Бивш затворник, кифла и мързелив Ласкин във "Фермата"

Участниците сами ще градят условията си живот
11 сеп 2017 13:30, Александър Попов
78

Анита Гъркова е на 20 години. Родена е в София, живяла е и в Пирдоп, но е израснала в Испания. Анита е професионален гримьор и никога не се разделя с куфарчето си с гримове. Винаги е с макиаж, защото иначе не се харесва. Държи изключително много на външния си вид - спортува 5 пъти седмично и яде само 7 храни. Нарушава режима си единствено в събота и неделя. Обича татуировките, а молитвата "Отче наш" на испански е изписана върху бедрото й. На рамото си има татуирана гейша. Обича и комплиментите, защото това й дава самочувствие. Има сериозен приятел. За себе си казва, че се наслаждава на живота и е позитивна, "но ако някой ме засегне – ще го накълва".  Признава, че е "малко кифла" и е свикнала да живее с удобства. Снимка: Фермата

Третият сезон на "Фермата" със сигурност ще се окаже най-екстремният досега. Участниците го усетиха веднага, защото ще трябва да изградят всичките си удобства сами, а първата вечер прекараха под открито небе. Те нямат подслон, легла, огнище, баня и ток.

Още на старта участниците преживяха и първото си изпитание. Задачата им бе да стигнат с лодки, разделени в два отбора, до мястото, на което ще изградят новия си дом.

Привилегията да разпределят участниците в отбори и да бъдат техни капитани получиха най-възрастните сред тях – Дарина и Гечо. Извън състезанието останаха Иван Гинчев и Анита, тъй като не бяха предпочетени в отборите, но за сметка на това те получиха имунитет от ратайство и лукса да спят в легло с възглавници през нощта.

Първи до брега стигнаха Диана, Станислав, Ивона, Тома, Елена, Алек, Виолета и Иван Сапунджиев от отбора на Гечо, а наградата им бе да излъчат двама от отбора си, които да се сдобият с имунитет за стартовата седмица.

Участниците получиха нелеки задачи от наставниците си Бети и Николай. За да облагородят суровите условия за живот във фермата, те трябва да направят огнище, зимник и кът за занаяти. Свикнали да приемат удобствата на съвременния начин на живот за даденост, фермерите останаха изненадани от новините, че ще имат питейна вода само за първите 10 дни от престоя си, че единствената готова постройка е къщата на фермера, и че ще се изхранват от малката зеленчукова градина и риболов.

Пълен непукизъм пък демонстрира Иван Ласкин, който след избора на Дарина да бъде в неговия отбор, си полегна да спи на тревата.

Тази вечер зрителите ще видят първия масов дуел, като мъжете и жените ще се състезават отделно. Прагът на "Фермата" пък ще бъде прекрачен от политика и икономист Владо Каролев.

Кастът тази година е събрал хора с различни характери и съдби, които със сигурност ще предизвикат дискусии и извън рамките на шоуто. Със сигурност една от най-колоритните участнички ще бъде македонката Диана Миличевич, която ще разкрие как се живее в западната ни съседка с българско самосъзнание и какви лъжи се насаждат още от училище за България.

Вижте всички участници и любопитни подробности от техния живот в галерията ни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


78
Още по темата: Фермата
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Добра смукателка. Познава се отдалеч.
51
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
К'ви са смешни и Нова и Босфор- пуснаха едновременно помийните си реалити в един и същ час ..Уахахахахаа...
50
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ахаха-не е истина направо :) Мноо голям зверилник,хораааааа!Менажерията е от класа!
49
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 49 Вярно всички са грозни с изключение на Ласкин и оная Елена.
48
1
 
6
 
! Отговори
.. преди 6 години
Това е БГ драги зрители спители... ? :)
47
2
 
6
 
! Отговори
грозници преди 6 години
Толкова грозни хора ня бяха се сабирали на едно място !
46
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
*** е най=древната професия.
45
0
 
12
 
! Отговори
отврат преди 6 години
Във Фермата бивши затворници,във ВИП ПомиЯрника ***.Да бяха ги обединили двете "риалити"-идеално се допълват.Това не е за екран.
44
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пак ще напълнят ефира с *** ! И семейство Ласкин разбира се !Къде без тях - тоя ще се плуе тука , а хиперактивната му жена ще се превзема по Нова . НапраО нямам търпение.
43
0
 
4
 
! Отговори
Иванчо Андрейкин преди 6 години
Сериозно ли е на яз. Студена, не прилича на него, това да не е мястото където се влива р. Струма в него. Да им е "честито" на Перничани. Направо нямам думи, безумна наглост и простотия, от двамата опосуми. Точно това мислех че постоянто се ръсят празни приказки за патриотизъм и други подобни, но като стане дума за много пари, всичко останало остава на заден план.
42
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
40 имала силна връзка със съпруга на майка си...
41
1
 
10
 
! Отговори
Българин преди 6 години
Гледай и простей, народе!
40
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Владо Николов пък какви майка си прави в това изпаднало предаване. Може би е превъртял.
39
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Спермата" - издание поредно
38
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Снимка номер 5И отдолу чета: Елена Андреева е на 30 години , живее сама, но има силна връзка с нейния съпруг. Как да си го преведа това, уважаеми от сайта?)))
37
1
 
16
 
! Отговори
Гошу преди 6 години
Ха-ха-ха-ха-ха-ха :))) Тоя Яни изби рибата: "Все още е ерген, според него - непретенциозен. Част от изискванията към бъдещата му съпруга са: хубаво тяло, сини очи, да не мисли за пари и да няма дете, защото майка му не иска такава снаха."---------Наистина скромен човечец, без никакви особени претенции :))) Аз съм още по-скромен. И аз търся подобна, ама ако може и да е и с пари и да е като богиня в лицето, освен да е с хубаво тяло и сини (айде и зелени може) очи :))))))))
36
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Затворник, кифла и плондера Ласкин - с две думи идеала на наследниците на *** ви Балканский.Ха приятно гледане!
35
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Айде пускайте випбрадъра, че троловете полудяха.
34
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Cast, на английски означава отливка, но селянчетата от този глупав жълто-кафяв сайт не владеят и български като хората, какво остава за чужд език.
33
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Кастът тази година е събрал хора с различни характери и съдби..."Можеа ли някой да ми обясни тази красива и благозвучна дума "каст" какво означава?Благодаря!