс", в която участва също легендата на рока Алис Купър и китаристът на "Аеросмит" Джо Пери. Басистът на "Гънс ен роузис" Дъф Маккагън ще се качи на сцената, за да се присъедини към групата за първата й поява по телевизията.
 
Супергрупата, чиито членове са на възраст между 50 и 70 години, предоставя приходите от продажбите на първия й албум на организацията "Мюзикеърс". Тя се грижи за музиканти, които са пристрастени към алкохола и наркотиците или имат финансови проблеми.
 
С изпълнения на трио, съставено от блус китариста Гари Кларк младши и две звезди на кънтри музиката - Крис Стейпълтън, получил номинация за "Грами" в категорията Албум на годината за "Traveller", и Бони Райт, ще бъде отдадена почит към легендата на блуса, китариста Би Би Кинг, който почина през май 2015 г. на 89-годишна възраст.
 
Ексцентричната певица Лейди Гага ще почете рок легендата Дейвид Боуи, починал от чернодробен рак на 10 януари на 69-годишна възраст.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари