Веселин Маринов разказва: За любовта, музиката и късмета...

Гледайте предаването "ДНЕС в събота" от 8.20 ч. по Bulgaria ON AIR
8 окт 2016 07:30,
15
Веселин Маринов разказва: За любовта, музиката и късмета...
Снимка: bgonair.bg

Има ли нова любов в живота на Веселин Маринов? “ABBA” на Балканите ли е неговата музика и защо 2 стотинки променят изцяло живота му?

Отговорите на тези въпроси и много други ще научите само ако гледате предаването “ДНЕС в събота” с Ирина Белчева по телевизия Bulgaria ON AIR в събота от 8.20ч.

В предаването ще видите и дебютната песен на младата певица Венета Стоилова - “Истински ли си”.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
31
 
! Отговори
Случаен преди 7 години
И цял живот да бяга след АББА, пак няма да ги стигне!
11
9
 
33
 
! Отговори
Т.Е. преди 7 години
Страхотен изпълнител и човек!
10
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Предпочитам Сид Барет пред който и да е български певец, група или там каквото му се вика. Съжалявам но никога не сме били на ниво в естрадата или още каквато и да е музика че да сме като Карен Карпентър, Ани Ленокс или АББА. Вари го, печи го, суши го и пак не става. :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
9
1
 
51
 
! Отговори
vlady преди 7 години
Не бих се тормозил нито с Маринов нито с Трифонов - в четвъртък стана страхотен купон без простотии при изключително възпитана и отдадена публика, португалците Moonspell и двете подгряващи групи Eleine и The Foreshadowing показаха как трябва да се правят нещата. Keep living under a full moon madness! Очаквам страхотен купон и на Autumn Souls of Sofia следващата седмица.
8
16
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не го харесвам, много е "естраден", но забелязах , че хората започнаха да говорят с насмешка и подигравки за него, откакто Слави Трифонов започна да го иронизира публично и да показва скечове с пародиращи образа му актьори. Помня как дотогава нямаше негативни настроения към него.и залите му бяха пълни . Сигурно Трифонов му е завидял за това, че поне може да пее и му краде от "аудиторията", искал е да го елиминира. Все пак ако трябва да избирам между 2 мъчения, ще изтърпя концерт на Маринов пред абсолютния кошмар Сл. Трифонов -нито може да пее, нито е певец ,песните му същинска отврат,а видъ
7
1
 
36
 
! Отговори
socialen преди 7 години
"Родната Милиция ни пази".Как този човек си пропиля кариерата само с една ннобмислена постъпка.
6
1
 
50
 
! Отговори
444 преди 7 години
Някой има ли обяснение защо тази "медия" и дума не обелва за за протеста срещу мигрантите вчера в София? Всякакви статии за опашки за марки, за жените в израелската армия, за позите в секса, но не и за протеста. Нещо директива ли ви спуснаха???
5
3
 
43
 
! Отговори
Мнение преди 7 години
На концерт на Веско могат да ме заведат само с белезници.Преди много години при соца вестниците писаха за млад естраден певец направил опит да изнасили ученичка от плевенско , която със съгласието на родителите си отишла да учи пеене при този. Инициалите на героя естраден певец бяха В.М.Няма кой да е друг , освем нашия герой. От тогава не го понасям.
4
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Има шампионат по хвърляне на диск. Но дискът е бил на В. Мар.И скоро П. Тръмб. виждам как ще бъде сменен с името Веселин Мариново.
3
4
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Веселин Маринов - кралят на пот музиката!---Веско Маринов се хвали на свой приятел:- Вчера се върнах от Сомалия. Направих благотворителен концерт в помощ на децата там!- Браво, Браво! Нека видят, че има и по-страшно от глада
2
3
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да ходи да пали свещи в памет на Иван Славков-Батето, който му помогна навремето да се качи на сцената и да не го пратят обратно в Полски Тръмбеш . За благодарност, както сме чели от спомените му, Потния му дал вкиснато селско вино, сипано в бутилка уиски..Преди 10-тина год. беше постоянно на Бузлуджа да пее на червените бабички, сега е пръв теляк на физкултурника и ГЕРБ. Това е Весо Потния-рядко противно човече, което се подмазва на тези, които са на власт и лее пот в тяхна прослава.
1
4
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
По-добре да разкаже как авеара му Цвък Апартаментчика разсипа държавата и как фалшифицира избори!