Финалът на "Под прикритие" – директно от НДК

Звездите от петте сезона се събират на гала вечер
26 май 2016 16:00, Петя Славова
13
Финалът на "Под прикритие" – директно от НДК
Снимка: БНТ

Всички участници в петте сезона на сериала "Под прикритие" се събират на 4-и юни на гала вечер, съобщава БНТ.

Тържествената церемония ще се състои в зала 1 на НДК и ще се състои пред погледа на хиляди зрители както в залата, така и пред екраните. Прякото предаване ще започне в 20:30 часа, а час по-късно (21:30 часа) ще бъде излъчен финалният епизод на криминалната поредица. Той ще бъде предаван едновременно в ефира на БНТ1, в зала 1 на НДК и на голям екран пред сградата на двореца на културата.

Националната телевизия ще даде уникалната възможност на всички почитатели на "Под прикритие" да видят на живо любимите си герои от всичките пет сезона на сериала.

Заедно с Ивайло Захариев, Захари Бахаров, Владимир Пенев, Мариан Вълев, Бойко Кръстанов, Йоана Темелкова, Силвия Петкова, Кирил Ефремов, Пламен Манасиев, по червения килим ще преминат и звездите, които се превъплатиха в запомнящи се герои, с които зрителите се разделяха драматично.

Сред тях са Михаил Билалов, Александър Сано, Ирена Милянкова, Цветана Манева, Койна Русева, Теодора Духовникова, Снежана Макавеева, Явор Бахаров, Деян Донков, Христо Мутафчиев и много други.

Събитието ще събере на едно място всички, които създадоха най-добрата телевизионна поредица – продуцентите, режисьорите, актьорите, сценаристите, операторите, монтажистите, стилистите, художниците. БНТ ще отдаде дължимата почит и на незабравимия Чочо Попйорданов, който остави ярка след и в този филм като ченгето Момчил Нешев. 

Водещи на финала, който ще остави в историята на телевизията "Под прикритие", са Добрина Чешмеджиева и Георги Любенов. Галавечерта ще даде възможност на зрителите да си припомнят култови сцени и реплики, но и да разберат какво е най-важното, което остава зад кадър.

Гости на събитието ще бъдат дистрибуторите на телевизионната поредица в САЩ, Латинска Америка и Европа. Сериалът на БНТ "Под прикритие" е абсолютен прецедент в българската телевизионна и филмова индустрия с разпространение в 186 територии.

Вижте снимки от сериала в галерията на Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
1
 
! Отговори
до Футуролог преди 7 години
е, като не си гледал и епизод от сериала какво коментираш тогава или просто се правиш на интересен то поне да си го гледал, че да кажеш хубав е, лош е.. нямат свършване хората с комплекси в тая държава
8
1
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
До ФутурологТова,че на тебе не ти харесва не означава,че не е хубав и аз мога да кажа,че ти харесваш скучни неща,но ти си ги харесваш аз нищо не мога да ти кажа.
7
1
 
4
 
! Отговори
потребител преди 7 години
Уникален е завладяващ,смислен и е на световно ниво и го заслужава.
6
2
 
6
 
! Отговори
Булгар булгар преди 7 години
До 1 3 5 7 Ейй, българите сме винаги много критични, все нещо не ни харесва, все мразим, все критикуваме. Как не се появи нещо, дето да ви харесва бе. Сигурно и Спилбърг ако беше българин, и него щяхте да го сравните със земята с вашата компетентна критика/
5
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Каквото и да пишем няма друг сериал които да трупа рекордни гледания в интернет, като "Под прикритие".
4
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Футурологkato za bg film e dosta interesen a ne razbrah samo kakvo 6te praznuvat kraq na sagata ili na sezona
3
15
 
6
 
! Отговори
Деду преди 7 години
Явно наистина все някой го гледа, мислех че е само шум.. При условие, че почти 30год. всички живеем в подобен сериал, да го гледам и по ТВ ми идва в повече :) Виж, Столичани в повече и Етажна собственост са на светлинни години напред !
2
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
да, сериалът си го бива, стана трамплин на неизвестни да станат известни. ето вижте, освен да озвучават индийски, турски и детски анимационни сериали, вече са и рекламни лица - на сладолед, перилни препарати, салами, тампони и бонбони. резил. ако някой си мисли, че райтинг се изчислява по електромерите много греши. вкъщи никой не го гледа. и не го казвам ей тъй от злоба.
1
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това се вика - мегаломанско телевизионерстване.