Как започва един от първите видео блогове у нас?

Влогърът Боряна Стефанова гост в "Провокативно" по Bulgaria ON AIR
1 яну 2017 10:15,
8
Как започва един от първите видео блогове у нас?
Снимка: bgonair.bg

В първия ден от Новата година гост на "Провокативно" по Bulgaria ON AIR е един от първите видео блогъри (влогъри) в България – Боряна Стефанова.

Вече от 8 години Боряна споделя своите видеа с уроци по гримиране в социалните мрежи. Каналът й в YouTube се разширява тематично, увеличават се и абонатите му, които в момента са над 70 000.

"Ще излъжа, ако кажа, че в началото ми е било трудно, защото аз и още двама-трима души от цялото общество, което се занимава с YouTube, бяхме първите, които започнаха да правят това нещо", казва Боряна.

"Първото си видео снимах, когато бях на 15 г. – това е било преди доста години. Сега съм на 23. Първо започнахме в български сайт за видео споделяне. След това се пренесохме в YouTube", разказва тя.

"Важно е да усетиш аудиторията – какво иска тя да чуе, какво иска да й покажеш, да се вслушаш в хората, защото те пишат коментари, те харесват и споделят. По това се усеща какво им е интересно и какво искат да видят от теб", допълни Боряна.

Цялото интервю с влогъра Боряна Стефанова гледайте на 1 януари от 10:30 по Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
1 преди 7 години
До ботора под мен- тубата я има от 2005-та, бокса го има от 2006,тъй че колко па по отдавна да си имал регове. :D *** то дИтето от де да знаИ.....,чИ тежи 500 кила.
2
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
""Първото си видео снимах, когато бях на 15 г. това е било преди доста години. Сега съм на 23. Първо започнахме в български сайт за видео споделяне. След това се пренесохме в YouTube", разказва тя."Преди "доста години" ахахахха преди доста години са моите регистрации в youtube и vbox, ти тогава още си била в основното. :D
1
4
 
5
 
! Отговори
Мадархерц преди 7 години
Бре добре го дава детето, реклама си прави по телевизията може би рекламира някой химичен концерн.... аз от 2009 си качвам видео в Youtube трия си и се радвам че не ме дават по българската телевизия! Горкия Тазимото как го оплюха заради това че си прави кефа с марора, а са реклама на бютигуру канал!