Животът не е само розов – Кали разказва за трудностите

Певицата е гост на "Провокативно" по Bulgaria ON AIR
5 мар 2017 09:13,
34

Певицата Кали е гост на "Провокативно" по Bulgaria ON AIR. Тя сподели какво я е подтикнало да публикува своя снимка – разплакана и без грим, с думите, че не се опитва да се крие зад тонове грим, за да заблуди "колко е красива".

"Помислих си, че ние доста често изпадаме в ситуации, в които сме разплакани, без грим. Трудно ни е да си платим кредитите, защото да изглеждаш скъпо и да можеш да направиш добра продукция – в края на краищата се занимаваме с изкуство – чалга, но е изкуство, което струва много пари. Не се замислят за нас. Дали в дадени моменти същите тези хора не са в пъти по-щастливи от нас, имайки до себе си любов, подкрепа, топла ръка, на която да се облегнат, и макар и един къшей хляб да го изядеш с подходящия за теб човек", сподели Кали.

"Точно затова направих този статус в момент, в който аз самата не съм се чувствала добре по една или по друга причина. И ми се искаше хората не да ме съжаляват, а тези, които нямат, да се почувстват силни. Да си кажат: "Е, всъщност ние можем да сме много по-добре от тея лъскавите. Защото ходенето на екзотични дестинации, храненето в скъпи ресторани, ползването на по-скъпи аксесоари са някакъв бекграунд, който изгражда образа на хората като нас, на които трябва уж "простолюдието", което съвсем не бих нарекла така в действителност, трябва да ни се възхищава и подражава. Не! Затова направих това нещо", допълни певицата.
 
Цялото интервю с Кали гледайте в "Провокативно" в днес от 10:30 по Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още по темата: КалиПровокативно
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кали наистина може да пее . Но чалгата си е гнусна деградираща музика която убива мозъка на младите хора . Музика на *** ,безмозъчни хора ,диви балканци,ниадерталци. От такива надалече.
25
0
 
2
 
! Отговори
До: 23 преди 7 години
Ами Пешо с Трабанта дали има за какво да си говори с нея? Тъпо е да се избиват комплекси баш на тая тема. Трябва да се събират хора от еднаква черга. Иначе единият винаги ще се чувства зле.
24
0
 
1
 
! Отговори
Добре де преди 7 години
Ама какво я подхванахте сега? Тя не се е оплакала от начина си на живот, просто казва нещо вярно - голяма част от другарките, които се снимат по любеници тук и там всъщност имат не по-малко проблеми (финансови, емоционални и т.н.) от всички нас. Ние обаче нямаме необходимост да демонстрираме лукс на лизинг, а те имат. И това е заразен проблем, който обхваща и техните последователи. Пълно е с млади хора, които искат и се опитват да си наложат някакъв стандарт на живот, който не е за тях.
23
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Провокативно" трябва да бъде премахнато от ефира защото е пълна лудост, дори по-лошо влияние на психиката от поп-дивост.
22
0
 
5
 
! Отговори
Рашо преди 7 години
Е не и се сърдете де. Има два начина да привлечеш внимание, единия е да си направиш селфи гола - работи за кратко при някои чалгаджийки с малко визия. Другия е да се снимаш разсополена- работи при други за които не е препоръчително да си правят голи селфита.
21
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ОФ писна ви от хора с пари да ми обясняват, как те не са всичко. Завиждала на тези с същия хляб. *** не може да се влюби в Пешо с трабанта и заедно да пърпорят ами в Краос .
20
0
 
9
 
! Отговори
пффф преди 7 години
Кофти човек е тая...дразни.
19
0
 
17
 
! Отговори
Някой там... преди 7 години
А ние дето не сме "звезди" и работим за единия ток и парно и хляб и почивка виждаме от дъжд на вятър. А???? Какво да кажем??? А???
18
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
KOLKO MAJE E SMENILA ZA PARI ZNAINI NEZNAINI ZASHTO SE YNIJAVA TAKA
17
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А как ли живеят хората с минимална работна заплата, деца и т.н. да не се убеждавате, че брои стотинките. Официални, неофициални доходи, богати мъже наоколо.....начин на живот и аз искам да съм с маркови дрехи, обувки и т.н. но се разпростирам до където мога.
16
1
 
13
 
! Отговори
probi преди 7 години
Да е живо и здраво, момичето, но стига вече: мине не мие, Кали казала това, Кали казала онова, че животъ й, с всичките му перипетии, мъже, деца, какво, къде, защо, как...лъсна отдавна, " като на длан ".Това, което казва, отдавна се знае, никой не се интересува кой къде ходи, каква марка бельо носи, къде вечеря ит.н. Хората се вълнуват от далеч по-значими неща, от които зависи животът, бъдещето им, да имигрират ли или не...
15
1
 
6
 
! Отговори
Сандо преди 7 години
за 1ви път да видя чалгарка да се бонтува срещу клишетата които налага чалгата
14
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На тая кой и е виновен, че се е родила грозна и чичките с парите не я броят за жива, че да ни занимава по телевизията с братвежите си.
13
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Наглост, циничност чаргарска . Теглила кредити, за да ходи по скъпи ресторанти и скъпи дестинациизащото така трябвало да изгради образ . А, има хора които събират пари за болни деца ...
12
1
 
21
 
! Отговори
Пунчо преди 7 години
Много е труден животът! Тази година с какъв джип да се обзаведе и дали да почива един месец на сейшелите? Тежък избор
11
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Фалирала е но тегли нови заеми и затъва още повече.
10
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кали,ха сега си представи за несгодите на една лекарка, учителка или възпитателка!И тогава се оплаквай...
9
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ще повьрна от това словестно разстройство. Кой дава пари да слуша, гледа тези " звезди".
8
0
 
6
 
! Отговори
lara преди 7 години
bogatashi ,debeli,razpluti ,ne gi podbirat-ako ima pari da pripari....
7
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
до 3 Добро утро! Тя че е ромка няма лошо, но да се прави на умна вече е прекалено. И да казва че чалгата е изкуство..нямам думи.