Нови рубрики и дебати на живо в "Днес" по Bulgaria ON AIR

Предаването с обогатен формат и удължено времетраене от 8 февруари
2
Нови рубрики и дебати на живо в "Днес" по Bulgaria ON AIR
Снимка: Bulgaria On Air

От утре, 8 февруари, сутрешното развлекателно предаване "Днес" на телевизия Bulgaria ON AIR ще разработва още повече теми, които са важни и полезни за зрителите и ще разказва в по-динамичен формат любопитни истории на българи у нас и по света. Няколко нови рубрики стартират в понеделник, когато предаването започва да се излъчва от 9,15 до 11,30 на живо, съобщиха от телевизията.

Отношенията между родители и деца ще разнищва рубриката "Семейни връзки с Ели", в която Ели Куюмджиева и събеседниците й ще бъдат полезни със съвети за решаване на проблемите в комуникацията между поколенията.

Трибуна за изява на нови и вече утвърдени наши изпълнители и музиканти ще бъде рубриката "Българската музика днес с Диди" с репортера Диана Костова. Мъжките теми и гледни точки зрителите ще откриват в рубриката на репортера Борислав Петров „За какво си говорят мъжете“.

"Off the Record" пък ще е специалната рубрика на водещата Мартина Ганчева, която винаги търси международната гледна точка по дискутираните теми. Тя ще разговаря с посланици и политици в неформална обстановка, за да покаже на зрителите какво се крие зад публичните маски на официалните лица.

Предаването няма да изневери на концепцията си да бъде максимално полезно и ще помага и на младите хора за професионалната им реализация чрез рубриката "Работа в БГ". В рамките на повече от 2 часа ефирно време зрителите ще откриват в „Днес“ и поучителните лични истории на известни и неизвестни, талантите, които остават в периферията на публичното внимание, както и дебати на живо в студиото между представители на двата пола в рубриката „Семейните войни на Адам и Ева“.

Сред първите гости на новия формат ще бъдат готвачът на футболен клуб Байерн Мюнхен - Атанас Вутов и българката двойничка на Барби - Айджан Али.


 


2
Още по темата: Bulgaria ON AIR
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
2
 
! Отговори
Ралица преди 2 години
Доволна съм от това, че най-накрая някоя телевизия ще показва талантите, които не са публично известни. Трябва българското общество да се запознае с историята им и да се гордеем, че България има още такива хора. Ето например историята с Теодосий Теодосиев никой не я знаеше преди да направят репортаж за него.