Фънки подкара Преслава, тя в небрано лозе

Врачански и Орлин Павлов най-добри в "Капките"
15 мар 2016 11:30, Александър Попов
38

Прея като Шакира. Снимка: Нова тв

Димитър Ковачев-Фънки си набеляза като жертва Преслава в новия сезон на "Като две капки вода". За втора поредна седмица тя е в дъното на неговата класация и не пропуска да я заяде за английския й.

Въпреки очакванията, Преслава се оказва една от най-зле представящите се, на моменти преиграва, а снощи и гримьорите я бяха преобразили на... Преслава. С малко по-тъмен тен. Тя трябваше да бъде като Риана, но бе далеч от най-добрите. За втори път тя не успява да впечатли и само приличната зрителска подкрепа я държат в средата на класирането.

Определено това бе вечерта на Калин Врачански и Орлин Павлов, които се появиха на сцената като Емил Димитров и Мадона. В крайна сметка с победата се поздрави актьорът.

"Ти си гениален!", бяха думите на Хилда Казасян към Калин Врачански минути преди да го прегърне и да му връчи наградата от 1000 лв. Калин ще я дари на нуждаещ се от лечение.

Сред гвоздеите на вечерта беше изпълнението на Орлин Павлов на едно от култовите парчета на Мадона.

"Нямаше секунда, в която да не си мисля, че си Мадона. Беше непоклатим", категорично беше журито. С изключение на Фънки, който определи изпълнението като "Благовест Аргиров пее песен на Емил Димитров".

Орлин остана на второ място, а трета се нареди Поли Генова, която се чувстваше в свои води като малкия Майкъл Джексън.

Първата победителка - Прея, се представи като Шакира, като стилистите определено трябва да се замислят как изглеждат участниците и да не ги представят в нелеп вид.

Геро пък продължава да се представя добре, този път като фронтмен на Gipsy Kings. Горещи сцени имаше и по време на изпълнението на Джулия Бочева в образа на Свилен от "Остава", в което се преплетоха и целувки в хореографията.

"Пя по-добре от самия Свилен. Радвам се, че не пропусна и характерното нервно трептене в крака", пошегува се Дони в присъствието на Свилен, който беше специален гост в залата.

Новата Джуджи този път е представена от дуета Жоро Низамов и Светльо. Те се превърнаха в Лайди Гага и Бионсе, но изпълнението им мина по-скоро в графа пародия. Фънки обаче ги оцени високо.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нова телевизия съвсем изпростя!А тези от две капки вода са пълни сакалръци,особено Преславка. Язък за парите дето са и броили.Добре че са Зуека и Рачков,но и те ми се струва са стреснати от посредствеността!Локумджиян започна да се повтаря в глупостите!
34
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Точно Орлин беше мегааа добре, умрях от смях
33
16
 
22
 
! Отговори
сиси преди 8 години
Преди да коментирате Преслава е добре да се огледате в огледалото.
32
8
 
20
 
! Отговори
gg преди 8 години
Гледам го с удоволствие .Вчера наи- добра, като цяло беше Поли Генова . Малко могат да изпеят Джако толкова добре .Тя трябваше да е първа
31
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Най-неадекватната е Хилда, сякаш я държат в пещера между сезоните,нямам друго обяснение за това прехласване и хвалене на толкова посредствени участници.
30
11
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Фънки е ***. Няма речник, изказ, такт, уважение. .. и мн.др.работи. Мястото му е в някоя селска кръчма а не сред останалата многоуважавана от мен част от журито. Това е живият бай *** на България. Или казано накратко - познайте излишният елемент.
29
4
 
17
 
! Отговори
един друг преди 8 години
Да не би пък нещо подплънки да са и сложили да прилича на риана ли.... да се чуди човек.
28
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До един другЕ как, даже анорексиичка я изкарват. Но от грозната си структура и гени не може да избяга човек, колкото и да гладува.
27
9
 
22
 
! Отговори
един друг преди 8 години
Нито гледам "предаването", нито смятам да си губя времето. Но за тази преслага чувам, че била "принцасата на поп-фолка"и т.н. А като гледам снимките..... абе не знам от дрехите ли е, от снимката ли е ... ама тя нещо много пълничка ми изглежда. То е ханш, то са бричове. Жена ми е раждала и изглежда в пъти по-добре...Както и да е, дано нещо се бъркам. Да е жива и здрава и да радва там .... феновете си.
26
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
По принцип гледам да не съм предубедена към фолк певците, но е факт, че не се справя, даже заради феновете, които гласуват за нея няма да е съвсем на дъното. С Фънки не мога да се съглася единствено за Джулия, иначе какво лошо има да им казва истината в очите, нали това е работата на журито все пак.
25
23
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Преслава е най-иостински човек от всички там и затова и е трудно да се преобрази на друг човек.
24
19
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Вярно, че Преслава имаше проблеми с английският,но провалът на вечерта според мен бе Орлин Павлов.Нищо общо с Мадона.Даже по едно време гласът му спадна обърка текста, а да не говорим за хореографията,напълно нелеп ,без нищо от женствеността на певицата.Аз си мислех, че като гей Орлин ще успее да хване движенията на танца вог,тръгнал точно от гей клубовете в Ню Йорк.Явно обаче продуцентът иска да ползва или ползва Калин или Орлин за своите продукция и затова те са бутани напред
23
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Калин Врачански не ми харесва, но като актьор наистина е много добър, браво на всички участници, справят се страхотно, забавни са и радват хората. Преслава наистина не се справя добре, но е нормално, от техния бранш само Есил Дюран съм чувала да пее страхотно друг тип музика, всички останали винаги веят на чалга.
22
9
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Преслава (както и колежките й) "пеят" добре между чаршафите. За другото има достатъчно *** да дават пари
21
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това е състезание за гримьори и "шоу" за комплексари. Приятно гледане
20
21
 
27
 
! Отговори
УУУУУУ.... преди 8 години
СТИГА С ТОЗИ НЕВЪЗПИТАН ФЪНКИ -ТОЙ НЕ СЕ ЛИ ГЛЕДА В ОГЛЕДАЛОТО ЧЕ МАЛКО ДА СЕ ЗАСРАМИ ЯВНО НЕ СИ Е НАМЕРИЛ МАЙСТОРА - НЕ ГЛЕДАМЕ ПРЕДАВАНЕТО ЗАЩОТО НЕ ГО ПОНАСЯМЕ - СЪЖАЛЯВАМЕ ЗА ПРЕДАВАНЕТО ХАРЕСВАМЕ ГО НО ТОЗИ ПЪТ ЩЕ ГО ПРОПУСНЕМ ЗАРАДИ ФЪНКИ
19
0
 
28
 
! Отговори
зорко око преди 8 години
Абе , и аз бих я "подкарал" ама надали ще ме огрее
18
5
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Гледах певицата Преслава.Големи суперлативи се леят по неин адрес.Безспорно,някой *** яко я експлоатира и печели на неин гръб.
17
4
 
27
 
! Отговори
Ани преди 8 години
До АнонименAми то винаги простаците у нас са били повече от културните хора
16
9
 
21
 
! Отговори
до 13-14 преди 8 години
Завистта уврежда сериозно здравето!