Пот и пламъци в MasterChef

Тази вечер ще гледаме атракции с фламбиране
0
Пот и пламъци в MasterChef
Снимка: bTV

Кутията на MasterChef ще вдигне градуса в кухнята за 12-те хоби готвачи с пламъци и пот тази вечер. Фламбирането като техника ще събуди колоритни спомени, но и ще предизвика въображението на играчите, които трябва да изберат между петте вида алкохол, за да създадат перфектната чиния с атрактивни ефекти.

Съчетанията на високоградусовите напитки с вкусовете на меса, морски дарове и десерти са безкрайни, рискът за опропастяване на прически – огромен, а амбицията за победа – водеща.

Атмосферата на забавление и експерименти ще предизвика Виктор Ангелов, Петър Михалчев и Андре Токев да дават жокери, да се гордеят с възможностите и смелостта на участниците, но и ще ги затрудни да изберат най-добрата чиния. 

Темата за следващия тест за креативност ще бъде "две е повече от едно" или неразделните двойки, които образуват перфектната комбина. Сирене и домати, телешко и целина или свинско и зеле ще затруднят претендентите за титлата MasterChef, защото привидно лесните класически съчетания трябва да се превърнат в изискано гурме ястие.

Но журито е подготвило още едно препятствие по пътя към победата – един отложен с 15 минути старт. Фантазията ще ескалира до фюжън изпълнения като сепия по чирпански с охлюви по боргундски, кървави ефекти, детска презентация, стратегическо разсейване на конкурентите, драматизъм и героизиране.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: MasterChef
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари