Прея надделя над Калин Rammstein Врачански

Преслава със слаб старт в "Като две капки вода"
15

Орлин Павлов като Дрейк. Снимка: Като две капки вода/Нова тв

Прея, която бе преобразена като Джеймс Браун, стана първата победителка в новия сезон на "Като две капки вода". "Тази сцена е точно за теб!", възкликна Хилда за изпълнението й.

Тя надделя над Калин Врачански, който обра овациите в ролята на Тил Линдеман от Rammstein.

Силно се справи и Геро, който може би е най-слабият вокално сред всички участници и мнозина му предричат ролята на Джуджи от предишния сезон. Той обаче изненада и жури и публика, както и самият Любо Киров, който бе сред публиката.

"За мен е идеален. Мисля да не ходя на следвашия концерт, а да пусна Геро", заяви певецът.

Преслава със сигурност ще бъде ракета-носител за продуцентите в новия сезон, но определено се затрудни в ролята на Фреди Меркюри. Фънки я скъса от критика и вдигна за нея най-ниската оценка, но в крайна сметка добричлийката успя да се намърда в златната среда на първия лайв.

Орлин Павлов пък бе аплодиран в ролята на рапъра Дрейк от Криско и гаджето му - плеймейтката Ася Капчикова. Това обаче не му помогна да бъде в челото.

Фаворитът на журито се оказа Поли Генова, която имитира Джъстин Бийбър, но сред зрителския вот остана на трето място.

На дъното пък се оказа дуетът Жоро Низамов и Светльо Христов, които не успяха да пресъздадат впечатляващо братя Аргирови.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Чалгаджийка,набеден актьори и "звезда" от Евровизия,ще се боричкат за кола! Чалгата ще победи и ако не са Рачков и Зуека едва ли някой че ги гледат!Нова телевизия съвсем изпростя,почна да взима и куцо и сакато и просто няма какво да се гледа!
11
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не мога да разбера това Поли Генова като Бийбър ли е или Бийбър като Поли Генова?
10
1
 
7
 
! Отговори
Язека преди 8 години
Drake и Дичо си танцуват по свой начин - неспастрено така да се каже.
9
1
 
6
 
! Отговори
Tina преди 8 години
За мен Калин беше най-добрият.След него Поли Генова.Изненада ме неразбирането на танца на Drake от хора, които по принцип следва да имат музикален слух и усет за ритъм. Какви бяха тия определения "извън музиката", "неритмично"... Много си е в музиката Drake и танцът му си е в ритъма на песента. Странен е, негов си е... Но е ритмичен и точно в песента. Как не могат да го чуят, не разбирам...
8
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Калин Врачански чудесно докара Тил Линдеман като визия, но като глас не успя... много слабичко гласче.
7
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 5Друго си е да зяпаш Планета, а?
6
6
 
13
 
! Отговори
Хм преди 8 години
защо ни занимавате с простотии?!? егати важната новина...
5
6
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На фона на телевизионната скръб, която лъха от всички телевизии, това е единственото приятно предаване, което е весело и позитивно - добре, е че има повече актьори и музиканти, които да предложат по-добри имитации, някои от известните лица, които не харесвам много, ме изненадаха чудесно, а когато човек е работил и се справя добре, не е хубаво да плюем! Дано българина се научи да признава успехите на другите хора!
4
9
 
29
 
! Отговори
Тъпо предаване преди 8 години
Това предаване беше ПОНОСИМО само в началото, когато беше нещо ново. Сега е мега, ама наистина МЕГА тъпо. Магърдича много пресолява манджата. Хванал 10-15 смешника и постоянно ги натрапва до втръсване. Не се прави така, мен!
3
22
 
11
 
! Отговори
:) преди 8 години
И коя е тази Прея? Някаква чалгарка ли?
2
2
 
26
 
! Отговори
Плавник преди 8 години
Определено не мога да разбера мотивите на журито при даването на оценки. Предаването уж е за най-добра имитация, а те взеха да се оправдават със сложност на задачата, с пеенето, с незнамсиквооще...Публиката оценява цялостното представяне и заслужено гласува за Калин Врачански. Неговото изпълнение беше най-близо до оригинала. Естествено Прея също се справи добре, но оценките за Геро и Джулия ме изненадаха.
1
10
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това предаване тотално затъпя. Вчера го гледах, мъчихсе , напъвахсе ама не издържах и смених канала. Единственото интересно нещо в това скапано и омръзнало предаване е Рачков. Изобщо нямам представа как това отдавна затъпяло шоу го пускат в праймтайма. Комиците е другата голяма тъпня, която незнайно защо още я излъчват. Трябва нещо ново, България търси талант гоооре-долу става, Мастър шефа единствено кефи, но тия турси буламочи по Би Ти Ви от 20.00ч. направо могает да накарат човек да повърне.