Шилов се завръща, но в друга милиция, с нови злодеи

Какво следва в V сезон на "Полицейски войни", гледайте по Bulgaria ON AIR
Обновена: 5 юни 2017 14:36 | 5 юни 2017 11:52, Петя Славова
3
Шилов се завръща, но в друга милиция, с нови злодеи
Снимка: Bulgaria ON AIR

Корупционните схеми и тъмни сделки продължават да са под прицела на Роман Шилов и в пети сезон на  "Полицейски войни".

Минали са няколко години. Героят се опитва да забрави предишната си работа, но съдбата е решила друго. Отивайки веднъж на среща на випусниците, в ресторанта става бой, а Шилов успява да задържи стрелеца. За голяма негова изненада, той се оказва служител на милицията.

Светът не се е променил особено. Роман зарязва безполезния си начин на живот, скучната работа в охранителна служба и самотното всекидневие след развода с жена си. Затова той с радост приема предложението отново да оглави управлението в милицията.

Сега му предстои да се изправи не само с криминални авторитети, но и с колеги и други корумпирани служители на милицията.

Роман се връща в една съвсем друга милиция. Променили са се и злодеите, и методите, които те използват. А, Шилов остарява, но чувството му справедливост остава все същото.

Според режисьора, Алексей Богданов, по време на работата над петия сезон, му се е наложило изцяло да запази стилистиката на сериала. Затова, и героите, и сюжетните линии са следствие от предишните серии.

"В тези серии Шилов е по-човечен в сравнение с предишните. На нас не ни беше нужно да покажем само, че той е борец за справедливост. Искахме да има и чисто човешки мотиви за неговото връщане в милицията като началник", споделя режисьорът.

Звездата от сериала Александър Устюгов, когото познаваме като Шилов, споделя за петия сезон: "За пет сезона, на Шилов му се случиха много премеждия, както в Петербуг, така и извън него. За това време героят ми едновременно се променя, но остава и същия. В тези серии ще видите как след като той работи известно време в охранителната служба на частна компания, получава предложение да оглави отново отдела в милицията, на който е бил началник".

А в епизодите от 5-и до 9-и юни може да проследим как многото пари създават големи проблеми. Изглежда, че и пластичната хирургия понякога може да ги реши, но може и да обърка още повече нещата. От Москва пристига приятел на Шилов, Алексей Спаски. Той е част от следствена група, която разследва дело за корупция в особено големи размери.

Спаски работи съвместно с единствения свидетел по това дело, който е готов да даде показания срещу хора на високи постове в правителството. По същото време намират трупа на гениалния пластичен хирург Риваз Кунашвили... Какво е общото между двата случая? 

Развръзката, гледайте всяка делнична вечер, от 19:50 по Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
0
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 6 години
Това е посланието на филма,няма такива милиционери
2
1
 
0
 
! Отговори
киро келнеро преди 6 години
мно'о хубав тоя "шилото", ама нема такива милиционери! се некви измисени руски филми! и мламежите и девойките са им красиви и все се снимат в хубави филми, такива сле 12! for adult only!
1
3
 
3
 
! Отговори
ГАДОРЯН преди 6 години
Гледал съм само първи сезон. Жесток е