Меню за 100 000 лв. в MasterChef: Севда срещу Евгени

Тази вечер става ясен победителят в кулинарното шоу
19
Меню за 100 000 лв. в MasterChef: Севда срещу Евгени
Снимка: bTV

Тази вечер зрителите ще станат свидетели на финала на кулинарното приключение MasterChef между Евгени и Севда. Двамата най-добри хоби-готвачи ще премерят сили в последната битка към титлата и голямата награда от 100 000 лева.

Преминали през множеството изпитания на Виктор Ангелов, Андре Токев и Петър Михалчев, кулинарните феномени ще готвят тристепенното меню, което може да промени живота им завинаги.

По три порции предястие, основно и десерт, сервирани лично от тях на строгото и справедливо жури, ще вдигнат адреналина на двамата финалисти.

Салата с атлантически рак, отворени равиоли от дайкон, пудра от хайвер и цветя ще влезе в конкуренция за небцето на Виктор, Петър и Андре с "морски дълбини" – карпачо от октопод, миди, стриди, пюре от грах и трюфели.

В компанията на най-близките си, финалистите ще бъдат подкрепени и от приятели, и от колегите си с бурни овации. В достойна конкуренция те ще приготвят впечатляващи основни ястия – агнешко коремче с гел от ябълка, пюре от земна ябълка, артишок с поширано яйце и паризиени от пащърнак срещу патешки гърди с пюре от целина, мисо паста, паризиени от моркови и винен сос с вишни.

Брауни с мус от бял шоколад, кули от маракуя и златни люспи ще се бори срещу деконструиран чийзкейк, за да поставят апотеоза на менюто за 100 000 лева.

"Категорично, ще има трети сезон на MasterChef", заявиха тази сутрин по bTV шеф Виктор Ангелов и шеф Андре Токев от журито на готварското предаване.

"Тази година състезателите надградиха изключително динамично и убедително. Севда и Егени напълно заслужават да са финалисти", смята Виктор Ангелов. Той допълни, че никога не се знае къде може един състезател в MasterChef да се препъне, но все пак са успяли да се преборят.

"Имам чувството, че участниците се бяха подготвяли една година и имаха много добри умения като готвачи. Наистина беше много интересно. Имаше много отборно мислене, помагаха си", допълни Андре Токев. Той е категоричен, че журито не трябва да име любимец от финалистите.

В третия сезон на Мастър шеф журито ще търси ентусиазъм, желание, дисциплина, саморазвитие, самомотивация, амбиция и отборна игра.

"Тази популярност и разпознаваемост, която ни даде MasterChef, ни ангажира повече и по отношение на децата – възхищаваме се как предаването провокира и възпитава младите хора. Факт е, че над 20% са се увеличили записванията в тоховете в България. Спират ни деца, изпълнени с надежда и казват, че искат да станат готвачи. Когато наши клиенти ни поздравяват за храната, която им поднасяме, те стават на крака", допълва Виктор Ангелов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
3
 
1
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
е нее истина ,грозната ревла я направиха мас.шеф.то бива то може ама чак такава измама.
13
3
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
Невиждате ли че всичко е нагласено,тоя средния шеф подскача до сущ като Гордън Рамзи,сигурно иска да има мишлен звезди като него ама то само с потскачане не става.А тая ревящата загинаха да я пробутват.Всичко е лъжа.
12
1
 
9
 
! Отговори
блякс преди 7 години
Няма такъв *** като тая Мая ! Рядко гаден човек ! Рядко подла твар.
11
1
 
3
 
! Отговори
Blake преди 7 години
До SAKIМда, това е все едно да си закараш колата да я боядисва сляп бояджия... айде нема нужда...
10
2
 
8
 
! Отговори
SAKI преди 7 години
Евгени уж отпадна ,после пак го върнаха ,а вчера забрави да сложи картофите. На този етап това е огромна грешка. Нали уж си най добрия. Ако съм си поръчал боб с кюфтета и сервитьора ми донесе само боб ,ще върна поръчката. Доктора заслужаваше повече от него. А колкото до Севда....е няма такова бутане и подпиране от журито. И какъв готвач си като не опитваш , това е пародия.
9
2
 
5
 
! Отговори
Брадвата преди 7 години
Нагласена работа, имаше поне 5-6 нагли намеси на жури и/или продуценти по време на цялото предаване. Ако го има тоя цирк догодина, аз няма да си губя времето с него.
8
2
 
3
 
! Отговори
Ив преди 7 години
Някой има ли съмнения при полуфиналисти мъж и жена-вегетарианка, кой ще спечели наградата?
7
2
 
24
 
! Отговори
Селска гордост преди 7 години
Гледах предаването вчера. Необяснимо за мен как може червенокосата да се държи толкова просташки и детински. Какво спечели със селското си поведение? Имали са някакви дразги в предаването, но това ли е начинът да си покажеш магариите пред цяла България? И тази жена е майка .. Чакаме ново поколение злобни и нагли простачета.
6
2
 
18
 
! Отговори
ЗРИТЕЛ преди 7 години
Гледах серията,в която доведоха отпаднали готвачи да помагат на тримата финалисти.Чух коментарите на шефовете как трябва да помагаш на съотборника си,а не да пречиш.Щом е така,защо повикаха червенокосата-да пречи на Йоана и успя.Що за колегиалност възпитавате,въпреки че си я има конкуренцията?Можеха тримата да готвят за по-малко души и да се видят техните умения.Единственият добронамерен играч е Севда.Не е казала лоша дума за някого,а се радва от сърце на чуждия успех.Заслужава победата!
5
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Гнусно е да ми реве готвачът. Сълзите и сополите в яденето...не искам да ми готви севда...
4
11
 
12
 
! Отговори
боби преди 7 години
Мастър КО? Не! А пък тези от журито, особено "шеф Ангелов" са *** дразнещите типове ако ги види човек на живо, няма толкова вирнати носове...
3
13
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Най-добрият готвач беше Калоян, всички го видяха. Колкото до Севда - много хубава и истинска жена. Ако е за човешки качества шоуто, тя заслужава.
2
9
 
6
 
! Отговори
малко хейт преди 7 години
Плачещата Севда и лукавият Евгени!
1
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Севда!