Вики от "Мастило" стана майка на Маргарита

Певицата вече кърми, скоро ще си е у дома с бебето
1 май 2016 14:21, Петя Славова
55
Вики от "Мастило" стана майка на Маргарита
Снимка: архив, Булфото

Вики от група "Мастило" стана майка на момиченце на 30 април.

Виктория Терзийска и дъщеричката й Маргарита ще изкарат Великден под лекарско наблюдение в столична клиника, след което ще се приберат у дома точно за рождения ден на певицата - на 3 май, съобщи „Монитор”. Терминът й бе насрочен именно за тогава, но певицата отказа да роди на въпросната дата заради желанието детето да си има собствен празник.

Гранд дамата на „Мастило” даде живот с планирано секцио, наложено заради високия й диоптър.

Таткото Петър Величков не присъствал на голямото събитие по желание на Вики, която решила, че това е лично преживяване за майката и лекарския екип. Вики вече опитва да кърми бебето, както и да става и да се раздвижва след операцията.

Преди да дебютира в майчинството изпълнителката на „Само аз и ти” не скри, че след шестия месец планира да захранва детето с био пюренца лично производство. Вики има перфектен усет в кухнята и вече е изчела достатъчно рецепти, с които да върне топ формата си.

По време на бременността тя качи не повече от 10 кг, които се отразиха на коремчето, не не и на силуета й. За да постигне оптимален резултат тя ще съчетае здравословното хранене с любимия си спорт – зумба.

Искрата между Вики и Петър пламна миналия април, а по време на почивка на остров Капри тя получила и предложение за брак. Величков е шеф на верига бензиностанции и има двама сина от предишния си брак. Дъщеричката му е кръстена на майката на Вики – Маргарита.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
0
 
2
 
! Отговори
User преди 7 години
При нея това не е минаване, а инвестиция. Дали се е замислила за предната жена и деца?! Лошото е ,че ще минат няколко години и ще започне ама аз сгреших. Да е жива и здрава, да си живее живота както си го разбира, а бебчо да я радва много. Мъжете се сменят децата остават.
35
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
40 до жена. Хайде, стига глупости това е свободен сайт пиши си колкото исскаш, никоя жена не е спряла нещо заради мен не вярвам ти да си първата.
34
1
 
7
 
! Отговори
Бранник преди 7 години
Да и е живо и здраво момиченцето. Да радва Вики цял живот!
33
2
 
1
 
! Отговори
Жена преди 7 години
40, да, съжалявам. Свърших, с това, което исках да напиша. Спирам.
32
4
 
0
 
! Отговори
Жена преди 7 години
И като си морална, това морална дали не означава, че даваш да те минава само един мъж и за него си най-моралната, а пък за тези преди него си просто аморалната минавка? И дали си мината и сложена в графа на морална и аморална не се ли определя от една маса ку.хи мъже, които размахват пръстчета с вопли за това коя била МОРАЛНА, коя била АМОРАЛНА, коя била ЗЛОБНА, коя била ЗАЯДЛИВА, коя била...... ? Ку-хи прос-ти клю-карести жал-ки мъ-Де.
31
2
 
3
 
! Отговори
36 преди 7 години
До жена.. Извинявай аз влязох в темата заради Вики, а не да чета теб, или поне доколкото е поносимо..
30
5
 
1
 
! Отговори
Жена преди 7 години
38, а какво значи "аморална"? Как от "мината" или "полумината" се става "морална" или докато не те "минат" си в графата на "моралните", а после ставаш "аморална"? Като те мине един мъж и си вече аморална, как ставаш пак морална за същия мъж или е невъзможно? Ако не даваш да те мине един мъж каква ставаш за него: морална или аморална? Или злобна? Или заядлива?
29
1
 
2
 
! Отговори
Жена преди 7 години
38, а само едно от двете какво е? "полуминаване?" "полуминавка?"
28
4
 
0
 
! Отговори
Жена преди 7 години
36, защо не подминаваш коментарите, като те заболяла главата? Подминаваш и не четеш или изобщо не влизаш в темата. Не виждам никакъв проблем.
27
1
 
5
 
! Отговори
Помирител преди 7 години
Абе, вие там жена и до жена, защо не се разберете лично в някой сайт за запознанства, че ме заболя главата да е живо и здраво детето, че все по малко българчета се раждат
26
3
 
3
 
! Отговори
Жена преди 7 години
Повтарям се. Пак не виждам да даваш определение за това какво означава мъж да "мине" една жена.Съгласна съм. Не съм от Вашата лига. Аз не клюкаря, не ме интересува колко мъже са "минали" познатите ми (жени) и с колко мъже приятелките ми са споделили приятни телесни изживявания.Изключително са ми неприятни мъже без мярка за жълтенясване, свързано с клюкарщини, изполващи изрази като "минавали" за жени, с които са правили секс. Ако не бях на кеф, щях да напиша, че това са мъже ***.
25
3
 
2
 
! Отговори
до жена преди 7 години
Повтарям се. Щом не разбираш какво означава, че са я минали много мъже, значи няма смисъл изобщо да ти обяснявам. Отдавна разбрах каква си, още като обиди майка ми, без да ме познаваш. Не си от моята лига. Имам познат, който ми е разказвал за тая. Тая е много шавлива жена, аморална.
24
3
 
3
 
! Отговори
ЦСКА преди 7 години
До Женаколко са я мачкали под себе си демек
23
5
 
2
 
! Отговори
Жена преди 7 години
29 какво означава: "минали"?
22
2
 
3
 
! Отговори
Жена преди 7 години
27, пак не ми отговаряте на въпроса. Какво означава "са те минали"? Какво значи това практически?Правили са секс с теб еднократно, многократно, когато им е удобно, когато на нея й е удобно, когато са имали нужда,когато са изпитвали привличане един към друг, когато са усещали емоционална близост, когато им е било самотно, когато са били пияни, трезви? Какво означава това "мъже са те минали"!? Изпразвали са се в теб,***?али са те,използвали са те, за тяхно удоволствие, разбили са ти сърцето? КВО?
21
9
 
4
 
! Отговори
до жена преди 7 години
Елементарно е - Колкото повече мъже са те минали, толкова повече олекваш като жена. Като морал, като чест и достойноство.
20
3
 
5
 
! Отговори
Жена преди 7 години
25, защо, сложен въпрос ли Ви зададох? Обяснете ми, както бихте обяснили на 13-14 годишната си дъщеря, която е застрашена от "минаване", какво е това нещо? С колко мъже трябва да съм правила секс, колко често, че да бъда заклеймена като "мината" от високоморални мъже?
19
7
 
2
 
! Отговори
до жена преди 7 години
Ако не разбираш какво означава това, то значи няма смисъл нищо повече да ти обяснявам.
18
4
 
6
 
! Отговори
Жена преди 7 години
"има доста мъже, които са я минали тая"23, бихте ли ми обяснили какво точно означава това? Какво означава мъж да е "минал" една жена? Не знам какво е.
17
5
 
7
 
! Отговори
до жена преди 7 години
Ако дъщеря ми е като тая или синът ми е гей, ще се срамувам от тях. Важното е ние да сме достойни хора. Няма нищо по-велико от живот, изживян с чест, достойнство и морал. Аз говоря с факти. има доста мъже, които са я минали тая и накрая си хвана богат чичко. Не те разбирам защо защитаваш некачествена жена, а ме обиждаш мен, без да ме познаваш. Аз говоря с факти.