Калина Паскалева разказва за трудностите в живота си

"Лоши неща са ми се случвали", разкрива тя в "Провокативно"
Обновена: 12 фев 2017 10:20 | 12 фев 2017 09:10,
37
Калина Паскалева разказва за трудностите в живота си
Снимка: bgonair.bg

Авторката на книгата "Дневникът на една курва" Калина Паскалева е гост на "Провокативно" по Bulgaria ON AIR на 12 февруари.

Тя споделя за трудните моменти в живота си, които е преодоляла сама, както и за нападките срещу нея, с които е трябвало да се справя.

"Много лоши неща са ми се случвали през годините. Първо, смъртта на баща ми, после на мъж, с когото съм била. Когато почина, не бяхме заедно, но аз съм последната, която го е видяла. Винаги съм се старала да не споделям с майка ми, за да не я притеснявам след такава тежка загуба. Тя остана вдовица много млада. Аз си събрах багажа и дойдох да уча в София. Това е като бягство от целия кошмар, в който съм попаднала", сподели авторката.

Паскалева разказва, че се е преместила да живее и да учи в София, когато е била на 17 г.

"Като попаднах на "Мария Луиза" в един апартамент с едно сакче дрехи и си казах: "Сега какво ще правя в тая цялата суматоха?". Това е начинът, по който се излекувах – да застана лице в лице с големия свят и да се боря сама", добави тя.

Цялото интервю с Калина Паскалева гледайте в "Провокативно" в неделя от 10:30 по Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
2
 
24
 
! Отговори
Стефан преди 7 години
Точно тази с фалшивият морал да говори за фалшив морал,голям смях.Възрастните й любовници я бутат още от 18годишна по телевизии,интервюта и прочие,но дайте сега да се представим на света като Дева Мария,че никой мъж за жена не я взима..белким успее да намери някой да й направи дете с подобрен имидж.Че остаря вече Калинчето,ама нейсе,само за креватни извращения я използват.Има жени които само за това стават и дете от тях никой не иска.Като Калина,пишман писателка и пишман журналист.
10
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До сакиИцо Двете виагри, налита на по-млади. Напоследък се е кротнал,защо бая се уплаши от престоя в интензивното на кардиологията.
9
2
 
12
 
! Отговори
саки преди 7 години
Малко възрастна вече , но още може да се класира за някой друг месец при някой милионер. Ицо стоте манекенки, може да и обърне малко време. Абе дартанян си е .
8
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Човек, който осребрява себе си, като че ли е вещ, какво да го мислим. Ако любовниците и не бяха футболисти и мафиоти, добре, да и обърнем внимание. Но не, нищо ново под слънцето. Да е жива и здрава, ама не ни занимавайте с нея.
7
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всъщност, въпреки вида и първото впечатление Калина пише нелошо, за нещата от първо лице, което аз много харесвам. Чак книгата й не бих си купила, но от статиите й си личи, че не е класическата куха лейка.
6
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Българите са много нетолерантни. Момичето е решило да си изкарва парите по определен начин. Вас какво ви бърка ? Да не ви пречи ? Телефончета,заведения,парцалки,това да не е без пари ?Както биха казали анорексичките от БТВ и НОВА-модерна,успяла и независима жена.
5
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Супер! А коя е Калина Паскалева ?
4
2
 
7
 
! Отговори
Рик преди 7 години
Трудно , но и се получава . Ликвидатори от класа . Само Русалка им се опъна и още агонизира . Семейството изглежда като от гастролиращ цирк . А всъщтност ние сме част от цирка , а те недоволните Циркови Звезди . Смешно , Жалко и много Тъжно .
3
2
 
20
 
! Отговори
Maя преди 7 години
А бе, момиче огледало у вас нямаш ли? То ясно, но пак си прекалила с мазилото по устните си!
2
3
 
30
 
! Отговори
Шабан Шаулич преди 7 години
И тая ли е репресирана ?!!!
1
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако се начервисаш още за определени хора, вярвай ми няма да имаш трудности завинаги.