Емили Кларк: Отстъпих с леко сърце голите сцени!

Актрисата споделя за шестия сезон на "Игра на тронове"
Обновена: 25 апр 2016 18:42 | 25 апр 2016 18:27, Петя Славова
11
Емили Кларк: Отстъпих с леко сърце голите сцени!
Снимка: архив, БТА

В шестия сезон на популярния телевизионен сериал "Игра на тронове" британската актриса Емилия Кларк обеща минимум интимни сцени с участието на своя персонаж - Дейнерис Таргариен, предаде ТАСС.

При все това 29-годишната телевизионна знаменитост не разкри подробности относно сюжета на шестия сезон на поредицата, който стартира в неделя вечерта по телевизионния канал HBO.

Емили Кларк довери, че отстъпила с леко сърце голите сцени на останалите актриси от телевизионния сериал. "Има други жени, които ще се разсъблекат в нашето шоу. Те ще поемат моя дял от подобни епизоди!", заяви актрисата, цитирана от БТА.

Тя си призна, че трудно се въздържа да не разкрие сюжета на новия сезон на "Игра на тронове". Той единствен не е заснет по мотиви на писателя Джордж Мартин, така че е трудно някой да се досети за неговото съдържание. Емилия Кларк довери, че всякакво предварително изтичане на информация щяло да бъде санкционирано от HBO.

Трейлърът на шестия сезон на "Игра на тронове", пуснат в началото на март, събра за 24 часа 30 милиона гледания в Ютюб и другите социални мрежи, припомня агенцията Това е рекордно висок показател в историята на HBO.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
12
 
! Отговори
dominici преди 7 години
До #9 ... А ти откъде пишеш? Да не би да нощуваш пред Парламента и да протестираш? Клавиатурен войн си ти. Стоиш на компютъра, биеш си ч.... и критикуваш. Я кажи какво точно правиш, за да си заслужиш свободата?
6
15
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
докато глупаците гледат сериали, държавата им се разпродава и много скоро ще бъдете част от новото робство. Гражданско общество от тапири гледат турски и американски сериали - дедите ви се въртят в гробовете, племе просто. Колят ви по селата, като животни вие сериали гледате. Нито държава заслужавате, нито свобода..
5
2
 
25
 
! Отговори
Момо преди 7 години
Халееси, ела да укротиш дракона! :D
4
1
 
12
 
! Отговори
ined преди 7 години
Ми то и предишния сезон голите сцени на халесито ги изпълняваше не тя, а Rosie Mac
3
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименГледай си Стрелата и остави другите да гледат
2
3
 
11
 
! Отговори
toko преди 7 години
Я кажете ,кои са тези анахронизми,явно сте много на "ти" по въпроса,капацитети такива
1
34
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Рядко глупав сериал, пълен с анахронизми и евтини похвати за задържане на интереса.