Калин Врачански надви Поли в "Като две капки вода"

Актьорът грабна голямата награда в четвъртия сезон на шоуто
31 май 2016 09:22, Александър Попов
36

Снимка: Нова тв

Калин Врачански стана победител в четвъртия сезон на "Като две капки вода". Във финалната вечер зрителите трябваше да избират между него, Геро, Поли Генова и Орлин Павлов.

Геро избра образа на Юрий Никулин и благодари на журито, че го е издържало през сезона и е имало железни уши. Орлин Павлов изправи на крака публиката в залата с вълнуващо изпълнение на "Ако си дал" на Емил Димитров, докато Поли Генова заложи на новия хит на Адел "Hello".

Калин Врачански избра за финалното си изпълнение "Капитан Петко Войвода". "Тази вечер ти ни показа как една шепа смели българи са спасили България преди няколко века", коментира Дони, а Фънки добави, че изборът му на толкова драматична песен е странен и крие рискове.

Зрителите класираха на четвърто място Орлин Павлов, а трети остана Геро.

В битката за голямата награда останаха Калин и Поли, като публиката предпочете за победител актьора. Той бе и участникът, който спечели най-много издания на шоуто през сезона.

"Не съм очаквал, че ще спечеля в конкуренцията на толкова много певци", призна Калин.

"Спечелих шоуто, без да губя нищо", заяви още Врачански пред Нова тв. Актьорът подчерта, че за решаващата битка е решил да се превъплъти в ролята на Васил Михайлов, защото това му е било интересно.

"Ако на мен ми е интересно, и на зрителите ще им бъде интересно", издаде тайната си той.

Калин Врачански допълни, че не е преследвал победата на всяка цена, защото "винаги трябва да има и малко забавление". Сега той се готви за снимките в нов филм за деца, където ще изпълнява ролята на джудже.

Останалите участници си разделиха куп утешителни ленти. Преслава бе избрана за "Мис Рокендрол", награда "Еволюция" отиде при дуета Жоро Низамов и Светльо, Прея стана "Мис Динамит", "Мис Секси" спечели Джулия Бочева, "Мистър Юниверсум" стана Геро, Поли Герове бе окичена с лентата за "Най-добра визуализация" за приликата й с Рафи, а Криско и Мария Илиева спечелиха приза за най-атрактивни гости.

Маги Халваджиян пък връчи наградата за цялостен принос в шоуто на водещите Димитър Рачков и Васил Василев-Зуека. Финалът на сезона бе сложен с общо изпълнение на жури и участници с песента "Страхотен ден".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
17
 
! Отговори
Капитан България преди 7 години
Браво на Калин, той заслужаваше да спечели и го направи. А песента за финала която беше подбрал също му беше плюс.
28
0
 
18
 
! Отговори
zlatena преди 7 години
До Анонимен.Поли Генова снощи се поизложи пя фалшиво не ме накара да настръхна.Докато Калин Врачански накара не само мен но и целия български народ да настръхнем и си заслужи победата.Пожелавам му още много успехи от тук нататък.
27
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Геро и Калин ми бяха любимци.Песента на Калин ми напомни какви българи е раждала българска майка юнашка.Васил Михайлов е велик.В определени моменти Калин почти успяваше да го достигне.Имаше и много пошлост.Симпатягата Рачков- шоумен и половина мъничко ми досади.Но само малко.
26
5
 
18
 
! Отговори
тц преди 7 години
Който е следил формата този сезон и е поне малко безпристрастен ще стане ясно, че от всички Орлин беше най- отговарящ на идеята на шоуто - колкото пеене, толкова и актьорство.. Наистина тримата най-добри бяха Калин, Поли и Орлин, но Орлин ми се струва беше по- константен в изпълненията си... спомнете си Елвис на Клаин - супер слабо, а Поли се надцени с Адел... на мен ми се стори, че никак не й се получи на финала... и имаше някои изказвания, които лично мен ме подразниха...
25
6
 
18
 
! Отговори
teo преди 7 години
ПРЕСЛАВА РАЗВЕНЧА КОРУМПИРАНИЯТ ХХАЛВАДЖАН, КОЙТО ТРЯБВА ДА СИ ЗАВИЕ ДЪЛГОКОСАТА ГЛАВА В ХАВЛИЯТА НА ИСТИНАТА И ДА ПРИЗНАЕ, ЧЕ ПОЛИ Е ПО-ДОБРА ОТ КАЛИН-ВРЪЗКАРА. ПОЛИ ЗАСЛУЖАВА НАГРАДАТА!!!! ДАНО ДОГОДИНА ТОВА ШОУ НЕ Е В РЪЦЕТЕ НА АРМЕНЕЦ, А В РЪЦЕТЕ НА БЪЛГАРИН!!! ХАЛВАДЖАН ДА СИ ОБРЪСНЕ КОСИТЕ И ПРИЗНАЕ ПОЛИ ЗА ПОБЕДИТЕЛ, А НЕ ДА МАНИПУЛИРА ЗА КАЛИН!!!
24
2
 
26
 
! Отговори
Tina преди 7 години
Иска ви се певците да са се справили добре, обаче се представиха учудващо слабо на няколко пъти като гласови възможности.И точно на финала пяха зле. И Орлин и Поли. Калин и Геро ги надминаха в пеенето точно на финала.От певците, най-стабилна гласово през цялото шоу беше Прея.
23
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На мен пък най ми хареса торбата с *** Фукльо.Колкото пъти му даваха думата,толкова пъти се сещах къде живея.Не харесвам чалга но тая торба е на светлинни години от Преслава.Ама у нас е така,имаш ли пари гърнето с *** се превръща в медена питка
22
13
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За мен големият и достоен победител е ПОЛИ!!!Журито заслужава 3 точки, че и по-малко. Тези, които решават къде да отиде голямата награда - заслужават нула точки.Поздравления за всички участници, донесоха много настроение на зрителите!!! С нетърпение очаквам следващото издание.
21
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В това издание на шоуто Орлин беше подценен, а Геро малко надценен, въпреки че неговите изпълнения носеха много настроение, все пак в повечето случаи той беше повече в пародията и му беше трудно да остане в имитацията. През цялото време отношението към Джулия беше унизително лошо. Много харесвам това шоу, не исках да свършва, това четвърто издание беше най-доброто досега, но грешките при журирането и изобщо в класацията също бяха доста. Това се забелязва особено при силни и изравнени участници.
20
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Повече ми прилича на Теодосий Спасов
19
13
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако върнете лентите назад и прегледате моментите, в които участниците дават оценки на колегите си, ще забележите, че Поли винаги гласува по съвест и без сметки. Калин винаги е давал своите 5 точки за странни изпълнения на хора, които не го застрашават пряко нито в лайфа, нито в генералното класиране. Това не му прави чест и наградата не му стои добре. Но нали сме в България, какво да ни учудва? ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА ПОЛИ!!!Изказванията на Калин за шоуто са лицемерна част от неговата актьорска игра.
18
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Повече ми прилича на някой от Междузвездни войни!
17
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Как се казват двете дето раздаваха наградите, много яки :-)
16
10
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До тук в предаванията през годините поли имаше най-голям щанс да разчупи статуквото и шоуто да бъде спечелено от певец, а не от актьор. За нея щеше да бъде напълно заслужено, тя е толкова талантлива и наистина се представи отлично на всички 12 лайфа и на финала. Калин също се представи професионално, но Поли заслужаваше първото място! За съжаление победата не беше определена от зрителския вот, а от големия спонсор. Както сте забелязали Калин "случайно" е гласът в рекламата за тези автомобили.
15
27
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
С това изпълнение Поли беше класи над Калин. Ако имаше нещо мъжко в него, щеше да отстъпи и да поправи гафа.
14
1
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Забавно е понякога. Който не му харесва, не гледа. Просто е. Аз лично гледам избирателно. Поли е много естествена, приятна и се справи добре. Подозирам, че Евровизията й изигра "лоша" шега наистина. Относно водещите: Рачков преиграва, Зуека е пич. Може би избраха Врачански, за да участват повече не-певци следващият сезон ? Смеха е здраве. По-добре е от турски и индийски сериали.
13
14
 
17
 
! Отговори
teo преди 7 години
ХУБАВО ШОУ, НО АРМЕНСКО,КОРУМПИРАНО И ФАЛШИВО! ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА ПРЕСЛАВА, КОЯТО В НАЧАЛОТО КАЗА, ЧЕ КАЛИН ВЕЧЕ Е ПОБЕДИТЕЛ!!? ПОЛИ ЗАСЛУЖАВАШЕ ТАЗИ НАГРАДА! ХАЛВАДЖАН НАКРАЯ РАЗВАЛИ ШОУТО! ДАНО ДОГОДИНА ТОВА ШОУ НЕ Е АРМЕСКО, А БЪЛГАРСКО И РЕАЛНО!!!
12
11
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Още от начало започнаха да го бутат...ние си знаехме , че него ще го класират първи...Орлин беше най-добрия!!!И това ,че шоуто е нагласено не е шега-истина е!
11
8
 
28
 
! Отговори
z r i t e l преди 7 години
Абе свежо предаване ама вече Рачков логоча и Зуека смачканяка ми писнаха с изтърканите си лафове. А продуцента ..... немам думи. И той ми писна да го гледам как ми се превзема. Иначе, като замисъл и изпълнение бе ОК. Ама следващия сезон не бих го гледал ако са пак същите водещи и ако продуцента ми се показва нон стоп на екрана и да плещи небивалици та чак да ме убеждава с превземките си.
10
11
 
18
 
! Отговори
Гочев преди 7 години
Голяма пародия е тази маскировка. Аз бих уволнил гримьорите на момента. Но явно тази пародия си има фенчета които им се кефят и дори не осъзнават че е пародия.