Те ще се борят за талант номер едно

Финалът на "България търси талант" на 5 юни
2

Асен Рашков. Снимка: bTV

Финалното шоу на петия сезон на "България търси талант" ще събере на една сцена 14 претенденти за титлата "Талант на България" и наградата от 50 000 хиляди лева.

Участниците усилено репетират новите си изпълнения, с които ще се борят за гласовете на зрителите и шанса да станат новите победители в риалитито.

На 5 юни, неделя, в близо тричасовия финал, ще се завърнат Жаклин Таракчи, Данчо Кузманов, Асен Рашков, Дара Стоянова, Мирела и Пресияна, Християн Ненов, Искрен Тончев-Искрата, Димитър Арнаудов, "Виво Монтана", "Бижу", "Нова музика", "Пловдивъ", "Захир" и "Стефан Данчев".

За първи път в историята на шоуто у нас всеки финалист ще бъде представен на сцената от популярна българска звезда. Имената на известните личности, които ще застанат до финалистите във формата, ще бъдат изненада за зрителите.

От екипа издават само едно от имената на звездните презентатори – това е един от най-обичаните български музиканти, композитори и продуценти – Графа, който преди броени дни се завърна от европейското си турне.

Популярната инди рок група Jeremy? ще открие финалния концерт, в който ще се включат някои от най-аткрактивните участници в петия сезон.

За първи от път от началото на сезона журито няма да има привилегията да избира, тъй като победителят в "България търси талант" ще бъде определен от зрителите на bTV чрез гласуване със SMS-и. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: България търси талант
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
2
 
! Отговори
Оценка преди 7 години
Нямаме таланти, водещата е в повече, журито следва постно скалъпения сценарий.Отвратих се когато видях на FullHD качество една дръглива ромка със фуски и мехури по тялото, то бива бива интеграция ама това предаване стана както се казва "циг.а.н.ия до шия"
1
1
 
2
 
! Отговори
Мен преди 7 години
Това предаване е по-скоро за "България търси певец/ца". Идеята на предаването е сбъркана из основи...