Убийства с един поръчител в "Полицейски войни"

Сериалът – всеки делник по телевизия Bulgaria ON AIR
19 юни 2017 15:52, Петя Славова
0
Убийства с един поръчител в "Полицейски войни"
Снимка: Bulgaria ON AIR

С престрелка в 109-то управление продължават "Полицейски войни" от 19 до 23 юли. Убити са всички сътрудници, а един следовател е взет за заложник. Невероятните събития продължават... професор по психология е убит в аудиторията си, а Шилов трябва да открие поръчителя.

След убийството на професора следват и други... единственото, което е ясно е, че поръчителят е един и същ. 

Снимачният процес на "Полицейски войни" е белязан от неочаквано трагично събитие: злополуката, при която намира смъртта си актьорът Алексей Завялов, чийто герой Стас Скрябин е най-близкия сътрудник на Шилов.

През август 2011 година Завялов прави своя осми скок с парашут. До един момент всичко е нормално, но по време на спускането, в парашута на Завялов се врязва друг парашутист и двамата политат към земята.

Заради трагичния инцидент, сценаристите превръщат в дясна ръка на Шилов - Джексън. Героят на актьора Дмитрий Бойковски – Ромашов започва да има водеща роля при разгадаването на заплетениите случаи.

Личните съдби на артистите в сериала са не по-малко интересни от тези на техните герои.

Първоначално никой, дори и екипа на сериала, не знае, че актрисата Янина Соколовска е съпруга на Александър Устюгов /Шилов/. И двамата мълчат, за да й дадат шанс да се утвърди като актриса.

Янина и Александър се запознават като студенти в театралното училище. Актрисата си спомня, че в началото бъркала бъдещия си съпруг с друг студент, на име Угрюмов.

Янина и Алексанъдр са много различни: той идва от провинцията, трудно се адаптира в Москва, както финансово, така и психологически. А тя е московчанка.

Отоношенията им преминават през различни превратности и те накрая се разделят, но само докато изпълнителката на главната роля в пиеса, която поставя Устюгов, не се разболява. И Александър звъни на Янина и я кани да поеме ролята. Така двамата се срещат за втори път.

Гледайте "Полицейски войни" всеки делник от 19:50 часа по телевизия Bulgaria ON AIR


0
Още от
Напиши коментар Коментари