MasterChef тръгва на 1 март

bTV залагат на "Master" сезон
19 фев 2016 21:42, Александър Попов
1
MasterChef тръгва на 1 март
Снимка: bTV

Тази пролет bTV ще заложи на сезон с "Master" продукциите. 

На 1 март тръгва едно от най-успешните риалити предавания у нас - "MasterChef". Кулинарната надпревара отново ще бъде оглавена от строгото, но справедливо жури – Петър Михалчев, Андре Токев и Виктор Ангелов.

От 6 март пък тръгва парадът на талантите - "България търси талант". Шоуто, което влезе в Книгата на Гинес като "Най-успешният световен телевизионен риалити формат", ще влезе в дома на зрителите и с ново жури – Михаела Филева, Асен Блатечки, Ицо Хазарта и Любен Дилов-син.

На 10 март своя телевизионен дебют в ефира на bTV ще направи и най-новият формат в програмата на медиата – първото по рода си социално риалити "Бригада нов дом". Чрез него зрителите ще станат съпричастни на емоциите, несполуки и тревогите на обикновени хора, но фокусът ще бъде насочен към позитивната и динамичната промяна в живота им.

Телевизионният проект ще показва щастливите мигове и ще чертае ново бъдеще за участниците в него. Предаването се реализира от продуцента на MasterChef - Constantin Entertainment, а водещ е Мария Силвестър.

11 март пък е запазен за родния сериал "Столичани в повече", като в десетия сезон сред актьорите ще видим Стефан Данаилов, Георги Кадурин, Шкумбата и други.

Само два месеца след световната си телевизионна премиера в MTV хитовият фентъзи сериал „Хрониките на Шанара” (The Shannara Chronicles) ще завладее ефира на bTV. Българската премиера е на 5 март, събота, от 20.00 часа.

Първият уикенд на месец март ще даде началото и на специалните дни, посветени на Мастърите в българското кино. Всеки неделен следобед от 15.00 часа зрителите ще имат възможност да се насладят на едни от любимите български комедии като "Дами канят", "От нищо нещо", "Бон шанс, Инспекторе", "Вилна зона", "Господин за един ден", "Топло", "Матриархат" и др.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: bTVMasterChef
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ETNICESKA,RASOVA DESKRIMINAZIA V PALEN RAZMER-NITI EDIN TURCIN,NITO EDIN ROM, NITO EDIN POMAK,NITO EDIN ARMENEZ,NITO EDIN EVREIN.SAMO BALGARITE SA BOGOPOMAZANI DA GOTVIT FASUL.BRAVO NA ORGANIZATORITE -RASISTI I FASHISTI.