Участници от над 10 държави в "България търси талант"

Изненадващо ще падне и третият златен бутон
17 мар 2016 13:44, Александър Попов
0
Участници от над 10 държави в "България търси талант"
Снимка: bTV

На 20 март, неделя, зрителите на bTV щe станат свидетели на най-необикновения епизод в шестгодишната история на "България търси талант".

Участници от над 10 страни ще изявят с различен успех своите таланти пред българската публика.

В шоуто ще се включат представители на Украйна, Сърбия, Русия, Италия, Уганда, Камерун, както и етнически българи от Македония, Сърбия, Западните покрайнини и дори Германия, Виетнам и Южна Корея.

Всички те идват в България специално, за да участват в предаването. Сред тях са доброволец от Африка, който заменя престъпния начин на живот с танци, политически емигрант, патриотична българка, която води над 30 деца за участие в шоуто, както и момиче с немско име, но българско самосъзнание.

Един от членовете на журито ще удари златен бутон за един от най-шокиращите участници в тазгодишното издание на формата. В трети епизод на шоуто ще се изявят таланти, които никога досега не са се качвали на сцената на "България търси талант".

Зрителите ще видят уникалния талант на един българин, който е сред малцината с подобна дарба в света, както и най-забавния танцьор на сезона,  момиче, чиято история ще трогне зрителите, няколко странни кандидати за слава и мултимедийно шоу, което впечатли публиката, водещата и съдиите.


0
Още по темата: България търси талант
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари